plpapadopoulos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Ξεθάβω το θέμα για να αναφέρω ότι χάλασε και το δικό μου με χρήση μία φορά την εβδομάδα και αν. Το έστειλα πίσω στο κατάστημα όπου αφού περάσανε 15 ημέρες με πήραν τηλέφωνο εχθές για να μου πουν ότι με έχουν πιστώσει με 10€. Τι να τα κάνω τα 10€? Κανονικά δεν θα έπρεπε να μου δώσουν κάτι ανάλογο αφού έχει καταργηθεί το μοντέλο; Ο αντικαταστάτης αυτού του stick είναι αυτό http://www.msystems.gr/index.php?category=2050&product=17766 Κανονικά αυτό δεν έπρεπε να μου δώσουν δωρεάν αφού δεν υπάρχει το πρώτο; Τα φώτα σας γιατί σήμερα έχω σκοπό να τους κράξω Από τη στιγμή που 2 χρόνια μετά σου δώσανε το ποσό που έδωσες πίσω και στο ακεραιο, θεωρώ τουλάχιστον αχαριστία το να τους κράξεις. Ο νόμος ορίζει ότι ο πωλητής κατά την κρίση του μπορεί να πιστώσει τον αγοραστή είτε να δώσει στον αγοραστή προϊόν λειτουργικά και ποιοτικά ισοδύναμο κατά την κρίση του. Κανένα κράξιμο λοιπόν, χρησιμοποίησε τα λεφτά που σου δώσανε (και που έδωσες προ διετίας μάλιστα), για να πάρεις κάποιο φλασάκι άλλο. Θα βρείς πολλά USB3 και 16GB στα 10 ευρώ (μή σου πώ και φτηνότερα). 1
p_under Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Ξεθάβω το θέμα για να αναφέρω ότι χάλασε και το δικό μου με χρήση μία φορά την εβδομάδα και αν. Το έστειλα πίσω στο κατάστημα όπου αφού περάσανε 15 ημέρες με πήραν τηλέφωνο εχθές για να μου πουν ότι με έχουν πιστώσει με 10€. Τι να τα κάνω τα 10€? Κανονικά δεν θα έπρεπε να μου δώσουν κάτι ανάλογο αφού έχει καταργηθεί το μοντέλο; Ο αντικαταστάτης αυτού του stick είναι αυτό http://www.msystems.gr/index.php?category=2050&product=17766 Κανονικά αυτό δεν έπρεπε να μου δώσουν δωρεάν αφού δεν υπάρχει το πρώτο; Τα φώτα σας γιατί σήμερα έχω σκοπό να τους κράξω Δεν υπάρχει το κανονικά και δεν υπάρχει λόγος να τους κράξεις, Μίλησε ευγενικά μαζί τους και εξήγησε πως δεν θες πιστωτικό και θες είτε το ίδιο προϊόν είτε παρόμοιο (δλδ κάτι σαν αυτό που δίνεις στο λινκ)
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 εγω πριν εναμισι μηνα που το πηγα μου δωσαν επιτοπου αλλο. χωρις καν να εχω την αποδειξη,απλα τους ειπα το ονομα και με ψαξαν στο αρχειο τους. 1
stratigos24 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Εγω ειχα παρει 2. Πηγα και τα 2 αφου χαλασαν πισω και πηρα 2x 5 ευρω 8gb και αλλο ενα 16gb των 10 ευρω. (εχουν ανεβασει λιγο τις τιμες σε αυτα που πηρα τωρα απο οτι βλεπω). ΥΓ: Το ενα ασπρο των 5 ευρω χαλασε και αυτο. Το μαυρο παντως το 16αρι φαινεται σκυλι. Κανενα παραπονο απο το μαγαζι γενικοτερα σε εξυπηρετηση κλπ. 1
Hyphen Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Αρκετά καλή περίπτωση είναι αυτό http://www.skroutz.gr/s/4063167/Kingston-DataTraveler-G4-32GB.html Το πήρα πρόσφατα δεν έχω παράπονο .Βεβαια μην περιμένετε κανονικές usb 3 ταχύτητες από τέτοια USB έχουν απλά καλύτερες από USB 2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μου το αλλαξαν και εμενα πριν 1 χρονο με καινουριο, το οποιο δεν εχει παθει τιποτα. Μαλλον ειχαμε πεσει σε προβληματικη παρτιδα ή η Kingston ελυσε τα οποια προβληματα. Ζητα να στο αλλαξουν με ιδιο ή καλυτερο, υποχρεωμενοι ειναι. Αλλιως οχι πιστωση 10 ευρω, αλλα 10 ευρω πισω στην τσεπη σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα