Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την πρώτη αναβάθμιση στο λειτουργικό σύστημα Mountain Lion που κυκλοφόρησε στις 26 Ιουλίου, διαθέτει από σήμερα η Apple και η οποία είναι μόλις 8mb.H αναβάθμιση αναμένεται να κάνει πιο σταθερό το σύστημα στο οποίο θα εγκατασταθεί ενώ λύνει πολλά προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί όπως με το Migration Assistant, με την αναπαραγωγή ήχου μέσω οθόνης Thunderbolt, βελτιωμένη συμβατότητα στην εφαρμογή Mail με το Microsoft Exchange καθώς και με την αδυναμία μηνυμάτων iMessages σε πολλές περιπτώσεις.

Παράλληλα η Apple έκανε διαθέσιμη στους προγραμματιστές την δοκιμαστική έκδοση του OS X 10.8.2 το οποίο θα επικεντρωθεί σύμφωνα με την εταιρεία στο Facebook, τα iMessages, το GameCenter και τέλος στο Reminders.

Η αναβάθμιση σε OS X 10.8.1 είναι διαθέσιμη είτε μέσω του Software Update είτε μέσα από το Mac App Store.

Link.png Site: Apple

Δημοσ.

Για την ακρίβεια Hal, πλέον όταν πατάς στο software update ανοίγει αυτόματα το Mac App Store, και όλα γίνονται από εκεί! :-)

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί πάντως οσον αναφορά στην ταχύτητα του Mac μου, σαν του βάλανε ξαφνικά πιο πολύ turbo απ'οτι είχε..

Δημοσ.

Η θα ήθελε repair permisions ο υπολογιστής σου η είναι το λεγόμενο "Placebo" που θεραπεύει και σοβαρές ασθένειες καμιά φορά..

• Like 1
Δημοσ.

Οχι πραγματικα δεν είναι Placebo, το start up είναι πραγματικά κατα πολύ πιο γρήγορο.Ενα βασικό προβλημα που είχα απο τότε που έβαλα το Lion ήταν το γνωστο προβλημα των Windows οπου για να κανω κάτι επρεπε να περιμένω να φορτώσουν τα προγράμματα κατα την εκκίνηση.Απο τοτε που εγινε το update μπορώ κανονικα να κανω αυτό που θέλω όσο τα άλλα ανοιγουν στο backround

Δημοσ.

Κάποιος που να αναβάθμισε απο SL υπάρχει να μας πει μια γνώμη;

Εγώ. Δεν πέρασα καθόλου από Lion, καθώς δε μου άρεσαν τα όσα διάβαζα.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ιδιαίτερα με τον νέο Safari. Είχα αλλάξει πριν από 2 μήνες και είχα πάει σε Chrome και εκεί σκόπευα να μείνω, αλλά βλέποντας την κοπέλα μου να δουλεύει στον δικό της υπολογιστή το νέο Safari (το οποίο και δεν είχε αλλάξει ποτέ), ζήλεψα και επανήλθα. Βασικός λόγος για την αλλαγή ήταν και το iCloud και το Find my iPhone που λειτουργεί κανονικότατα. Αλλά και γενικότερα οι ταχύτητες φαίνονται πολύ βελτιωμένες σε όλα τα επίπεδα. Υπήρξαν στιγμές παλιότερα που είχα σκεφτεί να κάνω φορμάτ. Τώρα όλα λειτουργούν και πάλι απροβλημάτιστα. Προσωπικά εκτιμώ ότι έφταιγε το Safari, αν και βλέπω διαφορά και σε σχέση με την εποχή που δούλευα τον Chrome. Και μάλιστα εμφανή.

Και το Mail μου αρέσει πολύ. Και το Calendar. Μου αρέσουν και οι κλασσικές πολλές λεπτομέρειες που ανακαλύπτεις. Πχ πλέον μπορεί να κάνεις quick look στον φάκελο downloads που υπάρχει στο dock, χωρίς να τον ανοίξεις στον Finder. Κλικ πάνω στο εικονίδιο και στο Grid που εμφανίζεται, σημαδεύεις με το ποντίκι και Space. Πολύ καλό, το ήθελα καιρό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...