Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουν αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Η Philips είναι ελάχιστα μεγαλύτερη.

Τις έχεις δει να παίζουν; έχεις κάποια προτίμηση;

Δημοσ.

Για να λέω την αλήθεια στα καταστήματα δεν είχε διαφορα. Μπορεί να μην ήταν καλά ρυθμισμένες. Γι αυτό ρωτάω.

Δημοσ.

Αυτη ειναι η νεα philips με τα PTV (κινεζικα) panel. Η Samsung υπερεχει ελαφρως σε μαυρο και κινηση. Παραυτα η philips ηταν ευχαριστη εκπληξη τοσο σε εικονα οσο και εξοπλισμό σε συνάρτηση με την τιμη της. Το smart της δεν το εχω δοκιμάσει να δω τι ψαρια πιανει.. Αλλα ειπαμε θα ειναι σε pc οποτε..

Παντως οι PTV Philips δεν ειναι τοσο κακες οσο νομιζα. Εχω περιέργεια για τα premioum μοντελα της. Πιθανολογώ οτι θα εχουμε και εκει πολλες εκπληξεις!!

Δημοσ.

Αυτη ειναι η νεα philips με τα PTV (κινεζικα) panel. Η Samsung υπερεχει ελαφρως σε μαυρο και κινηση. Παραυτα η philips ηταν ευχαριστη εκπληξη τοσο σε εικονα οσο και εξοπλισμό σε συνάρτηση με την τιμη της. Το smart της δεν το εχω δοκιμάσει να δω τι ψαρια πιανει.. Αλλα ειπαμε θα ειναι σε pc οποτε..

Παντως οι PTV Philips δεν ειναι τοσο κακες οσο νομιζα. Εχω περιέργεια για τα premioum μοντελα της. Πιθανολογώ οτι θα εχουμε και εκει πολλες εκπληξεις!!

Και επισήμως αποφάσισα!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...