Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, απο απροσεξια μου χθες ακουμπησα απαλα σε κολωνα κανοντας οπισθεν και γρατζουνιστηκε λιγο το αμαξι.

Με νωπο πανι που το σκουπισα δεν δειχνει τοσο ασχημο, αλλα εξακολουθουν να φαινονται οι γρατζουνιες.

Τι να το κανω; Με καποια αλοιφη θα εχω αποτελεσμα;

Δημοσ.

Καλησπερα, απο απροσεξια μου χθες ακουμπησα απαλα σε κολωνα κανοντας οπισθεν και γρατζουνιστηκε λιγο το αμαξι.

Με νωπο πανι που το σκουπισα δεν δειχνει τοσο ασχημο, αλλα εξακολουθουν να φαινονται οι γρατζουνιες.

Τι να το κανω; Με καποια αλοιφη θα εχω αποτελεσμα;

Εχει φυγει χρωμα?

Αν μπορεις ανεβασε καποια φωτο, παντως για να εχεινε δουλεια με πανι μαλλον δεν ειναι κατι τρομερο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν έφυγε το χρώμα νομίζω οτι είναι εξαιρετικά δύσκολο να επανάλθει με ερασιτεχνική εργασία (πινελάκι με το χρώμα του αυτοκινητου που πουλάνε στο εμπόριο).Αν δεν έφυγε χρώμα και έχει μαυρίλες ή το χρώμα απο το αντικείμενο που ακούμπησες υπάρχει μία αλοιφή της Farecla για βαθιές γρατζουνιές και για πιο μικρές και τελειώματα τη G10 της Farecla , με αρκετο τρίψιμο με μαλακό πανί.Εμένα με έχουν σώσει.

Δημοσ.

1Z κιτρινη (για πιο χοντρα) και 1Ζ πρασινη (για πιο απαλα) απο πρακτικερ. αρκετα φθηνες και παρα πολυ καλες γι αυτο που κανουν. οσοι τις χρησιμοποιουν (και ειναι παρα πολλοι) πινουν νερο στο ονομα τους!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...