Prospector8 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Καλημερα σε ολους. Θα ηθελα να ρωτησω αν με αυτα τα ακουστικα που υποστηριζουν 7.1 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=13268&cat=72 θα παιζουν καλα στην Asus xonar Dg η οποια ειναι 5.1. Να παρω αυτην ή την DS για να ειμαι σιγουρος?? Προκειται να μπει σε μια gigabyte UD9 οπου εχει χαλασει η καρτα ηχου της και θελω να παρω μια εξωτερικη. Τι προτεινετε??
asbatey Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 με αυτα τα ακουστικα δεν χρειαζεσαι καρτα ηχου,αν δεν κανω λαθος,αφου ειναι usb.υπαρχει ηδη ενσωματωμενη. θα σου πει και καποιος πιο ενημερωμενος φανταζομαι http://www.youtube.com/watch?v=8IYWrLBIBnE 1
Prospector8 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μα ακουγεται ενας θορυβος οποτε το θυμηθει,ο οποιος εμφανιζεται και σε αλλα ακουστικα :/
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Φίλε μου τα συγκεκριμένα ακουστικά όπως και όλα τα usb, αναλαμβάνουν μόνα τους την δουλεία που κάνει μία κάρτα ήχου με λίγα λόγια δεν χρειάζονται κάρτα ήχου. Τι εννοείς όταν λες ότι ακούγετε ένας θόρυβος, εξήγησε μας λίγο καλύτερα.
Prospector8 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Πολλες φορες κατα τη διαρκεια παιχνιδιων η κατα την διαρκεια αναπαραγωγης απο βιντεακια youtube,o ηχος κανει πολλες μικρες διακοπες. Δεν εχω καταφερει να βρω πως να κανω το προβλημα εσκεμενα και συμβαινει πολλες φορες να το κανει σε ασχετες στιγμες. Πολλους μηνες το εχω αλλα καμια λυση δεν εχει βοηθησει... Εχω δοκιμασει να βαλω αλλα ακουστικα και παλι το εκανε καποια στιγμη,ενω τα ακουστικα δουλεψαν μια χαρα σε αλλο Pc.. Mηνες ειναι αυτο το προβλημα χωρις να βρεθει μια λυση :/
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Τα άλλα ακουστικά που έχεις δοκιμάσει ήταν και αυτά USB? Μήπως έχεις συνδεμένο στο Pc κάποιον usb wireless adapter?
Prospector8 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Οχι δεν ειναι συνδεμενο ενας τετοιος adapter και οχι,ηταν κανονικα με καλωδιο. Ασε,τραγικη κατασταση,πραγματικα με εχει κουρασει απιστευτα :/
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Πάντως δεν είμαι σίγουρος αν θα σε βοηθήσει μια κάρτα ήχου, γιατί όπως σου είπα τα g35 usb δεν χρησιμοποιούν καθόλου τις κάρτες ήχου, έχουν δική τους οπότε το πρόβλημα είναι μάλλον αλλού. Καλού κακού πριν αγοράσεις δοκίμασε την κάρτα ήχου κανενός φίλου σου για να σιγουρευτείς. Ειδικά αν έχεις windows 7 κάνε μια αναζήτηση για "crackling noise windows 7" και θα σου βγάλει πολλά παρόμοια προβλήματα με άπειρες λύσεις και άρχισε τις δοκιμές.
Prospector8 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Καλως,αυτο θα κανω,ευχαριστω για τις απαντησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα