Rockey Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Παιδια πιστευετε οτι το neo v ειναι το καλυτερο κινητο για αυτα τα λευτα η υπαρχει καποιο αλλο ισως σε αυτη τιμη η και ποιο κατω αμα ναι μπορειτε να μου πειτε ευχαριστω εκ το προτερων
Frod0 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Άν μπορείς να δώσεις 30 ευρώ παραπάνω , τότε ψάξε στο skroutz για το Htc Google Nexus One.
tsourakis13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Άν μπορείς να δώσεις 30 ευρώ παραπάνω , τότε ψάξε στο skroutz για το Htc Google Nexus One. Ρε φίλος προτείνεις εν έτη 2012(προς 2013), κινητό 3+ χρονών...?? Σοβαρολογείς...? Μάλλον για troll σε κόβω Και για να μην ξεφεύγουμε, στα 200€ το neo v παραμένει ένα πολύ καλό ValueForMoney για τον μέσο χρήστη...Αν όμως θες κάτι πιο "δυνατό", μπορείς να κοιτάξεις κάτι σε xperia sole (όμως γύρω στα 230€), με διπύρηνο επεξεργαστή και καλύτερη ποιότητα κατασκευής από το neo v...Τα μόνα αρνητικά του είναι η σχετικά μικρή μπαταρία(1320 mAh, ενώ το neo v 1500 mAh), η έλλειψη μπροστινής κάμερας και η έλλειψη HDMI....Με λίγα λόγια σκέψου αν χρειάζεσαι -λίγο- δυνατότερο επεξεργαστή και ποιότητα κατασκευής, αλλά κάνοντας τις παραπάνω υποχωρήσεις (sole), ή το neo v έχοντας μονοπύρηνο επεξεργαστή αλλά με όλα τα παραπάνω...εγώ πάντως έχω το neo v 6-7 μήνες, είμαι πλήρως ευχαριστημένος... Πάντως πριν πάρεις κάποιο πήγαινε σε κάποιο κατάστημα να τα δεις από κοντά και μετά να επιλέξεις ποιο σου ταιριάζει περισσότερο....
nikoskon Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Παιδια πιστευετε οτι το neo v ειναι το καλυτερο κινητο για αυτα τα λευτα η υπαρχει καποιο αλλο ισως σε αυτη τιμη η και ποιο κατω αμα ναι μπορειτε να μου πειτε ευχαριστω εκ το προτερων Σαφώς και υπάρχει καλύτερο smartphone στα χρήματα αυτά. Alcatel OT-995
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα