gpap13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα παιδιά... Έχω ένα στικάκι της Wind εδώ και 10 μέρες στο Αίγιο (το αναφέρω μπας και φταίει η τοποθεσία) και το σήμα είναι τραγικό... ΠΧ για να δεις ένα 2λεπτο βιντεάκι στο youtube πρεπει να περιμένεις κανα τέταρτο... Τι μπορεί να φταίει? Έχω κάνει κάποιο λάθος ή είναι έτσι λόγω εταιρείας??? 1
IHateLove Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 ΠΧ για να δεις ένα 2λεπτο βιντεάκι στο youtube πρεπει να περιμένεις κανα τέταρτο... αμάαααν, τόσο Tragic; πιστεύω ότι πριν το αγοράσεις αν έμπαινες εδώ και έβλεπες τους άλλους να κλαίνε τότε δεν θα το έπαιρνες. τώρα πήγαινε και κλείσε το συμβόλαιο (φυσικά θα πληρώσεις κάνα 200αρει ) Δυστυχώς ότι είναι φθηνό δεν είναι καλό.
madboy Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μπές και εδώ και κάνε ενα τέστ για να δεις τα αποτελέσματα της ταχύτητας σου. http://www.speedtest.net/ Τις άλλες σελίδες στις ανοίγει γρήγορα? Προφανώς είναι θέμα ελλειπούς κάλυψης δικτύου. Λογικά συνδέεσαι με Gprs και οχι 3G σύνδεση και γι'αυτό βλέπεις αυτή την μεγάλη καθυστέρηση. Πάντως Αθήνα κέντρο καθώς και Αμαλιάδα που χρησιμοποιώ mobile internet της Wind δεν έχω κανένα παράπονο.
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 δεν νομιζω οτι φταιει γενικοτερα η wind>απλα στο συγκεκριμενο σημειο ισως η wind να μην εχει καλο σημα με αποτελεσμα να παιζει χαμηλα η να παιζει με gprs.καλο ειναι πριν παμε σε μια εταιρεια να τσεκαρουμε τι παιζει απο σημα.η δεν ξερω αν βγεις εξω απο τον χωρο που εισαι αν παιζει καλα.τωρα σχετικα με τον φιλο που λεει οτι αμα κανεις διακοπη πληρωνεις λεφτα να πω οτι υπαρχει το κλασσικο ΣΩΣΤΟ παραθυρακι που λεει οτι εφοσον δεν μπορεις να παιξεις 3g απλα το πας πισω οπως εχουν κανει και αλλα ατομα.σε πολλες περιπτωσεις οι ιδιοι οι providers ελεγαν οτι εφοσον δεν παιζει καλα σε εκεινο το σημα (πραγμα που το γνωριζουν) οτι μπορεις να το γυρισεις πισω και να μην πληρωσεις κατι.για αυτο λεμε οτι καλο ειναι να δοκιμαζεις με κινητο τι σημα δινει και αμα δινει 3g πριν πας σε μια εταιρεια η σε ενα μερος.εκτος αν αλλαζεις μερη συνεχεια οποτε ολα ειναι λιγο θεμα τυχης.οπως και με τα κινητα.σε μερικα μερη παιζει η μια εταιρεια ενω σε αλλα μερη παιζει αλλη εταιρεια.
xp-user Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Εγω φιλαρακο πηρα ενα stickaki Wind για το χωριο το καλοκαιρι Υποψιν οτι το κινητο μου που ειναι στην ιδια εταιρεια μου εβγαζε 5 γραμμες στο χωριο ,φουλ σημα δηλ. Οταν ρωτησα στο μαγαζι μου ειπαν οτι το ιδιο σημα θα εχει και στο ιντερνετ. Ε π@@@ρια μεντολες. Λιγο το πρωι ειχα 3 γραμμες και μετα επεφτε στις 2 Ευτυχως ηταν για ενα μονο μηνα οποτε μικρη η ζημια Και υποψιν οτι μιλαμε για απλο σερφαρισμα..ουτε βιντεο ουτε κατεβασματα περιεργα
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 απλα προσοχη γιατι πολλοι δοκιμαζουν το σημα με gprs αντι για 3g και λενε μετα μα γιατι δεν παιζει σωστα το stick κτλ.βεβαια δεν σημαινει οτι οι 3 γραμμες ειναι λιγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα