Προς το περιεχόμενο

Kingston DataTraveler R3.0 16GB 10€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικές ταχύτητες σε USB 3.0.

Έπιασε 33-35Mb/s κατά την εγγραφή αρχείων, και 73-76Mb/s κατά την ανάγνωση και μεταφορά μεγάλων αρχείων βίντεο.

Όχι και άσχημα ε;

Πέρασα και το παρέλαβα σήμερα κ πρέπει να ήταν καμιά εικοσαριά περίπου στο ράφι για όποιον ενδιαφέρεται (δεν ξέρω αν είχαν κ άλλο στόκ).

Δημοσ.

πήγα και εγώ και παρέλαβα σήμερα από το κατάστημα.. η ειρωνεία είναι πως πριν 2? χρόνια είχα πάρει από εκεί (εκτός προσφοράς) το dt mini της kingston 16gb usb2 35 ευρώ περίπου, και σήμερα 16gb usb3 10 ευρουλάκια.. χάνει λίγο σε εμφάνιση αλλά σε αυτή την τιμή, ούτε του παπά..

όπως είπε και ο φίλος, είχε αρκετά κρεμασμένα, απ'ότι μου είπε η κοπέλα είχε γίνει "χαμός" σήμερα με αυτά..και από κάτω είχε 32gb usb3.. δελεάστηκα να ρωτήσω τιμή (μπας και είχε και εκεί κάποια προσφορά) αλλά ήταν στα 35 ευρώ περίπου..

Δημοσ.

ευκαιρια το φλασακι γενικα,πολυ καλη αποδοση σε usb2 που με ενδιαφερει.ξερει κανεις απο που μπορω να το αγωρασω με τα λιγοτερα μεταφορικα για κρητη ανεξαρτητα απο την προσφορα του msystems.επιγομαι για φλασακι και μου φενεται πολυ τιμιο το συγκεκριμενο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...