Προς το περιεχόμενο

TV 40" Full HD με 300€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την αντίστοιχη σε 22" και είναι πολύ καλή.Οι παλιοί, δεν υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίζουν αυτή την επωνυμία

Δημοσ.

θυμαμαι ενα αρνητικο που του ειχε πει ο πωλητης ειναι οτι καταναλωνει λιγο περισσοτερο ρευμα αποτι οι επωνυμες..

Έλα μωρέ και τί έγινε αν με την 2πλασια κατανάλωση μακροπρόθεσμα μας βγεί ότι την πληρώσαμε 600...

Αν είναι τόσο καλή γιατί ο ανταγωνισμός Sony-Samsung,Philips,LG δεν προσφέρει 40αρα στα ίδια χρήματα αλλά απαιτεί τα 2πλάσια ?

Δημοσ.

Έλα μωρέ και τί έγινε αν με την 2πλασια κατανάλωση μακροπρόθεσμα μας βγεί ότι την πληρώσαμε 600...

Αν είναι τόσο καλή γιατί ο ανταγωνισμός Sony-Samsung,Philips,LG δεν προσφέρει 40αρα στα ίδια χρήματα αλλά απαιτεί τα 2πλάσια ?

Skoda, VW και Seat είναι το ίδιο group και παράγουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια οχήματα, με αλλαγές μόνο στην εμφάνιση. Γιατί τα Skoda είναι φθηνότερα ;;;;;

• Like 4
Δημοσ.

300€ από κατανάλωση μιας συσκευής; Κόψε κάτι ρε φίλε....

Δημοσ.

Skoda, VW και Seat είναι το ίδιο group και παράγουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια οχήματα, με αλλαγές μόνο στην εμφάνιση. Γιατί τα Skoda είναι φθηνότερα ;;;;;

Έχει την ίδια ποιότητα κατασκευής η Skoda με την VW ? και αφού είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια οχήματα γιατί οι περισσότεροι προτιμούν VW ?

300€ από κατανάλωση μιας συσκευής; Κόψε κάτι ρε φίλε....

Έγραψα για μακροπρόθεσμη κατανάλωση 5ετία +.

Δημοσ.

Έχει την ίδια ποιότητα κατασκευής η Skoda με την VW ? και αφού είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια οχήματα γιατί οι περισσότεροι προτιμούν VW ?

Δε χρειάζεται να απαντήσω, γιατί από την ερώτηση σου και μόνο καταλαβαίνω ότι δεν έχεις επαφή με το χώρο. Φιλικά πάντα, ε ;;

• Like 1
Δημοσ.

Δε χρειάζεται να απαντήσω, γιατί από την ερώτηση σου και μόνο καταλαβαίνω ότι δεν έχεις επαφή με το χώρο. Φιλικά πάντα, ε ;;

Την ίδια άποψη έχω και εγώ για σένα και επειδή βγαίνουμε και off ας μείνουμε σε αυτά που ειπώθηκαν.

Δημοσ.

Παιδες μακρια!

Αν δεν παρεις επωνυμο εισαι θυμα και να λες στους γνωστους εχω Finlux TV ειναι ντροπη!!!!

Πηρα την ιδια και μου ηρθε 23.000€ το ρευμα με τοσα επαιρνα ενα Golf που ειναι καλυτερο απο το Fabia!

Για δειτε λιγο στο ebay η Finlux βγαζει κατα καιρους τρελες προσφορες σε TV σε τιμες ξεφτυλας και οχι παλια μοντελα οπως αυτο αλλα εδω μονο Samsung Philips και LG γιατι ειναι μουρατες και αξιζουν τα λεφτα τους.

Αληθεια οσοι εγραψαν απαπαπα μακρια μαζεψε λεφτα και παρε μια καλυτερη για καντε και καμια προταση.

(πρωην κατοχος 37αρας Polaroid Full HD με SD οχι φιλμ)

• Like 4
Δημοσ.

Έγραψα για μακροπρόθεσμη κατανάλωση 5ετία +.

καπου σε μια λιστα ειχα δει το τοπ 10 αυτοκινητων με τα λιγοτερα προβληματα

τα περισσοτερα ηταν γιαπωνεζικα και κορεατικα με μικρες εξαιρεσεις απο 2 skoda...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...