Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να φτιαξω μια ιστοσελιδα χωρις να εχω ξανασχοληθει πιο παλια αλλα δεν ξερω τι προγραμμα να χρησιμοποιησω. Εχω ακουσει καλα λογια και για το Weebly και για το joomla.. Στο site θελω να ανεβαζω βιντεο,εικονες και διαφορα νεα

Δημοσ.

θελω να φτιαξω μια ιστοσελιδα χωρις να εχω ξανασχοληθει πιο παλια αλλα δεν ξερω τι προγραμμα να χρησιμοποιησω. Εχω ακουσει καλα λογια και για το Weebly και για το joomla.. Στο site θελω να ανεβαζω βιντεο,εικονες και διαφορα νεα

Το φόρουμ να ήξερες να δουλεύεις θα έφτανε....

http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=search&section=search&do=search&fromsearch=1

βάζεις

δημιουργία ιστοσελίδας

και βλέπεις αποτελέσματα, έχει συζητηθεί πάρα πολλές φορές το ίδιο θέμα.

Δημοσ.

το ξερω και για αυτο ειπα και τα δυο προγραμματα που τα ειδα στο φορουμ απλως δεν ξερω ποιο ειναι το καταλληλο για αυτο που θελω και πιο συγκεκριμενα για εναν αρχαριο

Δημοσ.
το ξερω και για αυτο ειπα και τα δυο προγραμματα που τα ειδα στο φορουμ απλως δεν ξερω ποιο ειναι το καταλληλο για αυτο που θελω και πιο συγκεκριμενα για εναν αρχαριο

Θα σου προπτεινα το weebly γιατί είσαι αρχαριος αλλά αν θες κάτι επαγγελματικό το weebly μπορεί να είναι και δυσφημιση αντί για διαφήμιση.

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Θα σου προπτεινα το weebly γιατί είσαι αρχαριος αλλά αν θες κάτι επαγγελματικό το weebly μπορεί να είναι και δυσφημιση αντί για διαφήμιση.

Sent from my iPod touch using Insomnia

Aρα το joomla ειναι καλυτερο απο το weebly για εππαγελματικη ιστοσελιδα;

Δημοσ.

Για επαγγελματική χρήση που δείχνει την εικόνα της εταιρείας πας σε επαγγελματία. Είναι κανονας.

Απο εκεί και πέρα ζυγίζεις χρόνο και χρήμα και αποφασίζεις αν θα ασχοληθείς μόνος σου ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ σοβαρά να μάθεις τα βασικά της html, css, επεξεργασία εικόνας, κλπ. Μετά πιάνεις προγράμματα τύπου WYSIWYG και φτιάχνεις σελίδες. Τα προγράμματα αυτά μπορούν να είναι στον υπολογιστή σου (π.χ. dreamweaver) ή online (π.χ. weebly, joomla - αν και το joomla δουλεύει κάπως διαφορετικά, wordpress, κλπ).

Ο Elf σου έδωσε τον τρόπο να διαβάσεις και να πεις στο νόημα γιατί δεν υπάρχει μαγική-εύκολη-συνταγη-allinone.

Πάντως για το θεμα που θες να ασχοληθείς ενα blog θα ειναι πολύ πιο εύκολο. Δοκίμασε να φτιάξεις ένα site στο wordpress.com και αν σου κάνει μείνει. Αν εκει τα βρεις μπαστούνια πήγαινε σε επαγγελματία ή διάβασε αρκετά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...