Προς το περιεχόμενο

Kingston DataTraveler R3.0 16GB 10€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχασε και το δικό μου αρχεία και φακέλους και όσα είναι μέσα απλά τα εμφανίζει δε μπορεί ούτε να τα αντιγράψει.

Το πήγε κανένας στην Msystems για αντικατάσταση ή το στείλατε κατευθείαν εξωτερικό στην εταιρεία;

Στο site της Kingston γράφει να μη στέλνουμε τα προιόντα σε εκείνους αν δεν έχουμε γραπτή εξουσιοδότηση από εκείνους να το πράξουμε.

• Super Moderators
Δημοσ.

άρχισε και σε μένα να κάνει παράξενα, χθες μετέφερα μια ταινία, μετά πήγα να την ανοίξω στο laptop και μου έλεγε ότι δεν υπήρχε αρχείο...

προφανώς στην msystems και πιστωτικό μάλιστα, δεν έχω όρεξη να τρέχω κάθε τρεις και λίγο στο Νέο Κόσμο για RMA...

Δημοσ.

sorry για το offtopic.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα το στικακι εδω http://www.e-shop.gr...ER.551056&sid=1 τι λεει γνωριζει κανεις?

Καλο δειχνει, αν και δεν ξερω πολλα και γω σκεφτομαι να το παρω.Ας μας απαντησει καποιος που ξερει...

Δημοσ.

Όσοι έχουν πρόβλημα ας δοκιμάσουν φορμάρισμα με exFAT ένα σύστημα αρχείων που υποστηρίζουν τα Windows 7 εγγενώς και τα Vista/XP με update. Το exFAT είναι πιο σταθερό συγκριτικά με το FAT 32 με flash memory αποθηκευτικά συστήματα.

Δημοσ.

εμενα παντως συνεχιζει να δουλευει αψογα.

το μονο που δε μου αρεσε ηταν που δεν δεχεται να ενεργοποιησεις το write cache.

Δημοσ.

εμενα ρε παιδια μετα απο ενα φορματ και αλλαγη θυρασ usb μου δουλευει κανονικα....

sorry για το offtopic.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα το στικακι εδω http://www.e-shop.gr...ER.551056&sid=1 τι λεει γνωριζει κανεις?

γενικα γνωριζω οτι ειναι αξιοπιστη εταιρεια και οτι εχει βγαλει μεχρι τωρα ειναι καλο και ποιοτικο.

Δημοσ.

μου ξαναηρθε το στικακι [απο αγγλια]

δεν το εχω ανοιξει ακομα αλλα ψαχνομαι για alternative usb 3.0 solutions...

• Super Moderators
Δημοσ.

η ξενέρα είναι ότι δεν έχει ποικιλία το msystems από άλλα usb3.0 flashάκια...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...