Lolen21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 λοιπόν όπως διαβάσατε το pc μου είναι πολύ αργό με αυτά τα πράγματα που έχω πάνω. θα σας δώσω παραδείγματα για να καταλάβετε λοιπόν τι έχει 1.όταν άνοιγα το pc και στα καπάκια έμπαινα στον "μοζιλα" το pc ξέχναγε να τον ανοίξει έκανε περίπου 10 sec τώρα έχω τον chrome και το ανοίγει κανονικά gt είναι πιο ελαφρύ προφανώς 2.το pc για να μπει στα windows τώρα θέλει 50 sec μετρημένα 3.ama ανοίξω πολλά προγράμματα μαζί αργεί παρα πολύ 4.όταν κάνω install στον σκληρό πχ ένα παιχνίδι ότι πρόγραμμα και να ανοίξω αργεί να το φορτώσει θα μου πείτε μάλλον ότι φταίει ο σκληρός αλλα όταν κάνω format η κάνω install κάποιο πρόγραμμα το κάνει πολύ γρήγορα .δεν ξέρω τι φταίει σκέφτομαι να αλλάξω μητρική και σκληρό.και το κορυφαίο είναι ότι μου πέταξε ένα mnm ότι λόγο χαμηλής απόδοσης του συστήματος να χαμηλώσω τα visual effects των Windows.Στα παιχνίδια είναι κομπλέ. η βαθμολογία των windows Processor 7.6 RAM 7.8 Graphics 7.9 Gaming graphics 7.9 Hard Disk 5.9 to pc mou intel core i7 2600k asrock fatality p67 profesional thermaltake 600w wd 500gb caviar black xms3 8gb 1600mhz gigabyte 7850
george888 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Τρεξε καποιο προγραμμα να δεις την αποδοση του σκληρου και αν παει καλα κανε κανενα φορματ....
Lolen21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 είχε τρέξει ένα πρόγραμμα ένας φίλος μου πριν κάνα μηνα μια χαρά είναι ο σκληρός 100% health. και δεν είναι το format λύση dld οποτε το γεμίζω λίγο το pc θα κάνω format? 4 φορες format το έχω κάνει
kostas.K Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 δοκιμασε παλι το http://www.hdsentinel.com/download.php και βαλε το screenshot....
veteranos123 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Πριν το format δοκίμασε να του κάνεις defrag γιατί αν δεν του έχεις κάνει ποτέ μπορεί να έχει μπουκώσει.
ninos30 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Έχεις κάποιο ΑV πάνω? Κι αν ναι, ποιο? Λες να αλλάξεις κάποιο HW. Θα το δεχόμουν αν μου έλεγες ότι και με το που κάνεις format στο κάνει. Αλλά άμα γίνεται σταδιακά αυτό, έχει να κάνει με κάποιο SW που βάζεις. Βέβαια αν βάλεις έναν SSD όλα αυτά θα γίνονται πολύ γρήγορα. Έχεις πολύ καλό PC και νομίζω το αδικείς χωρίς SSD Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2012 από ninos30
ati8assos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Έχεις πολύ καλό PC και νομίζω το αδικείς χωρίς SSD +1 Όπως τα λεει ο ninos είναι. Το PC σου μια χαρά και δυνατό είναι. Προσπαθείς να κάνεις multitasking (εκτέλεση πολλαπλών ενεργειών ταυτόχρονα ) έχοντας σκληρό δίσκο. Η λύση στο πρόβλημα σου είναι η αγορά ενός SSD, κατά προτίμηση Samsung 830, Crucial m4, Vertex 4 που έχουν πολύ χαμηλά τα max latency και ψηλά τα random read/writes.
Lolen21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 τον σκληρό τον κάνω defrag. ΑV έχω το Avast. Όσο για το format στο multitasking είναι πάλι αργό όχι πολύ όμως και σταδιακά γίνεται έντονο και επίσης μετά το format το pc κάνει 35 sec για να μπει.. πολύ δεν είναι? και έχω καλο σκληρό όχι ότι να ναι.
sobi1984 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 μια χαρα ειναι φιλε μου που κανει 35 δευτερολεπτΑ. απλα οπως σου παν και τα παιδια απο πανω μονοδρομος η προσθηκη ssd... θεμα σκληρου ειναι δλδ και δικη σου ιδεας οτι παει ολοενα και χειροτερα...κ λογικο ειναι οταν περνασ τα 7 στην αρχη να "πετανε" καιμετα οσο παιρνας αναβαθμησεις και service pack να βαρενει το συστημα...
Lolen21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 35 δευτερόλεπτα κάνει το pentium του αδερφού μου και μετά από 1 χρόνο χωρίς format και πως βαραίνει το σύστημα με αυτό το pc δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έδωσα 1000++ ευρώ. den varainei to pentium pou exei skliro apo tin laiki kai varainei to diko mou. τέσπα ελπίζω με τον ssd να φτιάξει τι να πω. ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
barca10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 20sec πλήρης boot κάνω εγώ με ssd. 35sec είναι υπερ-φυσιολογικά για hdd.
trek Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Φίλε τα νούμερα σου απο αξιολόγηση windows,είναι κομπλέ. Τα ίδια έχω και εγω με παρόμοιο συστημα με το δικό σου. Ο δισκος σου πρέπει να είναι ο caviar black 500g σωστά? Απο τους καλύτερους μηχανικούς δίσκους της αγοράς έχεις..μη μασας. Κάνε βέβαια και ένα bench στο δισκο για να δούμε τι πιάνει, αν και είμαι σχεδόν σίγουρος οτι είναι ιδέα σου. Με ssd να ξέρεις οτι αλλάζει ριζικά ο υπολογιστής και ειδικά το multitasking..απογειώνεται. Τα δισκάκια που σου πρώτεινε ο ati&assos είναι ένα και ένα. Οτι και να διαλέξεις είναι κορυφαίο.
Lolen21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 φιλε μου δεν είναι η ιδέα μου..θα δώσω άλλο ένα παράδειγμα.ένας φίλος μου είχε συνδεθεί μέσο teamviewer στον υπολογιστή μου για να του δείξω κάτι. το pc ήταν υπερβολικά αργό τα προγράμματα κοντά στα 5-6 sec για να τα ανοίξει και όχι μονο πργράμματα και φακέλους στα 1-2 sec γενικά ήταν αργό.και μου κάνει τώρα και ένα άλλο. άλλαξa πρόσφατα την κάρτα γραφικών μου από 5770 σε 7850 και μερικές φορες όταν παίζω ένα game το cpu φτάνει 100% και αρχίζει να κολλάει το game και πρέπει να βγω τελείως και να ξαναμπώ αυτό μου το έχει κάνει 4 φορες 1 μηνα που έχω την κάρτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα