thyra_7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 θελω να φτιαξω μια ιστοσελιδα χωρις να εχω ξανασχοληθει πιο παλια αλλα δεν ξερω τι προγραμμα να χρησιμοποιησω. Εχω ακουσει καλα λογια και για το Weebly και για το joomla.. Στο site θελω να ανεβαζω βιντεο,εικονες και διαφορα νεα
TheELF Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 θελω να φτιαξω μια ιστοσελιδα χωρις να εχω ξανασχοληθει πιο παλια αλλα δεν ξερω τι προγραμμα να χρησιμοποιησω. Εχω ακουσει καλα λογια και για το Weebly και για το joomla.. Στο site θελω να ανεβαζω βιντεο,εικονες και διαφορα νεα Το φόρουμ να ήξερες να δουλεύεις θα έφτανε.... http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=search§ion=search&do=search&fromsearch=1 βάζεις δημιουργία ιστοσελίδας και βλέπεις αποτελέσματα, έχει συζητηθεί πάρα πολλές φορές το ίδιο θέμα.
thyra_7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 το ξερω και για αυτο ειπα και τα δυο προγραμματα που τα ειδα στο φορουμ απλως δεν ξερω ποιο ειναι το καταλληλο για αυτο που θελω και πιο συγκεκριμενα για εναν αρχαριο
NiKoS WSN Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 το ξερω και για αυτο ειπα και τα δυο προγραμματα που τα ειδα στο φορουμ απλως δεν ξερω ποιο ειναι το καταλληλο για αυτο που θελω και πιο συγκεκριμενα για εναν αρχαριο Θα σου προπτεινα το weebly γιατί είσαι αρχαριος αλλά αν θες κάτι επαγγελματικό το weebly μπορεί να είναι και δυσφημιση αντί για διαφήμιση. Sent from my iPod touch using Insomnia
alexitsios Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Αν θες για απλή στατική σελίδα, έχω ολοκληρώσει μια εκπαιδευτική βίντεο σειρά εδώ και φτιάχνω μία για wordpress. Ρίξε μια ματιά εδώ: Site: οδηγός HTML . 1
thyra_7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Θα σου προπτεινα το weebly γιατί είσαι αρχαριος αλλά αν θες κάτι επαγγελματικό το weebly μπορεί να είναι και δυσφημιση αντί για διαφήμιση. Sent from my iPod touch using Insomnia Aρα το joomla ειναι καλυτερο απο το weebly για εππαγελματικη ιστοσελιδα;
isay Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Για επαγγελματική χρήση που δείχνει την εικόνα της εταιρείας πας σε επαγγελματία. Είναι κανονας. Απο εκεί και πέρα ζυγίζεις χρόνο και χρήμα και αποφασίζεις αν θα ασχοληθείς μόνος σου ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ σοβαρά να μάθεις τα βασικά της html, css, επεξεργασία εικόνας, κλπ. Μετά πιάνεις προγράμματα τύπου WYSIWYG και φτιάχνεις σελίδες. Τα προγράμματα αυτά μπορούν να είναι στον υπολογιστή σου (π.χ. dreamweaver) ή online (π.χ. weebly, joomla - αν και το joomla δουλεύει κάπως διαφορετικά, wordpress, κλπ). Ο Elf σου έδωσε τον τρόπο να διαβάσεις και να πεις στο νόημα γιατί δεν υπάρχει μαγική-εύκολη-συνταγη-allinone. Πάντως για το θεμα που θες να ασχοληθείς ενα blog θα ειναι πολύ πιο εύκολο. Δοκίμασε να φτιάξεις ένα site στο wordpress.com και αν σου κάνει μείνει. Αν εκει τα βρεις μπαστούνια πήγαινε σε επαγγελματία ή διάβασε αρκετά.
thyra_7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 ευχαριστω για τν απαντηση αλλα θελω να ασχοληθω μονος μου και μαλλον θα καταφυγω σε joomla
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα