mandos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Το έχει χρησιμοποιείσει κανένας? Έχει κάμια εμπειρία να μοιραστεί μαζί μας? Η τελευταία επαφή μου με το e ήταν το 2004 (νομίζω) στην e16. Μου άρεσε, το χρησιμοποιούσα αλλά από την τελευταία μου και πιο σταθερή μετάβαση στο linux έβαλα XFCE και έμεινα εκεί. Όλο όμως λέω να δοκιμάσω το e Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Και μένα η τελευταία εμπειρία ήταν στο μακρινό 2006. Μου άρεσε και μένα αρκετά και να πω είχα εντυπωσιαστεί με το πόσο όμορφο έδειχνε ιδίως για την τότε εποχή. Τώρα δεν ξέρω τι τύχη έχει ακόμα αυτό το project Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Κάποια στιγμή θα ήθελα και εγώ να το δω. Αλλά δεν έχω καταλάβει ακριβώς, είναι DE ή είναι WM; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Καγκουρικο DE http://www.youtube.com/watch?v=Kai0fobyHRc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 καγκουρικο δε το λες, οταν οι αλλοι παλευαν να χωρεσουν τα τερατουργηματα τους σε 0.5gb ram σε p4@Xghz το E16 επαιζε σε 64mb (ναι, mega) σε p3@450 με eye candy που ουτε τα beryl/compiz και σια δεν εφταναν true story! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 από τι είδα ειναι και πακεταρισμένο στα repositories του ubuntu. Θα το εγκαταστήσω στο netbook xubuntu και γράφω εντυπώσεις. Εχουν περάσει χρόνια που έχω να το χρησιμοποιήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Βλέπω όλοι έχουμε μείνει στις παλιές εντυπώσεις. Θα κοιτάξω να το βάλω και εγώ σε κανένα σύστημα, έτσι από περιέργεια. Εγώ το σκέφτομουν μήπως βγάλω το XFCE (όχι ότι προβλήματα μαζί) και γυρίσω τελείως σε E17, αν έχει εξεληχθεί καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δεν ξερω mande, αυτα τα εφε μου θυμιζουν παιδικη χαρα και επισης κουραστικά στο ματι. Και εδω στο dekstop που τρεχω compiz σκετο μονο ενα απλο λιτο fade effe εχω βαλει στα παραθυρα, και ενα scale για γρηγορα εναλλαγη παραθυρων.Τιποτε παραπανω. Τα υπολοιπα τα θεωρω περιττες ασυναρτησιες προς εντυπωσιασμο με καμια σοβαρη χρηστικοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Εγώ σκέψου έχω XFCE σκέτο. Η διαφορά είναι ότι το e εκτός από DE είναι και σύνολο από libraries. Δηλαδή κάποια πράγματα που μπορεί να τα θέλουμε στο pc μας (δεν μπορώ να σκεφτώ τι) αν είναι υλοποιημένα από το e παίζει να είναι πιο ελαφριά. Όσο για το effe, αν ρυθμίζεται, δεν κρασάρει και είναι καλαίσθητο τότε δεν έχω πρόβλημα Αν και εγώ κακά τα ψέμματα θα πρέπει να αρχίζω να δοκιμάζω tiling managers που πραγματικά βολεύουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 χθές το βράδι το έβαλα στο netbook μου atom. Από λίγο που το είδα πετάει σε απόδοση ενώ είναι τελείως μινιμαλ με μαύρο και άσπρο θέμα. Εχεί μερικά θεματάκια αλλά δεν το έχω ψάξει πολύ ακόμα. Το εντυπωσιακό είναι ότι για την εγκατάσταση χρειάστηκε μόνο 80mb! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 chek2fire έβαλες το 16 ή το 17? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 το 17 έχουν νομίζω τα repositories αν και η έκδοση λέει 1.699999 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 με pacman -S enlightenment είναι το 16 με pacman -S e-svn ειναι το 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Εχώ αρχίσει στο netbook και μπαίνω τις τελευταίες μέρες αποκλειστικά από εκεί και ο λόγος είναι το πόσο ελαφρύ είναι για τέτοιου είδους υπολογιστές. Να ρωτήσω τώρα. Η μπάρα κάτω πως γίνετε να αλλάξει μέγεθος η ακόμα και τα εικονίδια της. Αν κάνεις δεξί κλικ πάνω της σου έχε τέτοια επιλογή αλλά δεν βλέπω να γίνετε κάτι. \ Μου αρέσει που αν πας καιτ ον κέρσορα στα αριστερά της οθόνης σου αλλάζει άμεσα οθόνη απο τις επιφάνειες εργασίας έχει διάφορα μικρά τετοια μιικροκαλούδια. Τέλος περισσότερα εφέ πως βάζουμε γνωρίζει κανείς? Υπάρχει γενικά κάπου να κατεβάσουμε και άλλα θέματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 εδώ βλέπω μερικά http://exchange.enlightenment.org/ αλλά θα έριχνα και ένα διάβασμα εδώ https://wiki.archlinux.org/index.php/E17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα