Προς το περιεχόμενο

Kingston DataTraveler R3.0 16GB 10€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το δικό μου όταν μπήκε για δεύτερη φορά στο σύστημα - η πρώτη ήταν δοκιμαστική για τα read/writes, μου ζήτησε διαμόρφωση. Δεν ξαναδούλεψε...ας ελπίσουμε να μας δώσει το ίδιο το msystems ή κάτι ανάλογο γτ με 10€ δεν παίρνεις τίποτα από εκεί!

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά εμένα εκεί που είχε στρώσει μετά το format ξανά τα ίδια. μου διέγραψε περίπου 3 γιγα φωτογραφίες και μου ζήταγε διαμόρφωση.. το πήγα πίσω αλλά μου είπαν οτι σε κανα μήνα θα φέρουν γτ ήταν εξαντλημένα... και φυσικά η μόνη ανάλογη επιλογή ήταν να πάρω ενα άλλο με ταχύτητες μέχρι 20mb αλλά και ο υπάλληλος μου είπε δεν αξίζει καλύτερα να περιμένω. μεγάλη ταλαιπωρία για ενα φλασακι...

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια εγω το αλλαξα για δευτερη φορα και πηρα το 32 αρι το 111 που ειναι βεβαια πιο αργο αλλα εχω το κεφαλι μου ησυχο.10 ευρω διαφορα. μην σπατε το κεφαλι σας. ειναι ελλατωματικο αυτο το μοντελο

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεθαβω λιγο.... :P (ισως βοηθησει καποιους)

Ειχα παρει 2. Και τα 2 μου εχουν κανει τα κολληματα τους. Το ενα μονο μια - δυο φορες, το αλλο πολλες.

Εκεινο λοιπον με τις πολλες φορες, πριν καποιο καιρο με το που το εβαζα πανω στον υπολογιστη, ελεγε καντε διαμορφωση και δεν μπορουσε ομως να γινει με τιποτα. Και με αργη τροπο και με γρηγορη διαμορφωση, σε οσους υπολογιστες και αν το εβαλα, σε οτι ρυθμιση (fat, ntfs κλπ), δεν μπορουσε να γινει. 

Σημερα ετυχε και το ειδα καπου παρατημενο και το εβαλα πανω να δω μηπως μπορω να κανω τιποτα για να δουλεψει (ειχα να το χρησιμοποιησω πανω απο χρονο). Το βαζω πανω και λεει τα κλασσικα περι διαμορφωσης που δεν μπορεσε παλι να γινει με τιποτα. Ετσι, εκανα δεξι κλικ στο ''ο υπολογιστης μου'', μετα δειαχειρηση δισκων. Μου το εβγαζε ως μη εγχωρημενο ή κατι τετοιο αλλα εδειχνε οτι ειναι 14.6gb. Μεσα απο εκει μπορεσα και το εφτιαξα και δουλευει (κατι πατησα απο τις επιλογες που εβγαζε πανω του με δεξι κλικ, αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν το διαμορφωση ή κατι αλλο σαν δημιουργια δισκου κλπ μιας και τοτε μπορει να μην εβγαζε την επιλογη διαμορφωση αφου δεν το εβλεπε σωστα).

• Like 1
Δημοσ.

Το λοιπόν τα ίδια μου έκανε και σε μένα  οπότε τη περασμένη Παρασκευή και με την παρότρυνση πολλών συνφορουμιτών πήγα στο Msystems όπου ο υπάλληλος, χωρίς γιατί και πως,σε κλάσματα δευτερολέπτου μου δίνει ένα καινούργιο χωρίς απόδειξη και τα τοιαύτα..

Μπράβο στην εταιρία και ευχαριστώ και τον ardo που μου σκανάρισε την απόδειξή του.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεθάβω το θέμα για να αναφέρω ότι χάλασε και το δικό μου με χρήση μία φορά την εβδομάδα και αν.

Το έστειλα πίσω στο κατάστημα όπου αφού περάσανε 15 ημέρες με πήραν τηλέφωνο εχθές για να μου πουν ότι με έχουν πιστώσει με 10€. 

Τι να τα κάνω τα 10€? Κανονικά δεν θα έπρεπε να μου δώσουν κάτι ανάλογο αφού έχει καταργηθεί το μοντέλο;

Ο αντικαταστάτης αυτού του stick είναι αυτό http://www.msystems.gr/index.php?category=2050&product=17766

Κανονικά αυτό δεν έπρεπε να μου δώσουν δωρεάν αφού δεν υπάρχει το πρώτο;

Τα φώτα σας γιατί σήμερα έχω σκοπό να τους κράξω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...