nomes Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στις εξής δύο: http://www.skroutz.gr/s/1948758/Samsung-UE40EH6030.html?from=autocomplete http://www.skroutz.gr/s/1929790/Philips-42PFL4307H.html Η χρήση θα είναι για σύνδεση με υπολογιστή,games,ταινιες, αθλητικά. Ποια προτείνετε;
dimitrisOS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Σε σχέσει με αυτές τις 2 θα έλεγα την Philips που είναι και smart TV
kostas_dr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Έχουν αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Η Philips είναι ελάχιστα μεγαλύτερη. Τις έχεις δει να παίζουν; έχεις κάποια προτίμηση;
nomes Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Για να λέω την αλήθεια στα καταστήματα δεν είχε διαφορα. Μπορεί να μην ήταν καλά ρυθμισμένες. Γι αυτό ρωτάω.
kostas_dr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Σε ενδιαφέρει να έχει καλό media player; αν ναι, τότε πας για Samsung.
nomes Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Άχρηστο το media player.με υπολογιστή θα είναι συνδεδεμένη. Το contrast δείχνει μεγαλύτερο στη samsung
graphist83 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Αυτη ειναι η νεα philips με τα PTV (κινεζικα) panel. Η Samsung υπερεχει ελαφρως σε μαυρο και κινηση. Παραυτα η philips ηταν ευχαριστη εκπληξη τοσο σε εικονα οσο και εξοπλισμό σε συνάρτηση με την τιμη της. Το smart της δεν το εχω δοκιμάσει να δω τι ψαρια πιανει.. Αλλα ειπαμε θα ειναι σε pc οποτε.. Παντως οι PTV Philips δεν ειναι τοσο κακες οσο νομιζα. Εχω περιέργεια για τα premioum μοντελα της. Πιθανολογώ οτι θα εχουμε και εκει πολλες εκπληξεις!!
nomes Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Αυτη ειναι η νεα philips με τα PTV (κινεζικα) panel. Η Samsung υπερεχει ελαφρως σε μαυρο και κινηση. Παραυτα η philips ηταν ευχαριστη εκπληξη τοσο σε εικονα οσο και εξοπλισμό σε συνάρτηση με την τιμη της. Το smart της δεν το εχω δοκιμάσει να δω τι ψαρια πιανει.. Αλλα ειπαμε θα ειναι σε pc οποτε.. Παντως οι PTV Philips δεν ειναι τοσο κακες οσο νομιζα. Εχω περιέργεια για τα premioum μοντελα της. Πιθανολογώ οτι θα εχουμε και εκει πολλες εκπληξεις!! Και επισήμως αποφάσισα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα