Ultron Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 α ναι το δικο μου καηκε/χαλασε [dont know lol] so be afraid... λολ!Και εμενα χαλασε προχτες.Μου βγαζει SKYMEDI usb drive στο device manager...Εχεις το ιδιο θεμα? @viper2005
katsikoula Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Προφανως καλη τυχη τοτε. αν το πήρε από amazon σίγουρα καλύτερη τύχη θα έχει από την Ελλάδα 1
viper2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 λολ!Και εμενα χαλασε προχτες.Μου βγαζει SKYMEDI usb drive στο device manager...Εχεις το ιδιο θεμα? @viper2005 it just died...
Ntinaras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 in your arms tonight? μηπως κι εσεις προσπαθησατε να ενεργοποιησετε το cache απο το device manager? 1
Ultron Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 in your arms tonight? μηπως κι εσεις προσπαθησατε να ενεργοποιησετε το cache απο το device manager? Οχι,quick removal παντα στα στικακια.Απλα το εβαλα μια μερα ενεργοποιηθηκε το λαμπακι του για 3 σεκ και μετα ψοφησε.Το βγαζω το ξαναβαζω και μου το αναγνωριζε ως SKYMEDI usb drive ουτε φορματ γινοταν ουτε τιποτα.Απο οτι εψαξα μετα το skymedi ειναι το (controller(?)) του usb και με επικοινωνια που ειχα με την kingston μου ειπαν πως δεν γινεται τιποτα και ειναι faulty.Οποτε παμε για αλλαγη! edit:και νομιζω κιολας και για cache να βαλεις το μονο που κινδυνευεις να χασεις ειναι τα αρχεια και οχι να χαλασει το στικακι!I m not sure though...
viper2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 in your arms tonight? μηπως κι εσεις προσπαθησατε να ενεργοποιησετε το cache απο το device manager? σε ποσους υπολογιστες πρεπει να το ενεργοποιησω? επισης corrupt data μετρανε?
viper2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Καλή τύχη με την όποια ανάκτηση δεδομένων. παει τελιωσανε αυτα δεν υπαρχει τπτ
viper2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 mierdas μου ζητανε να τους το επιστρεψω [στην kingston] τα μεταφορικα θα ειναι ποιο ακριβα απο το στικακι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 δεν ήθελες να το αγοράσεις από Ελλάδα, TROLOLOLOL
viper2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 δεν ήθελες να το αγοράσεις από Ελλάδα, TROLOLOLOL ειδα και που αγορασα σκληρους απο ελλαδα... 2 μηνες κανανε να μου τους επιστρεψουνε οταν χαλασαν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 δεν πλήρωσες όμως amazon next time
viper2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 δεν πλήρωσες όμως amazon next time απο αμαζον το πηρα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 και το amazon σου είπε να απευθυνθείς στην Kingston? damn...
viper2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 παντα σου λεει να απευθυνθεις στον κατασκευαστη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα