chek2fire Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Να ρωτήσω μερικά πράγματα γιατί το σκαλίζω αυτές τις μέρες. Εγκατέστησα διάφορα them αλλά μερικά από αυτά δεν υποστηρίζουν τους ελληνικούς χαρακηρες και έτσι αν έχει το περιβάλλον στα ελληνικά φαίνονται μόνο κάτι σύμβολα αντί για γράμματα. Υπάρχει τρόπος να προσαρμόζουμε τα θέματα δλδ να βάλου περιγράμματα παραθύρων από άλλο θέμα και γενικά να κάνουμε τέτοιες αλλαγές. Είδα ότι υπάρχει τέτοια δυνατότητα αλλά δεν μου δουλεύει γμτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Εγκατέστησα διάφορα them αλλά μερικά από αυτά δεν υποστηρίζουν τους ελληνικούς χαρακηρες και έτσι αν έχει το περιβάλλον στα ελληνικά φαίνονται μόνο κάτι σύμβολα αντί για γράμματα. ίσως η γραμματοσειρά που χρησιμοποιεί το θέμα δεν έχει ελληνικές γλύφες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Εχω ενθουσιαστεί με το πόσο καλά είναι στημένο το E17 ιδίως στην δυνατότητα του παραμετροποίησεις. Μου θυμίζει το KDΕ στα πρώτα χρόνια ασχολίας μου που μπορούσες να ρυθμίσεις στην κυριολεξία τα πάντα και να τα φέρεις στα μέτρα σου. Μου φαίνετε το E17 πάει να γίνει το επόμενο αγαπημενος μας περιβάλλον εργασίας με την απλότητα του τους λίγους πόρους που καταναλώνει αλλά και την ευκολία να το φέρεις στα μέτρα σου. H επίσημη κυκλοφορία του της πρώτης έκδοσης μετά από τόσα χρόνια ανάπτυξης έχει πάει για την μέρα καταστροφής 21 Δεκεμβρίου http://planet.enlightenment.org/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Το μόνο αρνητικό είναι ότι αρκετά από τα πανέμορφα θέματα που υπάρχουν για το E17 δεν υποστηρίζουν ελληνικά και δεν φαίνονται οι ελληνικές γραμματοσειρές. Μιλάμε αυτές τις μέρες του έχω αλλάξει τα φώτα στις ρυθμίσεις και σε λίγο καιρό ανεβάζω φωτογραφίες Ενεργοποίησα και τα opengl εφέ του και ακόμα πάει σφαίρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imitheos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Ανέκαθεν το enlightenment ήταν κορυφή από άποψη επιδόσεων και χρήσης πόρων. Οι devs έγραφαν πολύ γρήγορο κώδικα. Θυμάμαι πριν καν αρχίσει η ανάπτυξη του e17, η βιβλιοθήκη που είχε γράψει ο rasterman (για jpeg νομίζω, δεν θυμάμαι) ήταν 3 τάξεις μεγέθους πιο γρήγορη και ήθελε πολύ λιγότερη μνήμη από τις υπόλοιπες υλοποιήσεις. Τότε είχαμε κάτι PII-233MHz οπότε ήταν πολύ σημαντική διαφορά Άντε να βγει επιτέλους η τελική έκδοση το Δεκέμβριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Και τώρα πάντως μια χαρά σταθερή είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 και έχουμε συνεχές alpha εκδόσεις μέχρι να φτάσουμε στις 22 Δεκεμβρίου που ειναι και η καταστροφή του κόσμου σύμφωνα με τους Μαγια που θα έχουμε και την επίσημη κυκλοφορία τους Ε17 http://e17releasemanager.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Πλέον το έχω φέρει στα μέτρα μου με ένα them που βρήκα στο e17 theme org και είναι αυτό εδώ μου αρέσει αρκετά και ο file manager του που είναι απλός και αρκετά γρήγορος αλλά δεν έχει δυνατότητα για samba η ftp αλλά και αυτό διορθόνετε με τον thunar ακόμα στο ψάξιμο είμαι γενικά με το περιβάλλον αλλά έχει άπειρες δυνατότητες και απο τι βλέπω σε κάθε νεα alpha προσθέτουν η διορθώνουν και άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα! Υπάρχει κάποιος κατα προτίμηση γραφικός τρόπος για να αλλάζω τη γλώσσα εισαγωγής σε αγγλικό περιβάλλον και επίσης πώς μπορεί να κρατήσει την ανάλυση σε 800χ600; Μου τη γυρνάει στο reboot σε 1024χ768. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Αναλόγως την κάρτα γραφικών που έχεις. Αν έχεις nvidia κάντος μέσω του nvidia settings. Για την γλώσσα νομίζω μπορείς να την αλλάξεις μέσα από τις ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Τελικά έφτιαξα το πληκτρολόγιο με τον κλασικό τρόπο φτιάχνοντας το etc/default/keybord να δείχνει έτσι XKBMODEL="pc105" XKBLAYOUT="us,el" XKBOPTIONS="grp:alt_shift_toggle,grp_led:scroll" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Θυμάται κανείς από που απενεργοποιούν τα εφέ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μετά απο τόσα χρόνια πλέον έχουμε σταθερή έκδοση για το Ε17 E17 has been in development for a long time, and there have been a lot of people involved over the years. At this time, the first and final official release of E17, I think it's important to name names and thank everyone who has been involved over the years. Ηδη ο server τους κρασάρει ανα διαστήματα και αυτό δείχνει το ενδιαφέρων που υπάρχει. Αναβαθμίζω και εγώ μόλις βρω repositories για ubuntu και ποστάρω πληροφορίες. και εδώ η ομάδα που δούλεψε για να γίνει πραγματικότητα E17 Development Team: The Rasterman (Carsten Haitzler) Ibukun Olumuyiwa Sebastian Dransfeld HandyAndE (Andrew Williams) CodeWarrior (Hisham Mardam Bey) dj2 (Dan Sinclair) Tilman Sauerbeck Aleksej Struk Brian Mattern devilhorns (Christopher Michael) /dev/urandom (Viktor Kojouharov) ilLogict (Chidambar Zinnoury) Stafford Horne Cedric Bail onefang (David Seikel) okra (Stephen Houston) Byron Hillis Ravenlock (Eric Schuele) ManoWarrior (Luchezar Petkov) morlenxus (Brian Miculcy) Toma- (Tom Haste) k-s (Gustavo Sverzut Barbieri) Peter van de Werken Florian Hackenberger Hannes Janetzek Mike Blumenkrantz Leif Middelschulte yoz (Michael Bouchaud) billiob (Boris Faure) Jihoon Kim Sthitha Doyoun Kang Gwanglim Lee Thomas Gstädtner q66 Tom Hacohen (TAsn) Maxime Villard Jeremy Zurcher Shinwoo Kim Daniel Juyung Seo (SeoZ) Robert David Eduardo Lima (Etrunko) Thanatermesis Bruno Dilly Lucas De Marchi Samuel Mendes Michael Stapelberg Stefan Sperling Nicolas Beaumont E17 Translation Team: Viktor Kojouharov Daniel Kolesa Vít Pelčák Tomáš Čech Martin Geisler Geo Kou Aron Xu Giorgos RageCryX Koutsikos George Koutsikos Efstathios Iosifidis Olivier M Jose Biosca Martin DiegoJ Aníbal Garrido Adrián Arévalo Tirado Jani Väyrynen Jussi Aalto Sébastien HOUZE Maxime BRUNEL Chidambar Zinnoury Antoine Giniès Jérôme Pinot batden dazibao rustyBSD Raoul Hecky Aníbal Garrido Yaron Miro Glavic Lisovszki Sándor Massimo Maiurana David Stevenson Michael Kim Jihoon Kim Daniel Juyung Seo Seong-ho Cho Erdal Ronahi Vaidotas Simen Graaten aboe Niels Abspoel Heimen Stoffels Grzegorz Gaczyński Adam Kisiel Stanislaw Gackowski Mariusz 'mariom' Kozakowski Enlik Rodrigo -MDK- Oliveira Sérgio Marques Vinícius dos Santos Oliveira Sérgio Marques Denis Klykvin Koptev Oleg Danny Moshnakov Igor Murzov r1to Anders Trobäck Daniel Nylander H. İbrahim Güngör Daniel Korostil Emfox Zhou gao stone Aron Xu Luo Jie eexpress 玉堂白鹤 squeeze Sam Xu John Lee Chia-I Wu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Για ubuntu βρήκα αυτό εδώ το ppa και το δοκιμάζω τώρα https://launchpad.net/~efl/+archive/trunk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 επειδή πήρα απόφαση να στήσω ξανά το μηχάνημα, είπα πριν το format να παίξω με τα διάφορα που θέλω εδώ και καιρό Έβαλα Ε17. Το έλεγα τόσο καιρό. Τρόμαξα λίγο που βγήκε η final (το είχα δοκιμάσει το 2004... νόμιζα δεν θα βγει ποτέ final). Όμορφο, σκούρο, γρήγορο όπως πάντα. Τώρα ψάχνω να του βάλω και tiling. Το dual-head παίζει μια χαρά, αν και εγώ δεν το δουλεύω και πολύ πλέον. υγ: παράλληλα δοκίμασα και το gnome3, μου άρεσε αρκετά έχω να πω. Όπως και να έχει το XFCE μοιάζει λίγο με τα windows 3.11 μετά από e17 και gnome3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα