Προς το περιεχόμενο

Kingston DataTraveler R3.0 16GB 10€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη θελω να παρω 2 και με τα μεταφορικα δεν αξιζει να τα παρω απο το msystems βρηκα αλλα 2 απο amazon.

Ειναι αυτα τα 2 http://www.amazon.co.uk/Corsair-CMFUSB2-0-16GB-Flash-Voyager-Drive/dp/B000LXTUT8/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1346150222&sr=1-2.

http://www.amazon.co.uk/Corsair-CMFVYGT3-16GB-Flash-Voyager-Drive/dp/B006KY647S/ref=sr_1_7?s=computers&ie=UTF8&qid=1346150222&sr=1-7

Ξερει κανεις αν ειναι καλα και αν αξιζει να τα παρω απο εκει?

Το ενα ειναι usb 2 και το αλλο usb 3.

Δημοσ.

Μια χαρα το στικακι. Με το που το πηρα, του εκανα αργη διαμορφωση σε ntfs και επελεξα στη διαμορφωση μεγεθος μοναδας εκχωρησης 4096 byte. Εκει ομως με τα bytes δεν εχω καταλαβει πως παει και το τι ειναι καλυτερο να επιλεξω. Αν ξερει καποιος ας μου απαντησει.

Του περασα μεσα 1gb αρχειο mkv και την πρωτη φορα εδειξε στην αρχη 58mb/s μετα 54 για καποια ωρα και υστερα επεσε στα 40 κλπ. Αυτο ειναι εικονικο ετσι? Μετα εσβησα το mkv και το ξαναπερασα και ελεγε 35 υστερα 30 και εμεινε εκει στο 28 - 30mb/s. Τι λετε? Σε laptop με usb 2.0 θυρες τα παραπανω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πήρα τηλ πριν λίγο πάντως και μου είπαν ότι το promo σταμάτησε να ισχύει :fear:

πότε είχες παραγγείλει? σου είχαν στείλει χθες email ότι θα επικοινωνούσαν σήμερα για να το πάρεις?

Δημοσ.

Δεν είχα παραγγείλει δυστυχώς. Σήμερα το αποφάσισα, είδα στο πρώτο post του ts ότι η προσφορά ήταν μέχρι 31/08 αλλά λέω κάτσε να πάρω. Οπότε για καινούριες αγορές η τιμή είναι τα 15.99. Αν μπορούσε να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος βέβαια για να είμαστε σίγουροι...

Δημοσ.

Δεν είχα παραγγείλει δυστυχώς. Σήμερα το αποφάσισα, είδα στο πρώτο post του ts ότι η προσφορά ήταν μέχρι 31/08 αλλά λέω κάτσε να πάρω. Οπότε για καινούριες αγορές η τιμή είναι τα 15.99. Αν μπορούσε να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος βέβαια για να είμαστε σίγουροι...

Και για 16 ευρουδάκια αξίζει...

Δημοσ.

παιδια οσοι το εχετε κανει ntfs σας λεει 14.5 gb ελευθερα απο 14.6 και φαινεται η μπαρα του δισκου απο τα windows 7 ισα ισα;

Ναι έτσι ακριβώς .

Δημοσ.

Ναι έτσι ακριβώς .

φιλε katcos εκανες την αλλαγη πατωντας διαμορφωση απο τα windows οπως την περιγραφει πιο πανω ο φιλος

stratigos24 και αφησες και εσυ την προεπιλογη μοναδας εκχωρησης 4096 byte η εκανες την διαμορφωση απο την εκκινηση cmd μετα convert κλπ;

Δημοσ.

φιλε katcos εκανες την αλλαγη πατωντας διαμορφωση απο τα windows οπως την περιγραφει πιο πανω ο φιλος

stratigos24 και αφησες και εσυ την προεπιλογη μοναδας εκχωρησης 4096 byte η εκανες την διαμορφωση απο την εκκινηση cmd μετα convert κλπ;

όπως και ο stratigos...

Δημοσ.

α οκ γιατι εγω στην αρχη την ειχα κανει με τον τροπο που σου πα στο τελος και επειδη ειδα το 14.5 ελευθερα ξαναεκανα διαμορφωση μηπως εχει γινει κανα λαθος!!!. Με τον τροπο που το εκανες απλα δεν ειμουν σιγουρος για το μοναδας εκχωρησης 4096 byte και το αφησα ως εχει!

λογικα δεν θα εχει καποιο προβλημα αλλα εχω την απορια τι διαφορα θα εχει αμα επιλεξεις τις αλλες τιμες! γιατι στην μετατροπη σε fat32 η προεπιλογη ειναι στα 8000 byte!

ευχαριστω για τις απαντησεις!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...