Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά χρειάζομαι λίγο την άποψη σας για την αγορά κάρτας γραφικών.

Πρόκειται να αλλάξω κάρτα γραφικών και είμαι ανάμεσα σε μία με μνήμη 2GB DDR3 και σε μία με μνήμη 1GB DDR5. Η διαφόρα στην τιμή είναι μικρή, της τάξης των 5-10 ευρώ, οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Ποια με συμβουλεύετε να αγοράσω; Να σας πω ότι δεν είμαι κανένας φοβερός gamer, αλλά θα ήθελα να μπορεί να σηκώσει δυνατά γραφικά σε περίπτωση που θελήσω να παίξω κανένα παιχνίδι.

Οι υποψήφιες κάρτες είναι οι:

2gb ddr3: asus nvidia geforce gt630 & Gigabyte nvidia geforce gt630

1gb ddr5: asus radeon hd5670 & asus radeon hd6670

Δημοσ.

Για παιχνίδια δεν κάνει καμία από τις τρεις. Κάπως καλύτερη είναι η 6670. Ποιό είναι ακριβως το υπολοιπο σύστημά σου και ποιά η οθόνη σου?

Σ αυτές τις κάρτες η ποσότητα της μνήμης δεν πάιζει ρόλο. Η κάρτα θα έχει εξαντλήσει τις δυνατότητές της πριν γεμίσει η μνήμη.

Δημοσ.

Έχω έναν διπύρινο AMD με 4GB RAM. Κατά τα άλλα, ο δίσκος είναι SSD της Intel και η οθόνη μία LG 21,5 ιντσών με ανάλυση 1920x1080.

Δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει, αλλά η προηγούμενη κάρτα μου (η οποία κάηκε) ήταν η EVGA GTX 9800 512MB.

Δημοσ.

Γενικά η μνήμη στης κάρτες γραφικών παίζει πολύ μικρό ρολό σε αναλύσεις μέχρι HD από εκεί και πάνω αρχίζεις να βλέπεις διάφορα .

Edit:

Εγω θα πρότεινα να πας σε κάποια 6770

Δημοσ.

Έχω έναν διπύρινο AMD με 4GB RAM. Κατά τα άλλα, ο δίσκος είναι SSD της Intel και η οθόνη μία LG 21,5 ιντσών με ανάλυση 1920x1080.

Δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει, αλλά η προηγούμενη κάρτα μου (η οποία κάηκε) ήταν η EVGA GTX 9800 512MB.

Με βάση και την ανάλυσή σου, η φτηνότερη που μπορείς να επιλέξεις για να έχεις αξιοπρεπές (όχι κάτι παραπάνω) gaming είναι η 7750. http://www.skroutz.g...?keyphrase=7750

Αν πας σε μεταχειρισμένη, λογικά θα βρεις μέχρι 70 ευρώ τις 5770 και 6770.

Δημοσ.

Απ ότι βλέπω, η 6670 που κοιτάς ξεκινάει από 85 ευρώ. Με 100 παίρνεις αρκετά καλύτερη κάρτα. Το θέμα δεν είναι 1gb vs 2gb, αλλά αν θα μπορείς να παίξεις έστω αξιοπρεπώς με την κάρτα. Με αυτές που κοιτάς, δεν θα μπορείς.

Δες την 7750 που είναι κοντά στο μπάτζετ σου, η κάποια μεταχειρισμένη 6770, 5770. Θα σου βγει γύρω στα 70 ευρώ, αλλά θα μπορείς να πάιξεις.

Δημοσ.

Άρα τελικά παίζουμε ανάμεσα σε 7750 και 6770. Ανάμεσα σε αυτές τις δύο ποια προτείνεται και από ποιον κατασκευαστή;

Δημοσ.

ΟΚ, βρήκα την 7750 στα 90 ευρώ. Για την ακρίβεια την βρήκα 91,90. Θα πάω το απογευματάκι να την τσιμπισω. Σας ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια και για τον χρόνο σας.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...