IcemanGr71 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μία από τα ίδια..... το φλασάκι παρέδωσε πνεύμα... Το είχα δουλέψει ελάχιστα.... το φόρτωσα ταινίες και το έβαλα στο media player... Άρχισε να κάνει νερά.... να κολλάει η ταινία.... ώσπου κόλλησε για πάντα και το φλασάκι μαζί... Το έβαλα στο laptop.... δεν το αναγνώριζε ούτε format μπορούσε να του κάνει.... Το πάω πίσω για αλλαγή..... ή μάλλον για αγορά άλλου usb stick....
angel2525 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα. και το δικο μου μαλλον ειναι προβληματικο διοτι μολλις το βαζω στο pc μετα απο 1 λεπτο η οταν κανω μεταφορα αρχειων δεν εμφανιζεται πια στις συσκευες και σταματαει γενικα να ανταποκρινεται. παντος οταν το βαζω στο usb-hub δουλευει κανονικα αλλα με τραγικες ταχυτητες...
viper2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 ωραια... mierdas... αμα εχει καποιος προτασεις για καινουργιο usb 3.0 [που να ειναι συμβατο με usb 2.0] ας μιλησει...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Το δικο μου ακομη δουλευει παραδοξως
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 same, αλλά το θέμα είναι αν θα αντέξει...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μη του βαζεις εμπιστα data. Εγω μονο για μεταφορες το εχω, γιαυτο το ηθελα απ την αρχη ετσι κι αλλιως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 ε ναι, same...
apostolispk Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Τι λετε για αυτο το στικακι στα 17,17? 16 gb 70 read/ 30 write. http://www.you.gr/b2...0CFFAB6CE4BFEBE
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 μια χαρά είναι...
viper2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μία από τα ίδια..... το φλασάκι παρέδωσε πνεύμα... Το είχα δουλέψει ελάχιστα.... το φόρτωσα ταινίες και το έβαλα στο media player... Άρχισε να κάνει νερά.... να κολλάει η ταινία.... ώσπου κόλλησε για πάντα και το φλασάκι μαζί... Το έβαλα στο laptop.... δεν το αναγνώριζε ούτε format μπορούσε να του κάνει.... Το πάω πίσω για αλλαγή..... ή μάλλον για αγορά άλλου usb stick.... καλησπερα. και το δικο μου μαλλον ειναι προβληματικο διοτι μολλις το βαζω στο pc μετα απο 1 λεπτο η οταν κανω μεταφορα αρχειων δεν εμφανιζεται πια στις συσκευες και σταματαει γενικα να ανταποκρινεται. παντος οταν το βαζω στο usb-hub δουλευει κανονικα αλλα με τραγικες ταχυτητες... σε περιπτωση που πρεπει να το στειλετε εξω Thank you for contacting Kingston Technology. In order to help you further, we would require the following information: - Part Number of your Kingston DataTraveler: DT..../.. GB - Revision number of you DataTraveler – BOM - (ends in "LF" and can be found on the metallic connector of the USB drive): - Have you tested the USB drive in a different computer? If yes, what was the outcome? - Which Operating System are you using? - Exact problem description: - Have you tried to format you Data Traveler? If yes, what was the outcome? - Has this DataTraveler ever worked? If yes, for how long? - Are you an enduser or do you contact us as a company? - Your full address and telephone number. We need this information to create a service request:
IcemanGr71 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μία από τα ίδια..... το φλασάκι παρέδωσε πνεύμα... Το είχα δουλέψει ελάχιστα.... το φόρτωσα ταινίες και το έβαλα στο media player... Άρχισε να κάνει νερά.... να κολλάει η ταινία.... ώσπου κόλλησε για πάντα και το φλασάκι μαζί... Το έβαλα στο laptop.... δεν το αναγνώριζε ούτε format μπορούσε να του κάνει.... Το πάω πίσω για αλλαγή..... ή μάλλον για αγορά άλλου usb stick.... Εκεί που ήμουν έτοιμος να το πάω πίσω για αλλαγή.... έγινε το θαύμα... Ενώ στα WIn 7 δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.... ούτε format ούτε το έβλεπε.... το έβαλα σε WinXP υπολογιστή και κατάφερα να το κάνω format... Τώρα δείχνει να παίζει καλά... Πάντως τότε που τα έφτυσε.... το στικάκι έκαιγε..... θερμοκρασία στο full..... Το θέμα είναι πόσο θα αντέξει ακόμα... πάντως δεν μου εμπνέει καθόλου εμπιστοσύνη....
viper2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Εκεί που ήμουν έτοιμος να το πάω πίσω για αλλαγή.... έγινε το θαύμα... Ενώ στα WIn 7 δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.... ούτε format ούτε το έβλεπε.... το έβαλα σε WinXP υπολογιστή και κατάφερα να το κάνω format... Τώρα δείχνει να παίζει καλά... Πάντως τότε που τα έφτυσε.... το στικάκι έκαιγε..... θερμοκρασία στο full..... Το θέμα είναι πόσο θα αντέξει ακόμα... πάντως δεν μου εμπνέει καθόλου εμπιστοσύνη.... το αυτο
kostas_dr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ελπίζω να μην έχουμε πολλές τέτοιες "προσφορές". Ναι εντάξει, καλή η τιμή, αλλά η ποιότητα;
viper2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ελπίζω να μην έχουμε πολλές τέτοιες "προσφορές". Ναι εντάξει, καλή η τιμή, αλλά η ποιότητα; τωρα τι κανουμε ειναι το θεμα... που βρισκουμε αξιοπιστα usb 3.0 στικακια...
katcos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 το επέστρεψε κανείς στο Msystems ,εντός εγγύησης δεν είναι ;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα