Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Έχω ένα φορητό Lenovo τριετίας και σκέφτομαι να του βάλω έναν SSD στα 120 GB. Με ενδιαφέρει κυρίως η απόδοση σε εφαρμογές όπως Photoshop, Visual Studio, Office κτλ. Ο υπολογιστής υποστηρίζει μόνο SATA 2 όμως οπότε μάλλον δεν έχει νόημα να πάρω κάποιον ακριβό δίσκο. Είμαι μεταξύ των Agility 3 και 4 αν και με προβλημάτισαν τα πολλά αρνητικά σχόλια που διάβασα στο amazon.com.

Επίσης παρατήρησα ότι ο 4 είναι πιο αργός από τον 3 αν και ακριβότερος.

Τι θα με συμβουλεύατε να διαλέξω;

Υπάρχουν όντως προβλήματα με τους Agility όπως διάβασα στο amazon, ή λύθηκαν με τις τελευταίες αναβαθμίσεις;

Μήπως τελικά αξίζει να διαλέξω τον Samsung 830 για τον οποίο μόνο καλά λόγια διαβάζω; Επιδόσεις καλύτερες σε SATA 2 δεν νομίζω ότι θα έχει αλλά μήπως είναι πιο αξιόπιστος σε βάθος χρόνου;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μήπως τελικά αξίζει να διαλέξω τον Samsung 830 για τον οποίο μόνο καλά λόγια διαβάζω; Επιδόσεις καλύτερες σε SATA 2 δεν νομίζω ότι θα έχει αλλά μήπως είναι πιο αξιόπιστος σε βάθος χρόνου;

+1

Δημοσ.

Φίλε αυτά τα στοιχεία μου έβγαλε ο 4 σε σατα2. Αν θες ψάξε και για τις επιδόσεις του 3 σε σατα2 για να συγκρίνεις. Τον έχω γύρω στον μήνα και είμαι ικανοποιημένος. Ελπίζω να βοήθησα.

post-225556-0-51402400-1345715950_thumb.png

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι θα δω διαφορά στις επιδόσεις όποιον δίσκο και να βάλω αλλά, σε αρκετές κριτικές διάβασα πολλά παράπονα για τους Agility. Οι περισσότεροι χρήστες ή είναι πολύ ευχαριστημένοι ή το αντίθετο.

Η απορία μου όμως παραμένει γιατί ο Agility 4 είναι πιο αργός από τον 3, με βάση τις επιδόσεις που αναγράφονται στη σελίδα της OCZ.

Δημοσ.

Η απορία μου όμως παραμένει γιατί ο Agility 4 είναι πιο αργός από τον 3, με βάση τις επιδόσεις που αναγράφονται στη σελίδα της OCZ.

Μπορεί να είναι θέμα F/W. Αλλά ακόμα και έτσι μην ξεχνάς ότι οι επιδόσεις που ανακοινώνει η OCZ αναφέρονται σε SATA3 σύνδεση.

Σε SATA2 ΔΕΝ υπάρχει καμία περίπτωση να καταλάβεις διαφορά στις επιδόσεις από τους 2 δίσκους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...