Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑιδια εντελως ενημερωτικα η COSMOCARTA αυτο τα σαββατοκυριακο δινει 1 επιπλεον ωρα ομιλιας δωρεαν προς ολα τα δικτυα.Ηλθε μηνυμα σε 2 καρτοκινητα που εχω λογικα θα ελθει και στους υπολοιπους.

Δημοσ.

Βασικά, από ό,τι κατάλαβα δεν έρχεται την ίδια στιγμή σε όλους.. Στον πατέρα μου ήρθε για 2 Σ/Κ πριν, στη μάνα μου για αυτό που μας πέρασε και σε μένα ήρθε για το ερχόμενο..

Δημοσ.

Το είχε αναφέρει κάποιος πριν καμια 10αρια ημέρες, πως και χωρίς να έρθει μήνυμα είχε παρει στην εξυπηρέτηση πελατών και έιχε ακούσει ηχογραφημένο μήνυμα για 1 ώρα προς όλους για το ΣΚ. Το είχαμε δοκιμάσει διάφοροι και δεν ακούσαμε μήνυμα και δεν έδωσε τίποτα.

Εγώ πριν 2-3 ημέρες είχα πάρει πάλι την εξυπηρέτηση για κάποιον λόγο και έπαιξε το ηχογραφημένο και πήρα μια ώρα για το ΣΚ. Το ίδιο και στην κοσμοκάρτα της γυναίκας μου, χωρίς να μας έρθει ΣΜΣ, χωρίς ανανέωση κλπ. Τώρα τι να πω, τυχαίο ήταν;

Δημοσ.

To ερώτημα είναι όμως γιατι ζητάει να καλέσουμε το 1330.Αν ήταν δωρεάν η προσφορά η ενεργοποίηση θα ήταν αυτόματη.

Προσώρας βέβαια επειδή έχω ακόμα δωρεάν χρόνο ομιλίας απο τη χρήση της κάρτας,δεν έχω διαπιστώσει τι ακριβώς ισχύει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...