Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια πιστευετε οτι το neo v ειναι το καλυτερο κινητο για αυτα τα λευτα η υπαρχει καποιο αλλο ισως σε αυτη τιμη η και ποιο κατω αμα ναι μπορειτε να μου πειτε ευχαριστω εκ το προτερων

Δημοσ.

Άν μπορείς να δώσεις 30 ευρώ παραπάνω , τότε ψάξε στο skroutz για το Htc Google Nexus One.

Ρε φίλος προτείνεις εν έτη 2012(προς 2013), κινητό 3+ χρονών...?? Σοβαρολογείς...? Μάλλον για troll σε κόβω :devil: :-D

Και για να μην ξεφεύγουμε, στα 200€ το neo v παραμένει ένα πολύ καλό ValueForMoney για τον μέσο χρήστη...Αν όμως θες κάτι πιο "δυνατό", μπορείς να κοιτάξεις κάτι σε xperia sole (όμως γύρω στα 230€), με διπύρηνο επεξεργαστή και καλύτερη ποιότητα κατασκευής από το neo v...Τα μόνα αρνητικά του είναι η σχετικά μικρή μπαταρία(1320 mAh, ενώ το neo v 1500 mAh), η έλλειψη μπροστινής κάμερας και η έλλειψη HDMI....Με λίγα λόγια σκέψου αν χρειάζεσαι -λίγο- δυνατότερο επεξεργαστή και ποιότητα κατασκευής, αλλά κάνοντας τις παραπάνω υποχωρήσεις (sole), ή το neo v έχοντας μονοπύρηνο επεξεργαστή αλλά με όλα τα παραπάνω...εγώ πάντως έχω το neo v 6-7 μήνες, είμαι πλήρως ευχαριστημένος...

Πάντως πριν πάρεις κάποιο πήγαινε σε κάποιο κατάστημα να τα δεις από κοντά και μετά να επιλέξεις ποιο σου ταιριάζει περισσότερο....

Δημοσ.

Παιδια πιστευετε οτι το neo v ειναι το καλυτερο κινητο για αυτα τα λευτα η υπαρχει καποιο αλλο ισως σε αυτη τιμη η και ποιο κατω αμα ναι μπορειτε να μου πειτε ευχαριστω εκ το προτερων

Σαφώς και υπάρχει καλύτερο smartphone στα χρήματα αυτά.

Alcatel OT-995

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...