Georgiabra Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Θα προσπαθήσω με πολύ απλά λόγια να διηγηθώ την ηλεκτρονική απάτη που βιώνω. Εδώ και αρκετό καιρό έχω διαπιστώσει στον ιστότοπο του Facebook οτι υπήρξε υποκλοπή κάθε μου δραστηριότητας. Ετσι λοιπόν, έκλεισα το προφίλ μου στο Facebook. Συνεχίζω να βλέπω με κάποιο τρόπο οτι η υποκλοπή συνεχίζει να υπαρχει live μέσω του internet με εικόνα και ήχο απο εμένα και μέσα απο το σπίτι μου αλλα και μέσα απο κινητά κατι σαν να 'αναμεταδίδομαι' απο σταθμό. Παρακαλώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει και να με κατατοπίσει, θα το εκτιμούσα πολυ. Καθε πληροφορία σας, ειναι πολύτιμη.
άδικος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Τι ακριβώς υποκλοπή εννοείς; Τι βλέπεις; Δώσε λεπτομέρειες για να καταλάβουμε το πρόβλημα σου. Πού μπαίνεις & βλέπεις/ακούς τον εαυτό σου στο ίντερνετ ζωντανά;
hawkpilot Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Θα προσπαθήσω με πολύ απλά λόγια να διηγηθώ την ηλεκτρονική απάτη που βιώνω. Εδώ και αρκετό καιρό έχω διαπιστώσει στον ιστότοπο του Facebook οτι υπήρξε υποκλοπή κάθε μου δραστηριότητας. Ετσι λοιπόν, έκλεισα το προφίλ μου στο Facebook. Συνεχίζω να βλέπω με κάποιο τρόπο οτι η υποκλοπή συνεχίζει να υπαρχει live μέσω του internet με εικόνα και ήχο απο εμένα και μέσα απο το σπίτι μου αλλα και μέσα απο κινητά κατι σαν να 'αναμεταδίδομαι' απο σταθμό. Παρακαλώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει και να με κατατοπίσει, θα το εκτιμούσα πολυ. Καθε πληροφορία σας, ειναι πολύτιμη. Εννοείς ότι βλέπεις live μετάδοση εικόνας μέσα από το σπίτι σου?! Μπορείς να καταλάβεις από που προέρχεται η εικόνα που βλέπεις (πχ web camera από laptop)?
leventakas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Αυτα εχει το φατσο-βιβλιο, προσεχετε τι μοιραζεστε ΠΑΝΤΑ !
whiteman7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 έχεις ακούσει για τα keylogger? χρησιμοποίησε ποτε κανεις τον υπολογιστή σου? μπορει εύκολα να περάσε ενα keylogger και να στα πάρει όλα στην κυριολεξία, κωδικούς κλπ και ότι keystroke κάνεις το καταγράφει δες για παράδειγμα το free keylogger αν χρειαστεις κατι στη διάθεση σου
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Αυτα εχει το φατσο-βιβλιο, προσεχετε τι μοιραζεστε ΠΑΝΤΑ ! To χειροτερο ειναι οτι υπαρχουν τοσο ημιμαθεις χρηστες που θεωρουν οτι οσα περιγραφει η topic starter -χαρακτηριστικα παραδειγματα keyloger/trojan και τα σχετικα, εαν φυσικα δεν τρολαρει- που πιστευουν οτι ευθυνεται ή εχει σχεση το facebook με ολο αυτο, επειδη ακουσαν οτι παιζει φακελωμα or something...
NikosPanorama Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 O keylogger δεν έχει λειτουργία να τοποθετεί κάμερες σε σπίτια.Άρα ή κάποιος μπήκε στο σπίτι για να εγκαταστήσει κάμερες ή απλά τρολλάρει...
άδικος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 ...εαν φυσικα δεν τρολαρει... Ακόμα ασχολούμαστε με το θέμα παίδες...; Μόνοι μας τα λέμε, μόνοι μας τα ακούμε. Πέτυχε το σκοπό του ο TS...
leventakas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 To χειροτερο ειναι οτι υπαρχουν τοσο ημιμαθεις χρηστες που θεωρουν οτι οσα περιγραφει η topic starter -χαρακτηριστικα παραδειγματα keyloger/trojan και τα σχετικα, εαν φυσικα δεν τρολαρει- που πιστευουν οτι ευθυνεται ή εχει σχεση το facebook με ολο αυτο, επειδη ακουσαν οτι παιζει φακελωμα or something... κριμα ενα ατομο που εκτιμω ιδιαιτερος σε αυτο το τοπικ (δικτυα) να μου την λεει ετσι, οκ μαν δεν σου θιξαμε το fb απλως ειπα την γνωμη μου και εδωσα μια συμβουλη thats all keep posting
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 κριμα ενα ατομο που εκτιμω ιδιαιτερος σε αυτο το τοπικ (δικτυα) να μου την λεει ετσι, οκ μαν δεν σου θιξαμε το fb απλως ειπα την γνωμη μου και εδωσα μια συμβουλη thats all keep posting Nταξει δεν ειχα σκοπο να στην πω σε σενα ακριβως αλλα στην λαθος πληροφορια που εχει να κανει με την πλυση εγγεφαλου των ΜΜΕ ή των "ψαγμενων" ιντερνετικων μπλογκ ασφαλειας κλπ για το ποσο μας φακελωνει το fb, ποσο το fb ξερει τα παντα για μας κλπ. Σαφως το fb φακελωνει, δεν λες κατι λαθος πανω σε αυτο, αλλα αυτο απεχει απο το να φτασει να αποκτησει καποιος ελεγχο στον Η/Υ (πολυ περισσοτερο σε καμερες...σπιτι...αμαξια...γατες...σκυλους του σπιτιου κλπ).
telegamesvg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Θα προσπαθήσω με πολύ απλά λόγια να διηγηθώ την ηλεκτρονική απάτη που βιώνω. Εδώ και αρκετό καιρό έχω διαπιστώσει στον ιστότοπο του Facebook οτι υπήρξε υποκλοπή κάθε μου δραστηριότητας. Ετσι λοιπόν, έκλεισα το προφίλ μου στο Facebook. Συνεχίζω να βλέπω με κάποιο τρόπο οτι η υποκλοπή συνεχίζει να υπαρχει live μέσω του internet με εικόνα και ήχο απο εμένα και μέσα απο το σπίτι μου αλλα και μέσα απο κινητά κατι σαν να 'αναμεταδίδομαι' απο σταθμό. Παρακαλώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει και να με κατατοπίσει, θα το εκτιμούσα πολυ. Καθε πληροφορία σας, ειναι πολύτιμη. Eαν δεν τρολλαρεις , αυτα που λες μου μοιαζουν με κατι απο ψυχαναγκασμο , εμμονες ή μανια κταδιωξεως . Οτι και να ειναι σιγουρα χρειαζεσαι βοηθεια απο ειδικο. (μην το παρεις στραβα .) Εκτος τωρα εαν ανοικεις σε καμια μυστικη υπηρεσια ισχυρου κρατους , οποτε ολα αυτα θα αποτελουν την καθημερινοτητα σου 1
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 o ts δεν απανταει το θεμα βγηκε κλασσικα εκτος θεματος.ας το στειλουμε για υπνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις