Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Και η τιμή του gog.com είναι σε δολάρια ($20 σε προσφορά). Με την ισοτιμία, κάπου 15€ βγαίνει. Και στο steam και στο gog, η τιμή περιλαμβάνει και τα δύο "επεισόδια" του παιχνιδιού.
zvarthangalos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Το έφερε ! Mod edit: Αποφεύγετε αναφορές σε "θείους" παρακαλώ 1
DimAslan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Τα γραφικά είναι πανέμορφα... πραγματικά... Ελπίζω να βγει καλό, θα το ξεκινήσω σήμερα να χαλαρώσω λίγο... Mod edit: Αποφεύγετε αναφορές σε "θείους" παρακαλώ
chek2fire Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Γράψτε εντυπώσεις για όσους το παίξουν,.
Iris_89 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Τελείωσα το 1ο μέρος, πολύ όμορφα γραφικά, καλοδουλεμένοι γρίφοι, αλλά μου φάνηκε πολύ μικρό σε διάρκεια, τελείωσα σε λίγες ώρες.
myst77 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 ρε παιδιαβγηκε μόνο episode 1 , δεν είναι ολοκληρωμένο όπως παλια;
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δύο επεισόδια θα είναι συνολικά. Το δεύτερο βγαίνει στις αρχές του 2014, στο επίσημο site και στο kickstarter αναφέρουν Ιανουάριο (δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία). Στην τιμή του παιχνιδιού συμπεριλαμβάνεται και το δεύτερο επεισόδιο. Όποιος θέλει να παίξει το παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος συνεχόμενα, θα χρειαστεί να περιμένει ένα μήνα.
Millennium Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Broken Sword: The Serpent’s Curse – Episode Two Releases Today 1
Tobajara Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Πάνω που αναρωτιώμουν πότε θα έβγαινε αυτό το πράμα, είχαμε μείνει κολημμένοι στο Q1 2014 και έχει φτάσει μέσα Απρίλη...
DimAslan Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ναι κι εγώ προχτές το κοίταγα... Έχω αγοράσει και το Tesla Effect που θα μου ενεργοποιηθεί την Τρίτη, οπότε αν μπορέσω να το πάρω αυτό να το τελειώσω τώρα στις διακοπές θα είναι super... Ελπίζω να το σηκώνει το παλιό μου laptop μόνο. To τσίμπησα από το GOG στα 14 ευρώ.
chek2fire Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Και εγώ ήδη το αγόρασα. Τελειώνων τώρα το erica και αρχίζω αυτό.. Παίζει και σε linux το game.
DimAslan Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Καλό το Erica ; Έχω και αρκετά άλλα να αρχίσω / τελειώσω, συν το τρίτο και τελευταίο μέρος του Black Mirror. Αν και τα adventures τα αφήνω στην άκρη γιατί σε λίγα χρόνια το ΑΡΜ μου θα έχει πέσει κάτω του 50 και δεν θα μπορώ να παίξω Starcraft πλέον, οπότε, adventures...
chek2fire Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Ποιο Erica? Δεν το βρισκω παιδια. http://www.postudios.com/cognition/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα