kalmik Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Έστειλα την παραγγελία, πήρα επιβεβαίωση και τώρα περιμένω να το παραλάβω (από το μαγαζί) προκειμένου να δω αν πράγματι πιάνει αυτές τις επιδόσεις. Μου κάνει εντύπωση η τόσο φθηνή τιμή (και κυκλοφορούν πολλά φλασάκια μούφα, ειδικά στο eBay γίνεται χαμός)....
JohnnyX Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 μολις το ειδα και εγω fb δυστυχως για την υπολοιπη ελλαδα ξεχαστε τη προσφορα ακομα και για ομαδικη..απο θεσ/νικη απλα δε παιζει..γιατι δεν υπαρχει οριο τιμης (απλα μοιραζεται το κοστος μεταφορικων) ..kline mine
sokos1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Πηρα και εγω ενα σήμερα, πολύ καλή τιμή για USB3 (αν και USB2 έχω) φαίνετε γρήγορο πάντως. Το βράδυ που θα το δοκιμάσω θα σηκώσω Benchmark.
Ntinaras Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 μολις το ειδα και εγω fb δυστυχως για την υπολοιπη ελλαδα ξεχαστε τη προσφορα ακομα και για ομαδικη..απο θεσ/νικη απλα δε παιζει..γιατι δεν υπαρχει οριο τιμης (απλα μοιραζεται το κοστος μεταφορικων) ..kline mine πανω απο τα 60 ευρω δεν ειναι τσαμπα?
Tomahawk Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Ποιο ειναι το promo code? DTR30... Διαβάζουμε και το αρχικό post
JohnnyX Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 πανω απο τα 60 ευρω δεν ειναι τσαμπα? οχι ..ειναι δωρεαν πανω απο 60 μονο για αθηνα
nikolasR200 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 θα σταματήσω να μπαίνω σε αυτή την ενότητα...!!! είστε η οικονομική καταστροφή μου..!!!! :-D 2
modechristo_13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 παιδια νομιζω οτι ειναι με την προσφορα το πιο φτηνο usb 3 16αρι?? (λεω να το τσιμπησω) θα προτιμουσα να ειναι συρταροτο βεβαια και χωρις καπακι αλλα δεν πειραζει!! πως γινεται να δεις την ταχυτητα του στην πραξη, υπαρχει καποια εφαρμογη? και κατι τελευταιο για οσους το πηραν μπορουμε να το κανουμε ntfs? επισης οι ταχυτητες αυτες που λεει ισχυουν μονο για usb3 για 2 πεφτουν ετσι δεν ειναι?
Tomahawk Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 παιδια νομιζω οτι ειναι με την προσφορα το πιο φτηνο usb 3 16αρι?? (λεω να το τσιμπησω) πως γινεται να δεις την ταχυτητα του στην πραξη, υπαρχει καποια εφαρμογη? και κατι τελευταιο για οσους το πηραν μπορουμε να το κανουμε ntfs? επισης οι ταχυτητες αυτες που λεει ισχυουν μονο για usb3 για 2 πεφτουν ετσι δεν ειναι? Ναι είναι το πιο φθηνό, με διαφορά. Ναι υπάρχουν διάφορες εφαρμογές, πάτα "usb flash speed test" στο γουγλη και θα βρεις διάφορα καλά! Εννοείται πως το κάνεις ntfs! Για usb2 πέφτουν οι ταχύτητες...
modechristo_13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Ναι είναι το πιο φθηνό, με διαφορά. Ναι υπάρχουν διάφορες εφαρμογές, πάτα "usb flash speed test" στο γουγλη και θα βρεις διάφορα καλά! Εννοείται πως το κάνεις ntfs! Για usb2 πέφτουν οι ταχύτητες... ρωτησα για ntfs γιατι σε ενα συγκεκριμενο turbo-x δεν γινοταν η μετατροπη... για usb 2 δεν θελει καποιον ανταπτορα μπαινει κανονικα μονο που μειωνεται η ταχυτητα ετσι δεν ειναι?
nikolasR200 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 ρωτησα για ntfs γιατι σε ενα συγκεκριμενο turbo-x δεν γινοταν η μετατροπη... για usb 2 δεν θελει καποιον ανταπτορα μπαινει κανονικα μονο που μειωνεται η ταχυτητα ετσι δεν ειναι? σωστά και η us3.0 θύρα το ίδιο σχήμα έχει
darkasmas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Παιδιά μόλις παρέλαβα το stickaki και έτρεξα κάποια test για να δω τις επιδόσεις του. Η αλήθεια είναι πως έμεινα έκπληκτος από τις ταχύτητες που δίνει από usb2 θύρα! Σημειώνω πως ο υπολογιστής μου υποστηρίζει ΜΟΝΟ usb2. 37 read / 26 write σε usb 2 με 10 ευρώ και 16GB, δεν το λες και άσχημα!
kalmik Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Παιδιά μόλις παρέλαβα το stickaki και έτρεξα κάποια test για να δω τις επιδόσεις του. Η αλήθεια είναι πως έμεινα έκπληκτος από τις ταχύτητες που δίνει από usb2 θύρα! Σημειώνω πως ο υπολογιστής μου υποστηρίζει ΜΟΝΟ usb2. 37 read / 26 write σε usb 2 με 10 ευρώ και 16GB, δεν το λες και άσχημα! AΨΟΓΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ.... Με τη λογική αυτή δεν έχει νόημα να αγοράσει κανείς άλλη μάρκα, ακόμη και αν το χρεωνόταν κανονική τιμή δηλ. 15-20 ευρώ που και πάλι είναι πολύ καλή. Τι να πω... Η Kingston σκοτώνει τον ανταγωνισμό (εκτός αν ξυπνήσουν οι άλλοι και αποσύρουν τα φλασάκια με τις προ Χριστού ταχύτητες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα