UsualSuspect__ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 εγώ την βλέπω και ευχάριστα απο day 1 Εγώ είχα δει πως υπήρχε αλλά λέω καμιά παπαριά θα είναι με τέτοιο name αχχααχ
Vapir Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ είχα δει πως υπήρχε αλλά λέω καμιά παπαριά θα είναι με τέτοιο name αχχααχ όντως το name παραπέμπει σε πολύ teen καταστάσεις αλλα η σειρά βλέπεται άνετα , σε αντίθεση με το vampire diaries που αν και έβλεπα ευχάριστα τους πρώτους κύκλους κάποια στιγμή γύρισε πολύ τόλμη και γοητεία και παραλίγο να ξεράσω την ψυχή μου πριν σταματήσω να το βλέπω xD 1
Mikeasdf Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 όντως το name παραπέμπει σε πολύ teen καταστάσεις αλλα η σειρά βλέπεται άνετα , σε αντίθεση με το vampire diaries που αν και έβλεπα ευχάριστα τους πρώτους κύκλους κάποια στιγμή γύρισε πολύ τόλμη και γοητεία και παραλίγο να ξεράσω την ψυχή μου πριν σταματήσω να το βλέπω xD Ισχυει, εγω το ειδα μονο κ μονο γιατι δεν ειχα τι αλλο να κανω και επειδη σε καποια σημεια μπλεκοταν με το originals. Παντως τωρα εχει βελτιωθει.Απο την ωρα που χωσανε την ελενα στο φερετρο και σταματησαν τα κλαψομου@!@!!@ βλεπεται ευχαριστα. 2
Vapir Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ισχυει, εγω το ειδα μονο κ μονο γιατι δεν ειχα τι αλλο να κανω και επειδη σε καποια σημεια μπλεκοταν με το originals. Παντως τωρα εχει βελτιωθει.Απο την ωρα που χωσανε την ελενα στο φερετρο και σταματησαν τα κλαψομου@!@!!@ βλεπεται ευχαριστα. good , θα το ξαναδώ όταν ξεμείνω 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 όντως το name παραπέμπει σε πολύ teen καταστάσεις αλλα η σειρά βλέπεται άνετα , σε αντίθεση με το vampire diaries που αν και έβλεπα ευχάριστα τους πρώτους κύκλους κάποια στιγμή γύρισε πολύ τόλμη και γοητεία και παραλίγο να ξεράσω την ψυχή μου πριν σταματήσω να το βλέπω xD Σχετικά με το vampire diaries που είπες.. να δεις το The Originals. Είναι μακράν καλύτερο και δεν είναι κλαψομούνικο σαν το VD. 2
Vapir Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Σχετικά με το vampire diaries που είπες.. να δεις το The Originals. Είναι μακράν καλύτερο και δεν είναι κλαψομούνικο σαν το VD. αυτό το βλέπω απο day1 , όντως είναι καλύτερο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα