Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσοχη ακολουθει εικονα που δεν περιεχει χνουδοτα κουνελακια και χαδιαρικες γατουλες!!!

5823446974_50e5f69304_b.jpg

δεν ευθυνομαι για παρενεργεις που μπορει να παρουσιάσατε βλεποντας τη παραπανω φωτο...

Ομορφιά μου εσύ! Αχ, τι έπαθα! Σχεδόν δυο μέτρα μαντράχαλος και θ' αρχίσω τα «γούτσου - γούτσου» σε φωτογραφίες...

Δημοσ.

Γιατί τόσο κόψιμο για την φαλάκρα στην Ελλάδα; Τουλάχιστον εδώ Αγγλία δεν απασχολεί κανέναν κοινό θνητό, ούτε και εμένα. Αμήν και πότε λέω να γλυτώσω το ξύρισμα (σε ό,τι έχει απομείνει) κάθε 3-4 μέρες.

Εν εντιθέση βλέπω την οικογένεια μου στην Ελλάδα, να νομίζουν ότι έχω την χειρότερη νόσο του σύμπαντος. Ο αδελφός μου που ήδη με 'φτάνει', τα έχει βάψει όλα 'μαύρα', και έχει ξοδέψει μία περιουσία σε γιατρούς και θεραπείες.

Ανεξάρτητα αν φαλάκρα είναι κληρονομική, και από τους δύο παπούδες, που ήταν φαλακροί από τα 30 τους. Και ο ένας είχε άσπρα μαλλιά από τα 18, μαζί με τον αδελφό του. (Σημείωση, πέθαναν όλοι σε βαθιά γεράματα 90+).

Τουλάχιστον δεν υπάρχει καρκίνος ή κάτι πιο σοβαρό ως κληρονομικό νόσημα.

The accolades Stewart has received include the readers of TV Guide in 1992 choosing him with Cindy Crawford, of whom he had never heard, as television's "most bodacious" man and woman.[11][29] Stewart considered this an unusual distinction considering his age and baldness.[30] In an interview with Michael Parkinson, he expressed gratitude for Gene Roddenberry's riposte to a reporter who said, "Surely they would have cured baldness by the 24th century," to which Roddenberry replied, "In the 24th century, they wouldn't care.

• Like 1
Δημοσ.

το σεναριο αυτο του κοτσαρελη παιζει εδω και 1χρονο...τωρα δεν ξερω γιατι μαλλον λογο bbc article ξαναφυτρωσε και στην ελλαδα...

τα ατριχα ποντικια λογικα ειναι "πειραγμενα"...

τωρα αν θα βρεθει καποια εταιρια να κλεισει ολες τις αλλες για τριχοπτωση?!...σκεφτειτε γιατι δεν βρισκουν τιποτα και για τον καρκινο....Γιατι αυτη την στιγμη βγαζουν περισσοτερα!!!

Δημοσ.

ενω εσυ εισαι ποιος? για αυτο εχουν γινει ολοι θυματα, γιατι δεν εχουν γνωσεις να κρινουν αυτα που ακουν. Τελος, θα με ενδιεφερε πολυ αν ηταν ξενος ο γιατρος, αν θα σας ενοιζε καν.

πέρα ότι μάλλον θα μας ενδιάφερε και ξένος να ήταν μιας και δεν θεραπεύει κάτι ασήμαντο αλλα ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί πόλους άντρες κυρίως αλλα και γυναίκες...

από εκεί και πέρα έστω ότι έχεις δίκαιο... είναι κακό δηλαδή να υποστηρίζεις τους συμπατριώτες σου και να τους προβάλεις??? θα μας τρελάνεις? εσύ μπορεί να μην αισθάνεσαι έλληνας άλλοι αιστάνονται όμως και καλά κάνουμε που προωθούμε τους δικούς μας.-

Δημοσ.

πέρα ότι μάλλον θα μας ενδιάφερε και ξένος να ήταν μιας και δεν θεραπεύει κάτι ασήμαντο αλλα ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί πόλους άντρες κυρίως αλλα και γυναίκες...

από εκεί και πέρα έστω ότι έχεις δίκαιο... είναι κακό δηλαδή να υποστηρίζεις τους συμπατριώτες σου και να τους προβάλεις??? θα μας τρελάνεις? εσύ μπορεί να μην αισθάνεσαι έλληνας άλλοι αιστάνονται όμως και καλά κάνουμε που προωθούμε τους δικούς μας.-

μονο να τρολλάρουνε και να κοροιδευουνε ξέρουνε εδω μέσα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...