skiabox Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μιας και δεν υπάρχει thread για την αγαπημένη μας σειρά, είπα να το ξεκινήσω εγώ. Οχι τίποτε άλλο , αλλά για να μην κάνουμε σχόλια σχετικά με το teen wolf, σε άλλα threads που αναφέρονται σε άλλες σειρές. 1
kostas_dr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Όταν έμαθα για την σειρά, και επειδή ήταν του MTV την ξεκίνησα με μεγάλη επιφύλαξη. Αλλά με εξέπληξε ευχάριστα. Η υπόθεση μπορεί να είναι κλασσική, πως γίνεται κάποιος λυκάνθρωπος κλπ, αλλά η εξέλιξη είναι ενδιαφέρουσα. Ωραίες οι νυχτερινές σκηνές. Το καστ είναι πολύ ενδιαφέρον, όντως πολύ καλός ο κολλητός φίλος του πρωταγωνιστή αλλά και οι υπόλοιποι χαρακτήρες. Υπάρχει μυστήριο στο ποιός είναι ο Alpha λυκάνθρωπος το οποίο ξεκαθαρίζει στο τέλος του 1ου κύκλου. Οι δύο πρώτοι κύκλοι έχουν απο 12 επεισόδια, αλλά διάβασα ότι ο 3ος κύκλος θα έχει 24! Η σειρά πάει καλά, και γενικά δεν υπάρχουν πλεόν αρκετές αυτου του είδους. Η σειρά είναι διαθέσιμη και σε ποιότητα WEB-DL που προσωπικά την συνιστώ. Υπάρχουν και ελληνικοι συγχρονισμένοι υπότιτλοι. Τι άλλο θέλετε;
TheELF Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Τι άλλο θέλετε; Να σταματήσουν με τον βιασμό των παιδικών μας αναμνήσεων;;;;;;;;;;;; 1
Kasrith Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Xαχαχαχαχα! Κατευθείαν στην κόλαση θα πάω....
nicoc89 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Να σταματήσουν με τον βιασμό των παιδικών μας αναμνήσεων;;;;;;;;;;;; ε όσοι είσαστε μεγάλοι σε ηλικία και έχετε δει το αρχικό λογικό ειναι να μην σας αρέσει.. συνήθως τα remake δεν είναι επιτυχημένα για αυτούς που έχουν μεγαλώσει σε άλλη εποχή και έχουν παρακολουθήσει μια έκδοση η οποία φτιάχτηκε με το humor/στυλ κλπ εκείνης της εποχής. δεν είναι φοβερή/super σειρά όμως την βλέπω ευχάριστα
TheELF Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 ε όσοι είσαστε μεγάλοι σε ηλικία και έχετε δει το αρχικό λογικό ειναι να μην σας αρέσει.. Δεν μπορώ να πω,είδα μερικά επεισόδια και είναι σε σχετικά καλό επίπεδο, ιδίως για σειρά του mtv, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στον κούκο την συσχέτισαν με το teen wolf,δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους, δεν στοχεύουν καν το ίδιο κοινό και θα πλήρωσαν και δικαιώματα για την χρήση των ονομάτων, γιατί;Για να ονομάζεται scott ο πρωταγωνιστής;Για ποιον στο κούκο λόγο;Ας την λέγαν The Secret Life of the American (Teen)werewolf. Γιατί να ξεφτιλίσουν μια ταινία θρύλο με τέτοιο τρόπο;;
kostas_dr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Ο τίτλος είναι πιασάρικος και εύκολος σε σχέση με το: The Secret Life ot τάδε, για τον οποίο και πάλι θα πλήρωνες δικαιώματα. Η παλιά κωμωδία των 80s έχει γίνει θρύλος;
TheELF Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Η παλιά κωμωδία των 80s έχει γίνει θρύλος; Ρε φίλε, δεύτερη φορά που γίνεται remake σε σειρά το teen wolf τι άλλο θες για να την πεις θρύλο http://www.youtube.com/watch?v=sHXuIFBaxAw
skiabox Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ενα ωραίο thread : http://www.tv.com/ne...season-2-29446/
LuLa69 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 και εγω ξεκίνησα τη σειρα με πολύ μεγάλη επιφυλάξει κατευθείαν σκέφτηκα ότι θα ειναι στα πρότυπα του twilight παραφουσκωμενα πιτσιρίκια από συμπληρώματα διατροφής και ανούσια love story πόσο μάλιστα όταν είδα ότι ειναι από το mtv εν τελεί έχει και λήγω από αυτα αλλα εχει και αξιοπρεπεστατες ερμηνείες ενδιαφέρον σενάριο και πολύ καλή ατμοσφαίρα θα το πρωτινά αν θέλετε να δείτε κάτι ενδιαφέρων και ανάλαφρο
mindtrapper Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Awesome music/score. Επίσης δεν ξέρω γιατί αλλά μου θυμίζει πρώτες σαιζόν Buffy. Την βλέπω ευχάριστα γενικά.
omghi2u Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 k εμενα ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες. ειμαι ενας ακομα απο αυτους που περιμεναν οτι θα ειναι μια σαχλαμαριτσα κ μιση , αλλα προς εκπληξη μου ειναι πολυ καλο. εχει καλο στορι και ρυθμο , εχει εξελιξη χαρακτηρων. 10/10 για εμενα
gsisr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 τι έγινε ρε παιδιά δεν βλέπει κανένας teen wolf? για πλάκα την άρχισα αλλά ειναι ενδιαφέρουσα.. 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ήξερα καν πως υπήρχε τέτοια σειρά και την ξεκίνησα πριν κανα 2μηνο και τα είδα όλα μαζεμένα. Πως και δεν την βλέπει κανείς ; Αρκετά καλή και δεν το περίμενα να σας πω την αλήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα