Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρον το site σου. Πολύ καλό το ότι δημοσιεύεις ενεργούς διαγωνισμούς μόνο. Πολύ καλό επίσης το ότι η σελίδα σου είναι σχετικά "ελαφριά" και δεν έχει προς το παρόν πολλά flashάκια και διαφημίσεις.

-Χρήσιμο είναι αυτό που έχουν κανένα δύο άλλα sites με την επιλογή "λήγουν σύντομα".

-Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο:Ισως θα μπορούσες να κάνεις εγγραφή μελών και να βάζεις διαγωνισμούς μόνο για μέλη ή να προβάλεις διαγωνισμούς ανάλογα με τις προτιμήσεις του κάθε μέλους.

-Ελπίζω επίσης να κάνεις γύρα και τα υπόλοιπα sites για να "κλέβεις" διαγωνισμούς.

Καλή αρχή!

Παλιότερα είχα κερδίσει σε 2-3 διαγωνισμούς. Τώρα με τα

Δημοσ.

Ενδιαφέρον το site σου. Πολύ καλό το ότι δημοσιεύεις ενεργούς διαγωνισμούς μόνο. Πολύ καλό επίσης το ότι η σελίδα σου είναι σχετικά "ελαφριά" και δεν έχει προς το παρόν πολλά flashάκια και διαφημίσεις.

-Χρήσιμο είναι αυτό που έχουν κανένα δύο άλλα sites με την επιλογή "λήγουν σύντομα".

-Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο:Ισως θα μπορούσες να κάνεις εγγραφή μελών και να βάζεις διαγωνισμούς μόνο για μέλη ή να προβάλεις διαγωνισμούς ανάλογα με τις προτιμήσεις του κάθε μέλους.

-Ελπίζω επίσης να κάνεις γύρα και τα υπόλοιπα sites για να "κλέβεις" διαγωνισμούς.

Καλή αρχή!

Παλιότερα είχα κερδίσει σε 2-3 διαγωνισμούς. Τώρα με τα

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και τις επισημάνσεις xpapias!

Προτιμώ γενικότερα το design να είναι απλό και καθαρό άρα ακόμα και διαφημίσεις να προσθέσω αργότερα θα είναι λίγες και διακριτικές χωρίς να επηρεάζουν το design.

Το χαρακτηριστικό για ενημέρωση διαγωνισμών που λήγουν σύντομα το δουλεύω εδώ και κάποιες μέρες και σύντομα θα το ενσωματώσω στο e-diagonismoi.com.

Και την επόμενη πρόταση την έχω σχεδόν έτοιμη και σίγουρα άξιζε τον κόπο. Αφού το ανεβάσω θα μπορύν οι επισκέπτες να εγραφούν στο e-diagonismoi.com και να ενημερώνονται έιτε για όλους τους διαγωνισμούς που ανεβαίνουν έιτε να επιλέγουν από το προφίλ τους μία ή και περισσότερες κατηγορίες.

Έτσι κάποιος/α θα μπορεί να ημερώνεται π.χ. για φωτογραφία και κινητά και κάποιος/α άλλος/η για καλλυντικά και ένδυση.

Σίγουρα παρατηρώ και τον ανταγωνισμό αλλά ήδη έχουμε δημιουργήσει την δικιά μας ομάδα από όλη την Ελλάδα οι οποίοι αναζητάνε διαγωνισμούς μέσα από ποικίλες πηγές.

Στο τέλος ξεκίνησες να λες κάτι πολύ ενδιαφέρον «Παλιότερα είχα κερδίσει σε 2-3 διαγωνισμούς. Τώρα με τα» αλλά μου εμφανίζεται κομμένο.

πολυ καλη η προσπάθεια!

Iageogr σε ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Στο τέλος ξεκίνησες να λες κάτι πολύ ενδιαφέρον «Παλιότερα είχα κερδίσει σε 2-3 διαγωνισμούς. Τώρα με τα» αλλά μου εμφανίζεται κομμένο.

Όντως δεν ολοκλήρωσε την σκέψη του.Μήπως ήθελε να γράψει "τώρα με τα social media αποκλείεται να ξανακερδίσω" ;

Δημοσ.

το θέμα είναι να μπορείς να έχεις αποκλειστικούς διαγωνισμούς μόνο στο site σου.

μιας και αν είναι να βλέπω, ότι βλέπω στα άλλα 7-8 site τέτοιου περιεχομένου, ποιος ο λόγος να μπαίνω και σε ένα ακόμα?

αν ξέρω όμως ότι θα βρω κάτι που δεν θα το έχουν τα άλλα ίσως ξεκινήσω να το επισκέπτομαι...

νομίζω ότι έχει κορεστεί ο συγκεκριμένος τομέας και γενικά οι διαγωνισμοί έχουν μια φθίνουσα, ως προς τα δώρα, πορεία.

Δημοσ.

το θέμα είναι να μπορείς να έχεις αποκλειστικούς διαγωνισμούς μόνο στο site σου.

μιας και αν είναι να βλέπω, ότι βλέπω στα άλλα 7-8 site τέτοιου περιεχομένου, ποιος ο λόγος να μπαίνω και σε ένα ακόμα?

αν ξέρω όμως ότι θα βρω κάτι που δεν θα το έχουν τα άλλα ίσως ξεκινήσω να το επισκέπτομαι...

νομίζω ότι έχει κορεστεί ο συγκεκριμένος τομέας και γενικά οι διαγωνισμοί έχουν μια φθίνουσα, ως προς τα δώρα, πορεία.

Καλησπέρα Raziels,

Φυσικά και θα υπάρχουν διαγωνισμοί τους οποίους θα διοργανώνει αποκλειστικά το e-diagonismoi.com

Επίσης πολλοί διαγωνισμοί θα διοργανώνονται αποκλειστικά μέσω του e-diagonismoi.com σε συνεργασία με τους διοργανωτές.

Αν και είναι πολύ φρέσκο το site και για λίγο καιρό online, στόχος μας είναι να ξεχωρίσουμε από τον ανταγωνισμό χρησιμοποιώντας απλό και φιλικό design για ευκολία του χρήστη/επισκέπτη, εύκολη πλοήγηση και αναζήτηση διαγωνισμών που τον ενδιαφέρουν και το σημαντικότερο, πολλές επιλογές και ευκολίες στην ενημέρωση, είτε συνολικά για όλους τους διαγωνισμούς είτε επιλέγοντας αποκλειστικά κατηγορίες που τον ενδιαφέρουν, όπως αναφέρω και στο παραπάνω μήνυμα.

Θα έλεγα πως οι διαγωνισμοί και οι προσφορές είναι σε έξαρση αυτήν την περίοδο (ειδικότερα στην χώρα μας, για τους γνωστούς λόγους) γι’ αυτό και συναντάμε τόσα πολλά site με διαγωνισμούς και προσφορές. Τα δώρα ποικίλουν, ειδικότερα σε ένα site διαγωνισμών θα συναντήσεις αρκετά δώρα τα οποία είναι μικρής αξίας ή για πολλούς ακόμη και αδιάφορα, αλλά πιστεύω αυτό είναι θέμα επιλογής.

Για το e-diagonismoi.com αυτό είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις προκειμένου να φιλτράρουμε κατά κάποιο τρόπο τους διαγωνισμούς με σκοπό την καλύτερη εμπειρία του συμμετέχοντα. Δεν κάνουμε κάτι καινούριο αλλά θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε με τον καλύτερο και ποιοτικότερο τρόπο.

Δημοσ.

Άλλο ένα τέλειο project από εσένα Χρήστο :) Προτείνω να φτιάξεις και ένα widget για blog και sites :) Κάπως σαν του ricardo.gr το φαντάζομαι

Δημοσ.

Άλλο ένα τέλειο project από εσένα Χρήστο :) Προτείνω να φτιάξεις και ένα widget για blog και sites :) Κάπως σαν του ricardo.gr το φαντάζομαι

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια kosgan10!

..Φαντάζομαι δεν έκανα λάθος και αναφέρεσαι σε μένα σωστα; Ρωτάω γιατί το όνομα μου είναι Χριστόφορος :)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια kosgan10!

..Φαντάζομαι δεν έκανα λάθος και αναφέρεσαι σε μένα σωστα; Ρωτάω γιατί το όνομα μου είναι Χριστόφορος :)

Ναι Χριστόφορος συγγνώμη, μπερδεύτηκα :P

Δημοσ.

Καλησπέρα Raziels,

Φυσικά και θα υπάρχουν διαγωνισμοί τους οποίους θα διοργανώνει αποκλειστικά το e-diagonismoi.com

Επίσης πολλοί διαγωνισμοί θα διοργανώνονται αποκλειστικά μέσω του e-diagonismoi.com σε συνεργασία με τους διοργανωτές.

Αν και είναι πολύ φρέσκο το site και για λίγο καιρό online, στόχος μας είναι να ξεχωρίσουμε από τον ανταγωνισμό χρησιμοποιώντας απλό και φιλικό design για ευκολία του χρήστη/επισκέπτη, εύκολη πλοήγηση και αναζήτηση διαγωνισμών που τον ενδιαφέρουν και το σημαντικότερο, πολλές επιλογές και ευκολίες στην ενημέρωση, είτε συνολικά για όλους τους διαγωνισμούς είτε επιλέγοντας αποκλειστικά κατηγορίες που τον ενδιαφέρουν, όπως αναφέρω και στο παραπάνω μήνυμα.

Θα έλεγα πως οι διαγωνισμοί και οι προσφορές είναι σε έξαρση αυτήν την περίοδο (ειδικότερα στην χώρα μας, για τους γνωστούς λόγους) γι’ αυτό και συναντάμε τόσα πολλά site με διαγωνισμούς και προσφορές. Τα δώρα ποικίλουν, ειδικότερα σε ένα site διαγωνισμών θα συναντήσεις αρκετά δώρα τα οποία είναι μικρής αξίας ή για πολλούς ακόμη και αδιάφορα, αλλά πιστεύω αυτό είναι θέμα επιλογής.

Για το e-diagonismoi.com αυτό είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις προκειμένου να φιλτράρουμε κατά κάποιο τρόπο τους διαγωνισμούς με σκοπό την καλύτερη εμπειρία του συμμετέχοντα. Δεν κάνουμε κάτι καινούριο αλλά θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε με τον καλύτερο και ποιοτικότερο τρόπο.

Αν είδες Χριστόφορε είπα φθίνουσα πορεία για τα δώρα.

ναι μεν αυξήθηκαν ποσοτικά οι διαγωνισμοί με "φθηνότερα" δώρα όμως.

δεν μπορώ να συγκρίνω 10 διαγωνισμούς με δώρα κάτω του 20ευρώ κόστος με 4-5 με δώρα άνω των 500 ευρώ.

περάσαμε μια περίοδο που όντως είχαμε και αρκετούς διαγωνισμούς και αξιόλογα δώρα.

θυμάμαι πριν μερικές εβδομάδες που μέρα παρά μέρα είχαμε και από ένα ipad για παράδειγμα.

anyway, μακάρι να μπορέσεις και να δώσεις το κάτι διαφορετικό :)

συνυπογράφω και εγώ για το απλό και "καθαρό" design του site.

Δημοσ.

Ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σου λόγια raziels

Σίγουρα θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε!

Σας προσκαλώ να συμμετέχετε και να ενημερώνεστε (http://e-diagonismoi.com/subscribe/) ή και να συμβάλετε όσοι το επιθυμούν, με το να μας γνωστοποιούν κάποιον καλό διαγωνισμό μέσω της σελίδας υποβολής διαγωνισμού (http://e-diagonismoi.com/contest-submit/)

…καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες! :)

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω και εγώ με το όμορφο απλό και καθαρό design.

Είναι πολύ καλό που εμφανίζονται μόνο ενεργοί διαγωνισμοί στο site, έτσι δεν μπερδευόμαστε με αυτούς που έχουν λήξει!

Επίσης η δυνατότητα να επιλέγουμε τις κατηγορίες διαγωνισμών που θέλουμε να ενημερωνόμαστε είναι κάτι το οποίο το κάνει το site να ξεχωρίζει από τα άλλα. Κατά καιρούς έχω κάνει εγγραφή σε 2-3 άλλα site με διαγωνισμούς αλλά δεν είχαν αυτήν την επιλογή με αποτέλεσμα να γεμίζει το inbox μου με διαγωνισμούς που οι περισσότεροι δεν με ενδιέφεραν.

Μπράβο και από μένα και καλή αρχή!

Δημοσ.

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια kostas1908! Προσπαθούμε για το καλύτερο και σύντομα θα δείτε ακόμη περισσότερα!

στει ιν τατσ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...