fornax Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Καλημέρα σε όλους! Έχω ένα φορητό Lenovo τριετίας και σκέφτομαι να του βάλω έναν SSD στα 120 GB. Με ενδιαφέρει κυρίως η απόδοση σε εφαρμογές όπως Photoshop, Visual Studio, Office κτλ. Ο υπολογιστής υποστηρίζει μόνο SATA 2 όμως οπότε μάλλον δεν έχει νόημα να πάρω κάποιον ακριβό δίσκο. Είμαι μεταξύ των Agility 3 και 4 αν και με προβλημάτισαν τα πολλά αρνητικά σχόλια που διάβασα στο amazon.com. Επίσης παρατήρησα ότι ο 4 είναι πιο αργός από τον 3 αν και ακριβότερος. Τι θα με συμβουλεύατε να διαλέξω; Υπάρχουν όντως προβλήματα με τους Agility όπως διάβασα στο amazon, ή λύθηκαν με τις τελευταίες αναβαθμίσεις; Μήπως τελικά αξίζει να διαλέξω τον Samsung 830 για τον οποίο μόνο καλά λόγια διαβάζω; Επιδόσεις καλύτερες σε SATA 2 δεν νομίζω ότι θα έχει αλλά μήπως είναι πιο αξιόπιστος σε βάθος χρόνου; Ευχαριστώ.
JIMBOAthens Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μήπως τελικά αξίζει να διαλέξω τον Samsung 830 για τον οποίο μόνο καλά λόγια διαβάζω; Επιδόσεις καλύτερες σε SATA 2 δεν νομίζω ότι θα έχει αλλά μήπως είναι πιο αξιόπιστος σε βάθος χρόνου; +1
chiftakis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Φίλε αυτά τα στοιχεία μου έβγαλε ο 4 σε σατα2. Αν θες ψάξε και για τις επιδόσεις του 3 σε σατα2 για να συγκρίνεις. Τον έχω γύρω στον μήνα και είμαι ικανοποιημένος. Ελπίζω να βοήθησα.
fornax Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δεν νομίζω ότι θα δω διαφορά στις επιδόσεις όποιον δίσκο και να βάλω αλλά, σε αρκετές κριτικές διάβασα πολλά παράπονα για τους Agility. Οι περισσότεροι χρήστες ή είναι πολύ ευχαριστημένοι ή το αντίθετο. Η απορία μου όμως παραμένει γιατί ο Agility 4 είναι πιο αργός από τον 3, με βάση τις επιδόσεις που αναγράφονται στη σελίδα της OCZ.
JIMBOAthens Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Η απορία μου όμως παραμένει γιατί ο Agility 4 είναι πιο αργός από τον 3, με βάση τις επιδόσεις που αναγράφονται στη σελίδα της OCZ. Μπορεί να είναι θέμα F/W. Αλλά ακόμα και έτσι μην ξεχνάς ότι οι επιδόσεις που ανακοινώνει η OCZ αναφέρονται σε SATA3 σύνδεση. Σε SATA2 ΔΕΝ υπάρχει καμία περίπτωση να καταλάβεις διαφορά στις επιδόσεις από τους 2 δίσκους...
4GGELOS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Με τον Agility 3 σε sata 2 εχω 202mb read και 206mb write.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα