Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια sos... δεν εχω την δυνατοτητα να κανω copy paste!!!!!!!!!!!! ετσι ξαφνικα... τι κανω;;;;;;;;;; παιδια βοηθεια... ειναι η σημαντικοτερη λειτουργια για μενα...

windows 7 εχω...

Δημοσ.

παιδια sos... δεν εχω την δυνατοτητα να κανω copy paste!!!!!!!!!!!! ετσι ξαφνικα... τι κανω;;;;;;;;;; παιδια βοηθεια... ειναι η σημαντικοτερη λειτουργια για μενα...

windows 7 εχω...

Ξεκίνα με Antimalware Bytes - scan από safe mode. Επίσης δοκίμασε αν "πιάνουν" τα CTRL-INS (copy) και SHIFT-INS (paste).

Δημοσ.

Με το ctrl-c (copy) Kai ctrl-v για επικολληση ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Πρώτη φορά το ακούω όταν το κανείς με το ποντίκι έχει επιλογή επικολληση αλλα τη πατάς και δε γίνεται τίποτα ; :(

Δες και εδω

http://www.insomnia.gr/topic/437299-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%89-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%89-copypaste/

Επίσης διάβασα ότι μπορεί να τα φτυνει ο σκληρός σου αλλα επίσης ότι μάλλον θα χρειαστείς φορματ . Αλλα πριν το κανείς εξάντλησε τις πιθανότητες

Δημοσ.

καλημέρα!!!!!! το έλυσα το πρόβλημα!!!!!!! λοιπόν έφταιγε η εφαρμογή iobit smartram που έτρεχε..... άι στο καλό... ευχαριστώ τα παιδιά που μπήκαν στον κόπο να με βοηθήσουν...

Δημοσ.

Να σαι καλα καλη συνέχεια :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...