Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι κακή ιδέα το καινούριο λειτουργικό, αλλα σίγουρα δεν θα είμαι από τους πρώτους που θα τρέξουν να αγοράσουν. Νομίζω έξυπνη κίνηση.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το android πουλάει καλά οπότε είπαν να το εκμεταλευτούν. Προσωπικά δε βλέπω το λόγο. Τα custom λειτουργικά που έχει η canon (nikon δεν είχα ποτέ αλλά φαντάζομαι το ίδιο θα συμβαίνει) είναι εξαιρετικά και κάνουν τη δουλειά τους πάρα πολύ γρήγορα, με ελάχιστη κατανάλωση και χωρίς να κολάνε ποτέ. Οτι περιμένει κανείς απο τη φωτογραφική του δηλαδή.

Δημοσ.

για φαντάσου να δεις εναν ιπταμενο δισκο να αιωρειτε πάνω απο το σπίτι σου!...γρηγορα να βγάλεις φωτό....ούπς η κάμερα είναι απενεργοποιημένη,το android θέλει κάποια λεπτά να φορτώσει,ο ιπτάμενος δίσκος εξαφανίζετε σε δευτερόλεπτα!

Δημοσ.

Δηλ μόνο εμένα μου φαίνεται καλή ιδέα.

Μέσω του android η φωτογραφίες θα έχουν αμεση πρόσβαση σε social media και αυτό νομίζω ότι προσπαθεί να εκμεταλευτεί η nikon - και όπως είπε κάποιος παραπάνω θα λειτουργήσει διαφημιστικά- γιατί όχι.

Παράλληλα τα προγράμματα επεξεργασίας φωτο του αντροιντ ίσως να είναι βοηθητικά για γρήγορα και ερασιτεχνικά παιχνιδάκια.

πάντως σαν ιδέα στο μόνο που φαίνεται να χάνει είναι η διάρκεια της μπαταρίας.

Εσύ φίλε μου κάτσε να επεξεργαστείς της φωτογραφίες σου μέσα απο την φωτογραφική μηχανή σου .... και άν αντέξει η μπαταρία και τα ματάκια σου να φτιάξεις 5 φωτογραφίες .... έχεις λουκουμάκι.

Το GPS πού κολλάει ; ......... Και σου διαφεύγει η τιμή ........... Fail .... Fail ..... Fail.

Το ποιό σωστό το είπε ένα παλικάρι παραπάνω .... τουλάχιστον να το έκαναν και κινητό .... να έχει λόγο ύπαρξης.

Δημοσ.

Και γιατί να μην πάω να πάρω αυτή που έχει παροιμία χαρακτηριστικά και έχει αυτονομία.

DSC-HX9V

http://www.sony.gr/product/dsc-h-series/dsc-hx9v#/TechnicalSpecs

παρεχόμενες μπαταρίες, σε κανονικές συνθήκες λήψης

410 λήψεις, 205 λεπτά (σύμφωνα με το πρότυπο CIPA, με την οθόνη LCD αναμμένη)

Δηλαδή το android από μόνο του σου τρώει 270 λήψεις δεν θα πάρω.

Δημοσ.

Όλα πια στο βωμό του marketing ...

Μάλλον θα είναι μια ΨΦΜ χαμηλών προσδοκιών , απλά για τους social media freaks .

Δημοσ.

πως φαίνεται ότι κάποιοι δεν έχουν ιδέα από πληροφορική και πραγματικά δεν ξέρουν που πάνε τα 4!!!!

Δεν καταλαβαίνω μερικούς ότι κράζετε ένα προϊόν, χωρίς να έχετε πιάσει ποτέ στη ζωή σας υπολογιστή (ποντάρω εδώ) συν ότι και άλλοι τόσοι από εδώ μέσα, δεν έχουν κάτσει να γράψουν ένα απλό πρόγραμμα και να καταλάβουν πως δουλεύει!

ΤΟΣΑ χρόνια που οι εταιρίες μας έχων μπορκώσει στο proprietary firmware και μας κάνουν ότι θέλουν, δεν σας ενοχλεί; σας ενόχλησε που βγήκε πρώτη φορά στην αγορά μια camera που υποστηρίζει λογισμικό ανοικτού κώδικα και όχι proprietary;

Αν κάποιος δεν έχει ιδέα τι γράφει φαίνεται από χιλιόμετρα. Εγώ έχω μια Pentax K100D και πάνω από 30 φωτογραφίες δεν αντέχει, μοντέλο 2006 και τη πλήρωσα 500άρι τότε, για εμένα η camera της είδησης είναι αστέρι και τη ζηλεύω σε αυτό το κομμάτι. Άμα ήταν SLR δεν θα το κουβέντιαζα καν, θα την έπαιρνα στη 1η μέρα που θα έβγαινε στην Ελληνική αγορά.

Δημοσ.

Το android προσφέρει τρελές δυνατότητες σε μια φωτογραφική αλλά θα έπρεπε να βάλουν τουλάχιστον παγωτό για υποστήριξη μελλοντικών εφαρμογών (δεν αλλάζεις κάθε χρόνο φωτογραφική), έναν custom launcher και φυσικά μεγαλύτερη μπαταρία.

Κατά την άποψή η συγκεκριμένη αγορά δεν αξίζει ελπίζω να βγάλουν κάτι πιο ολοκληρωμένο στο μέλλον.

Δημοσ.

πως φαίνεται ότι κάποιοι δεν έχουν ιδέα από πληροφορική και πραγματικά δεν ξέρουν που πάνε τα 4!!!!

Δεν καταλαβαίνω μερικούς ότι κράζετε ένα προϊόν, χωρίς να έχετε πιάσει ποτέ στη ζωή σας υπολογιστή (ποντάρω εδώ) συν ότι και άλλοι τόσοι από εδώ μέσα, δεν έχουν κάτσει να γράψουν ένα απλό πρόγραμμα και να καταλάβουν πως δουλεύει!

ΤΟΣΑ χρόνια που οι εταιρίες μας έχων μπορκώσει στο proprietary firmware και μας κάνουν ότι θέλουν, δεν σας ενοχλεί; σας ενόχλησε που βγήκε πρώτη φορά στην αγορά μια camera που υποστηρίζει λογισμικό ανοικτού κώδικα και όχι proprietary;

Αν κάποιος δεν έχει ιδέα τι γράφει φαίνεται από χιλιόμετρα. Εγώ έχω μια Pentax K100D και πάνω από 30 φωτογραφίες δεν αντέχει, μοντέλο 2006 και τη πλήρωσα 500άρι τότε, για εμένα η camera της είδησης είναι αστέρι και τη ζηλεύω σε αυτό το κομμάτι. Άμα ήταν SLR δεν θα το κουβέντιαζα καν, θα την έπαιρνα στη 1η μέρα που θα έβγαινε στην Ελληνική αγορά.

Θα προσπαθήσω να ζήσω και χωρίς GPS στην φωτογραφική μου.

Κατά τα άλλα έχεις δίκιο σε όσα λές ..... εξάλλου, φτιάχτηκε για πελάτες σαν και εσένα.

Με το καλό να την αποκτήσεις σου εύχομαι.

Δημοσ.

Το θέμα του social και του gps υπάρχει εδώ και καιρό σε φωτογραφικές και video κάμερες (το 2007 βγήκε η πρώτη κάμερα που αποθήκευε απευθείας στο youtube, από την toshiba αν θυμάμαι καλά). Δεν είναι κάτι νέο.

Το android δεν έχει κάτι να δώσει παραπάνω από τα λειτουργικά των εταιριών και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να βλέπω το gmail στην φωτογραφική μου.

Όσο για το gps: panasonic lumix με προφορτωμένη λίστα των σημαντικότερων σημείων ενδιαφέροντος του κόσμου και τον καλύτερο φακό στην κατηγορία της (super zoom pocket). Υπάρχει από το 2010 (και από το 2009 με απλό gps, χωρίς εσωτερική database). Δεν βλέπω λοιπόν ούτε εδώ το λόγο ύπαρξης του android.

Φυσικά μια εταιρία σαν την nikon έχει κάτι μυαλά μεγάλα σαν καρπούζια στο τμήμα του μαρκετινκ (αν και άργησαν να βγάλουν full frame...) οπότε η δικιά μας αδιαφορία δεν λέει τίποτα για την πιθανή επιτυχία/αποτυχία του προϊόντος.

υγ: βέβαια είναι της μόδας εκείνο το απαράδεκτο instagram οπότε αυτή είναι η πρώτη φωτογραφική μηχανή που υποστηρίζει instagram... fail^2 αλλά εμπορικά αλλάζει το θέμα

Δημοσ.

Κάποιοι απλά θέλουν να βγάλουν φωτογραφίες χωρίς να ... περιμένουν την απόκριση του λειτουργικού συστήματος της φωτογραφικής μηχανής. Επιθυμούν να να ασχοληθούν με θέματα ουσίας όπως η εστίαση το καδράρισμα , η φωτομέτρηση και άλλα "συστατικά" που συνθέτουν μια άρτια φωτογραφία.

Το ότι δεν κάνω τεμενάδες σε ένα καταναλωτικό πυροτέχνημα δεν σημαίνει ότι δεν έχω πιάσει υπολογιστή στη ζωή μου ούτε ότι δεν έχω γράψει κώδικα. Συμπεράσματα και γενικεύσεις τέτοιου τύπου , τουλάχιστον εγώ , στα επιστρέφω στο ακέραιο .

Εσύ που έχεις ιδέα , και από φωτογραφία και από υπολογιστές καθώς φαίνεται , δεν κατάλαβες ότι η μπαταρία της μηχανής σου τερμάτισε τη ζωή της ;

Η ταπεινή Olympus E520 , δυόμισι και πλέον ετών , βγάζει πάνω από 400 με την αρχική μπαταρία .

Η D200 φίλου , βγάζει πάνω από 350 και κάποιες με flash .

@Pokemnon640 , όταν δεν γνωρίζουμε κάτι , δεν γενικεύουμε και δεν γράφουμε τέτοια πράγματα στη δημόσια συζήτηση κάποιου forum γιατί μπορεί να διαβάζουν τα γραπτά μας και να γελάνε μέχρι δακρύων.

Δημοσ.

για φαντάσου να δεις εναν ιπταμενο δισκο να αιωρειτε πάνω απο το σπίτι σου!...γρηγορα να βγάλεις φωτό....ούπς η κάμερα είναι απενεργοποιημένη,το android θέλει κάποια λεπτά να φορτώσει,ο ιπτάμενος δίσκος εξαφανίζετε σε δευτερόλεπτα!

Όταν η “έξυπνη φωτογραφική μηχανή” είναι απενεργοποιημένη, πατώντας το κουμπί της ενεργοποίησης ο χρήστης μεταφέρεται στη λειτουργία λήψης φωτογραφιών, ενώ μπορεί να μεταφερθεί στο μενου του Android αυτόματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ή απευθείας πατώντας το κεντρικό κουμπί

Εσύ φίλε μου κάτσε να επεξεργαστείς της φωτογραφίες σου μέσα απο την φωτογραφική μηχανή σου .... και άν αντέξει η μπαταρία και τα ματάκια σου να φτιάξεις 5 φωτογραφίες .... έχεις λουκουμάκι.

Ναι,όλα τα άτομα είναι υποχρεωμένα να χουν μαζί τους στο ταξίδι έναν υπολογιστή και γνώσεις photoshop για να τις διορθώσουν...Πέρνα όμως λίγο απο το playstore και δες τα downloads απο εφαρμογές στυλ photoshop express...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...