nick_gr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Η Kingston εμένα μου πρότεινε για αρχή low level format, και αν δεν διορθωθεί να τους στείλω τα στοίχεία μου για αντικατάσταση.
viper2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 εμενα ουτε καν... απλως μου ζητησαν τα στοιχεια και το εστειλα / μου εστειλαν καινουργιο... αλλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι πρεπει να ψαχτουμε για εναλλακτικες...
nikolasR200 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 κακώς δεν το είχα χρησιμοποιήσει τόσο καιρό, μιας που διαβάζω για τα προβλήματα.. το στρεσάρατε με κάποιο ιδιαίτερο τρόπο όσοι το πήρατε στο χέρι, ή απλά την άκουσε?
nick_gr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Έτσι απλά με μεταφορές μερικών φωτογραφιών και προσπάθεια οργάνωσής τους σε φακέλους άρχισε να χάνει αρχεία. 2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Οπ, σε μενα απετυχε το προγραμμα εγκαταστασης να βαλει τα Windows 8 εκει για να κανω φορματ στο PC. Στο 8ρι Kingston 5ετιας ομως μια χαρα πετυχε. Τυχαιο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 σκέφτομαι να το stressάρω όσο δεν πάει για να κάνω RMA μια ώρα αρχίτερα...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Και να παρεις τι με ενα 10ρικο απο msystems? Ενω σε 2 χρονακια κατι θα βρισκεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 πιστωτικό και αγορά άλλου προϊόντος...
nikolasR200 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 σκέφτομαι να το stressάρω όσο δεν πάει για να κάνω RMA μια ώρα αρχίτερα... μαζί σου, αν έχεις αποτελεσματικό τρόπο, πες τον, και σε ακολουθώ.. να γίνω και λίγο "καχύποπτος" χωρίς να ανήκω (ακόμα) σε αυτούς που εντόπισαν πρόβλημα, οι συσσωρευμένες αστοχίες, σε προϊόν προσφοράς, κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί σύμπτωση? (δεν το λέω για να στοχοποιήσω συγκεκριμένα το msystems, Κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν άλλο κατάστημα)
p_under Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 εμενα ουτε καν... απλως μου ζητησαν τα στοιχεια και το εστειλα / μου εστειλαν καινουργιο... αλλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι πρεπει να ψαχτουμε για εναλλακτικες... σε ποιας χώρας το τμήμα επικοινώνησες?
katcos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 kingston UK πηγε απο εμενα αλλα το ειχα παρει απο αμαζον... ποσταρα τις οδηγιες μερικα ποστς πριν σε ποιας χώρας το τμήμα επικοινώνησες?
panbil Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 και το δικο μου με ελαχιστη χρηση 3-4 φορες περασα καποια αρχεια μεσα και παντα το χρησιμοποιουσα στην usb3 θυρα απο το λαπτοπ πριν δυο μερες μου ζητησε διαμορφωση χωρις λογο εστω και αν εχανα αυτα που ειχα μεσα λεω δεν πειραζει κανε να δουμε τι θα γινει σε windows 7 δεν ολοκληρωνε την διαμορφωση το εδωσα σε φιλο με xp εκανε και μετα απο μια μερα ξανα τα ιδια το πηγα πισω msystem τελικα σημερα και μου ειπαν να περιμενω 5 μερες θα μου απαντησουν 1
nikolasR200 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 πες μας και την απάντηση, όταν σου απαντήσουν
IcemanGr71 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Και εγώ θέλω να το πάω πίσω στην msystem αλλά δεν έχω βρει χρόνο....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 αντέχει ακόμα το δικό μου, αλλά 0 εμπιστοσύνη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα