Demon Lord Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 1ον: όταν πάω να γράψω το όνομά μου για να κάνω κάποιο save (ενώ το πληκτρολόγιο είναι γυρισμένο στα αγγλικά) δεν μπορώ να γράψω! Έχω κάνει όλες τις σχετικές αναβαθμίσεις στο direct x αλλά το πρόβλημα παραμένει! 2ον: ενω κάνω εγκατάσταση κανονικά το skyrim και δημιουργούνται ο φάκελος του παιχνιδιού, ο φάκελος με τα save κλπ, η εγκατάσταση του παιχνιδιού δε φαίνεται πουθενά! Το έχω ψάξει με revo uninstaller, το αντίστοιχο των windows αλλά και με tune up utilities αλλά δεν μπορώ να βρω την εγκατάσταση πουθενά! Τι μπορεί να φταίει; Το λειτουργικό μου είναι windows 7 ultimate x64bit κατεβασμένο από ίντερνετ! Όμως το έχω πάνω από εξάμηνο και δεν έχει παρουσιάσει καμιά δυσλειτουργία μέχρι τώρα! Οποιαδήποτε βοήθεια είναι πολύτιμη! Ευχαριστώ!
hawkpilot Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 1ον: όταν πάω να γράψω το όνομά μου για να κάνω κάποιο save (ενώ το πληκτρολόγιο είναι γυρισμένο στα αγγλικά) δεν μπορώ να γράψω! Έχω κάνει όλες τις σχετικές αναβαθμίσεις στο direct x αλλά το πρόβλημα παραμένει! 2ον: ενω κάνω εγκατάσταση κανονικά το skyrim και δημιουργούνται ο φάκελος του παιχνιδιού, ο φάκελος με τα save κλπ, η εγκατάσταση του παιχνιδιού δε φαίνεται πουθενά! Το έχω ψάξει με revo uninstaller, το αντίστοιχο των windows αλλά και με tune up utilities αλλά δεν μπορώ να βρω την εγκατάσταση πουθενά! Τι μπορεί να φταίει; Το λειτουργικό μου είναι windows 7 ultimate x64bit κατεβασμένο από ίντερνετ! Όμως το έχω πάνω από εξάμηνο και δεν έχει παρουσιάσει καμιά δυσλειτουργία μέχρι τώρα! Οποιαδήποτε βοήθεια είναι πολύτιμη! Ευχαριστώ! Καλημέρα, τρέχεις τα παιχνίδια σαν administrator? Έχεις κάποιο software firewall τρίτου κατασκευαστή εγκατεστημένο?
Demon Lord Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Καλημέρα! Ναι τρέχω τα παιχνίδια σαν administrator! Και ναι έχω και τρίτο firewall, το pc tools firewall plus!
hawkpilot Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Καλημέρα! Ναι τρέχω τα παιχνίδια σαν administrator! Και ναι έχω και τρίτο firewall, το pc tools firewall plus! Απενεργοποίησε προσωρινά το software firewall και δες αν το πρόβλημα εμφανίζεται.
Demon Lord Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Το έκανα! Βασικά το απεγκατέστησα τελείως αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα