nikolaos13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 παιδια sos... δεν εχω την δυνατοτητα να κανω copy paste!!!!!!!!!!!! ετσι ξαφνικα... τι κανω;;;;;;;;;; παιδια βοηθεια... ειναι η σημαντικοτερη λειτουργια για μενα... windows 7 εχω...
hawkpilot Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 παιδια sos... δεν εχω την δυνατοτητα να κανω copy paste!!!!!!!!!!!! ετσι ξαφνικα... τι κανω;;;;;;;;;; παιδια βοηθεια... ειναι η σημαντικοτερη λειτουργια για μενα... windows 7 εχω... Ξεκίνα με Antimalware Bytes - scan από safe mode. Επίσης δοκίμασε αν "πιάνουν" τα CTRL-INS (copy) και SHIFT-INS (paste).
nikolaos13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 το κοιταω τωρα.. αυτα τα 2 που μου ειπες δεν λειτουργουν...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Με το ctrl-c (copy) Kai ctrl-v για επικολληση ; Sent from my iPhone using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Πρώτη φορά το ακούω όταν το κανείς με το ποντίκι έχει επιλογή επικολληση αλλα τη πατάς και δε γίνεται τίποτα ; Sent from my iPhone using Insomnia Δες και εδω http://www.insomnia.gr/topic/437299-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%89-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%89-copypaste/ Επίσης διάβασα ότι μπορεί να τα φτυνει ο σκληρός σου αλλα επίσης ότι μάλλον θα χρειαστείς φορματ . Αλλα πριν το κανείς εξάντλησε τις πιθανότητες Sent from my iPhone using Insomnia
Centurion Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δοκίμασε και μια επαναφορά συστήματος, just in case...
nikolaos13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 τα εκανα ολα...τιποτα... τα νευρα μου!!!!!!!!!!!!!!
nikolaos13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 καλημέρα!!!!!! το έλυσα το πρόβλημα!!!!!!! λοιπόν έφταιγε η εφαρμογή iobit smartram που έτρεχε..... άι στο καλό... ευχαριστώ τα παιδιά που μπήκαν στον κόπο να με βοηθήσουν...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Να σαι καλα καλη συνέχεια Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα