Προς το περιεχόμενο

Usb wifi dreambox..!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μου μια ερωτηση..!!εχω τον dream800 hd clone και τον ειχα συνδεδεμενο μεχρι τωρα με καλωδιο ethernet..!!

τωρα χρειαστηκα να τον μεταφερω και προσπαθω να τον συνδεσω με wifi..!! εχω ενα στικακι edimax και το προβλημα μου ειναι το εξης..!!

εχω κλειδωμενο το wifi στο σπιτι..!!βαζω κωδικος ολα κομπλε στον δεκτη και δεν μπορω να μπω..δεν συνδεετε...!!!δοκιμασα και ανοιξα το wifi...χωρις κωδικο δηλ και συνδεετε κανονικα ο δεκτης..!!παιζει δηλ..!!

αλλα ετσι δεν μπορω να αδησω ανοιχτο το wifi moy και να με κλεβουν ολοι...!!χαχαα..και δεν θελω καθολου

για πεςτε μου υπαρχει καμια λυση σε αυτο..??να εχω κλειδωμενο το wifi kai να παιζει και ο δεκτης με wifi??

.προσπαθω τωρα μεσα απο το μενου του ρουτερ να το φτιαξω αλλα βαζω κωδικοποιηση wpa2 και μου πεταει μηνυμα οταν κανω save RADIUS Server IP Address ειναι 0,0,0,0 ...

τι βαζω εδω..??

Έχει μονο wap wap2 και συνδυασμούς με psk..!!!σε συνδυασμούς μέσα με το psk το router δεν μου ζητάει RADIUS Server IP Address: που είναι τώρα 0.0.0.0.....αν βάλω οποιαδήποτε άλλο μου το ζητάει..!!

και δεν ξέρω τι να βάλω στο RADIUS Server IP Address:...τι σκατά βάζουν εκεί..???

Έχω ένα router τις χολ alcatel 7130 νομίζω..

Για πειτε καμία λύση.;;

http://imageshack.us/photo/my-images/842/routerc.jpg/

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

παιδια μου μια ερωτηση..!!εχω τον dream800 hd clone και τον ειχα συνδεδεμενο μεχρι τωρα με καλωδιο ethernet..!!

τωρα χρειαστηκα να τον μεταφερω και προσπαθω να τον συνδεσω με wifi..!! εχω ενα στικακι edimax και το προβλημα μου ειναι το εξης..!!

εχω κλειδωμενο το wifi στο σπιτι..!!βαζω κωδικος ολα κομπλε στον δεκτη και δεν μπορω να μπω..δεν συνδεετε...!!!δοκιμασα και ανοιξα το wifi...χωρις κωδικο δηλ και συνδεετε κανονικα ο δεκτης..!!παιζει δηλ..!!

αλλα ετσι δεν μπορω να αδησω ανοιχτο το wifi moy και να με κλεβουν ολοι...!!χαχαα..και δεν θελω καθολου

για πεςτε μου υπαρχει καμια λυση σε αυτο..??να εχω κλειδωμενο το wifi kai να παιζει και ο δεκτης με wifi??

.προσπαθω τωρα μεσα απο το μενου του ρουτερ να το φτιαξω αλλα βαζω κωδικοποιηση wpa2 και μου πεταει μηνυμα οταν κανω save RADIUS Server IP Address ειναι 0,0,0,0 ...

τι βαζω εδω..??

Έχει μονο wap wap2 και συνδυασμούς με psk..!!!σε συνδυασμούς μέσα με το psk το router δεν μου ζητάει RADIUS Server IP Address: που είναι τώρα 0.0.0.0.....αν βάλω οποιαδήποτε άλλο μου το ζητάει..!!

και δεν ξέρω τι να βάλω στο RADIUS Server IP Address:...τι σκατά βάζουν εκεί..???

Έχω ένα router τις χολ alcatel 7130 νομίζω..

α,κακη επιλογη το edimax.

β.δοκιμασε νααλλαξεις καναλι στο ρουτερ στο wireless.

γ.δοκιμασε με wpa tkip δοκιμασε wpa2 tkip.ξεχασε τον τον radius server.ειναι για καποιον που εχει στησει radius server για αυτο ζηταει Ip.δοκιμασε και με wpa/wpa2 αν εχει επιλογη.αν δεν παιζει με τιποτα τοτε

α.δες για firmware update για τον ρουτερ η αλλιως δοκιμασε με αλλο stick.

επισης ειναι wpa wpa2 οχι wap wap2.γιατι ολοι το κανουν λαθος.

β.οχι κακες λεξεις:P

Δημοσ.

Αν δεις την φωτο που ανεβασα θα δεις αυτο που λέω..

Ότι δηλ αν δεν επιλέξω έναν συνδυασμό με το psk μέσα ... Μόνο έτσι δεν ζητάει radius...!!

Αν επιλέξω κάτι άλλο όταν πάω να κάνω save δεν το αναγνωρίζει.. Ζητάει radius..

Δεν φτάιει το φλασακι.. Δουλεύει αυτο..

Όσο για το firmware δεν γίνετε νομίζω χειροκινητα.. Το κάνει μόνο η hol...!!

Δημοσ.

Αν δεις την φωτο που ανεβασα θα δεις αυτο που λέω..

Ότι δηλ αν δεν επιλέξω έναν συνδυασμό με το psk μέσα ... Μόνο έτσι δεν ζητάει radius...!!

Αν επιλέξω κάτι άλλο όταν πάω να κάνω save δεν το αναγνωρίζει.. Ζητάει radius..

Δεν φτάιει το φλασακι.. Δουλεύει αυτο..

Όσο για το firmware δεν γίνετε νομίζω χειροκινητα.. Το κάνει μόνο η hol...!!

υποχρεωτικα με Psk θα διαλεξεις αυτο εννοω.radius ξεχασε τον.αλλιως μετα πας σε wep.δεν σημαινει οτι φταιει το flashaki αλλα μπορει να ειναι ασυμβατοτητα.οποτε εκει θες ειτε wep ειτε δοκιμη με αλλο flashaki.ναι εχεις δικιο.ξεχασα οτι το ρουτερ ειναι με firmware hol οποτε η πρεπει να το ξεκλειδωσεις τελειως για να περασεις το firmwareπου θες η να το αλλαξει η Hol με ποιο νεο αν υπαρχει.μπορεις να τους ρωτησεις.εκτος αν εχεις αλλο ρουτερ για δοκιμη.βεβαια αν εχεις voip τοτε δεν θα παιζει η τηλεφωνια.δοκιμασε και αλλο καναλι.δοκιμασε πχ 1 6 11 να δεις αν θα αλλαξει κατι.και αυτοματες Ip στο stick αν και δεν ξερω πως ειναι μεσα το μενου του dreambox

Δημοσ.

καλημερες...δυστυχως το ρουτερ δεν με αφηνει να επιλεξω καμια αλλη επιλογη εκτος απο την τελευταια mixed wpa-wpa2..!!!επελεξε αυτο που μου πες και κολλισε το ρουτερ...ετσι το εκανα ρεσετ...!!

θα αλλαξω φλασακι μηπως και.....ευχαριστω

Δημοσ.

και σκετο wpa πρεπει να σε αφηνει χωρις radius server οπως και wep πρεπει να σε αφηνει χωρις radius server.τωρα να κολλησε το ρουτερ ..επειδη πειραξες το wireless ...πολυ παραξενο.αλλιως πας σε δοκιμη με αλλο stick

Δημοσ.

Ναι κ όμως κόλλησε το wifi μου το έβγαζε x .. Δεν με αφήνει καμία άλλη επιλογή εκτός απο αυτήν που έχει ως προεπιλογη..!! Την τελευταία δηλ της φωτο...

Παρειγγειλα άλλο φλασακι κ θα δώ..!!

Δημοσ.

το wifi που στο εβγαζε χ?στο dream box?εκει πρεπει να ξαναβρεις το δικτυο μαλλο και να ξαναβαλεις τον κωδικο.

Κανονικα περα απο το wpa-wpa2 psk πρεπει και στο wpa2 psk και στο wpa psk να μην σου ζηταει radius.πρεπει να ζηταει radius μονο στα υπολοιιπα που μαλλον τα θεωρει aes ποιος ξερει.και που παλι το aes παιζει χωρις radius.

Δημοσ.

Ποιό image έχεις και τι chipset έχει το usb wifi;

Οι DM800HD δουλεύουν με Ralink RT2870, RT73 και Zydas ZD1211b και το ότι δεν υποστηρίζει WPA encryption είναι θέμα των drivers του Dreambox.

Δοκίμασε με WEP αλλά δεν αξίζει, είναι σαν να το έχεις ανοιχτό το δίκτυο, αλλιώς πρέπει να βρείς drivers για το chipset σου που να υποστηρίζουν WPA/WPA2.

Μετά πρέπει να μπείς με telnet ή με το DCC για Enigma2 και να τους εγκαταστήσεις χειροκίνητα (όπως γίνεται η εγκατάσταση drivers στο linux).

Άλλη λύση είναι να περάσεις άλλο image (πολύ ευκολότερη διαδικασία) που να ξέρεις ότι υποστηρίζει κάποιο συγκριμένο chipset και να βρείς ένα στικάκι που να το υλοποιεί.

Δημοσ.

αν για χ υ λογο βαλει wep τοτε σαν εξτρα προστασια ας βαλει και mac address filtering.απο το να εχει σκετο wep καλυτερα εστω και αυτο το εξτρα μετρο χωρις να ειναι κατι τρελο

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

λοιπον επανερχομαι για θεμα φιλου..!!

USB edimam ew-7318ug αυτο ειναι το μοντέλο παιδια απο το USB wifi..που χρησιμοποιει με ρουτερ thomshon tG784..!!

και με κλειδωμενο wifi δεν μπορει να συνδεθει με τον dreambox..αν αφησουμε ανοιχτο το wifi παιζει κομπλε..!!

image ston dream800 hd nemesishd 2.06..

Για πειτε καμια ιδεα??τι κανω λαθος??

Δημοσ.

Επειδή είναι πρόβλημα drivers, πάρε ένα acces point, βάλ' το σε λειτουργία client, σύνδεσε το access point με καλώδιο ethernet στον αποκωδικοποιητή και κάνε τη δουλειά σου όμορφα και ωραία.

Δημοσ.

λοιπον επανερχομαι για θεμα φιλου..!!

USB edimam ew-7318ug αυτο ειναι το μοντέλο παιδια απο το USB wifi..που χρησιμοποιει με ρουτερ thomshon tG784..!!

και με κλειδωμενο wifi δεν μπορει να συνδεθει με τον dreambox..αν αφησουμε ανοιχτο το wifi παιζει κομπλε..!!

image ston dream800 hd nemesishd 2.06..

Για πειτε καμια ιδεα??τι κανω λαθος??

καταρχην εσυ τι εκανες?αλλαξες stickaki Και επαιξε??μηπως να παρεις ενα ιδιο και για τον φιλο σου γιατι αυτα τα edimax δεν μου γεμιζουν το ματι.θελει υποχρεωτικα edimax stick η απλα εσυ πας και παιρνεις και ο φιλος σου αυτην την μαρκα?αλλιως παλι τα ιδια.δοκιμη αλλο καναλι δοκιμι αλλο κλειδωμα.εχει επιλογη για ξεκλειδωτο,wep,wpa,wpa2,wpa+wpa2.

αλλιως μετα υπαρχει και η λυση powerline εκτος απο αυτο που προτεινε ο φιλος πιο πανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...