Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Θέλω να ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα να streamάρει κάποιος παιχνίδια σε υπηρεσίες όπως twitch.tv / own3d.tv όντας στην Θεσσαλονίκη. Το μείζον θέμα έιναι η ταχύτητα upload και μην έχοντας πρόσβαση σε VDSL είμαστε κολλημένοι στο 1mbps που είναι για κλάματα. Μιλάμε για 720p+ streaming. Υπάρχει κάποιο workaround στο θέμα ή είναι ένα μακρινό όνειρο?

Δημοσ.

Πρέπει να μετατρέψεις το ό,τι υλικό θέλεις να κάνεις stream σε συνολικό μέγεθος όσο είναι το upload,και λίγο λιγότερο για να μην μπουκώνει η γραμμή,όταν μιλάμε για 720 μιλάμε για πολύ μεγάλη μείωση στην ποιότητα.

Δημοσ.

Ναι γι αυτό ρωτάω. Ζόρικο δηλαδή. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί οι ενδιαφέροντες κύριοι http://www.hcn.gr και συγκεκριμένα το πακέτο warpspeed αλλά δεν έχουν υπηρεσίες τηλεφώνου και δεν ξέρω πόσο αξιόπιστα είναι τα νούμερα.

Δημοσ.

Ναι γι αυτό ρωτάω. Ζόρικο δηλαδή. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί οι ενδιαφέροντες κύριοι http://www.hcn.gr και συγκεκριμένα το πακέτο warpspeed αλλά δεν έχουν υπηρεσίες τηλεφώνου και δεν ξέρω πόσο αξιόπιστα είναι τα νούμερα.

Υπάρχει σχετικό θέμα για την εν λόγω εταιρία : http://www.insomnia.gr/topic/439395-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B5%CF%84-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-hcn/page__hl__%20%CE%BD%CE%B5%CE%B1%20%20%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%B1%20%20internet%20%20%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82%20%20%CF%83%CE%B5%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%82

Δημοσ.

λενε οτι παιζει καλα η hcn>μετα το μονο που μπορεις να κανεις με λογικο κοστος ειναι να πας σε forthnet η σε On Που δινει annex m εφοσον η γραμμη σου ειναι σε καλη κατασταση οποτε να εχεις 2mbps upload.αλλιως μετα σε μισθωμενο αλλα το κοστος ειναι μεγαλο.αλλιως μετα cyta vdsl αν παλι εισαι κοντα στο α/κ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ναι απλώς δεν δίνουν τηλέφωνο ρε γμτ. Κοίταξα την cyta και τσέκαρα αν έχουν vdsl κοντά

Μου έβγαλε αυτό στο site τους

"Μετά απο έλεγχο των στοιχείων σου, σε ενημερώνουμε ότι το δίκτυό μας βρίσκεται ήδη στην περιοχή σου.

Η απόσταση απο το πλησιέστερο αστικό κέντρο είναι 427 (m)."

427 μέτρα είναι καλά? Επίσης η cyta έχει αξιόπιστο δίκτυο? Θα κοιτάξω και adslgr στο εντομεταξύ.

Δημοσ.

Ναι απλώς δεν δίνουν τηλέφωνο ρε γμτ. Κοίταξα την cyta και τσέκαρα αν έχουν vdsl κοντά

Μου έβγαλε αυτό στο site τους

"Μετά απο έλεγχο των στοιχείων σου, σε ενημερώνουμε ότι το δίκτυό μας βρίσκεται ήδη στην περιοχή σου.

Η απόσταση απο το πλησιέστερο αστικό κέντρο είναι 427 (m)."

427 μέτρα είναι καλά? Επίσης η cyta έχει αξιόπιστο δίκτυο? Θα κοιτάξω και adslgr στο εντομεταξύ.

Ναι 427 μετρα θεωρειται καλη αποσταση οποτε ναι θεωρητικα θα παιξεις κανονικα.το μονο μειον για μενα στην cyta ειναι οτι λογω voip σου δινουν αυτοι εξοπλισμο και τον παντρευεσαι διοτι αμα τον αλλαξεις απλα δεν θα παιζει το τηλεφωνο μετα.να το hackareis γινεται μεν αλλα κομματακι δυσκολο αλλα το εχουν κανει.

επισης η forthnet και η on telecoms δινουν σε adsl annex m που ειναι μεχρι 2mbit upload>θα μου πεις τι 1 τι 2 απλα το αναφερω.

Δημοσ.

επισης και Hcn να βαλεις που λες οτι δεν δινει τηλεφωνο οκ μετα μπορεις να βαλεις τηλεφωνο απο καποια αλλη εταιρεια .μονο τηλεφωνο για να σου ερθει φτηνα.ισως λιγο πιο ακριβα απο οτι να τα ειχες ολα με εναν παροχο αλλα ειναι και αυτο μια λυση και για αυτο το λεω.μετα υπαρχουν και μισθωμενα κυκλωματα με καλο upload αλλα παμε σε 500+ ευρω.οτι αλλο θες εδω ειμαστε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...