Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα πήρα το πρώτο android κινητό μου for free με επιδότηση (βασικά ο πατέρας μου το πήρε για εμένα επειδή δεν ήθελε άλλο :P). Είναι, όπως γράφω και στον τίτλο το alcatel one touch 990, και έχει android 2.2.2. Κάτι είχα ακούσει πως θα γίνει αναβάθμιση σε 2.3.4 αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια και πότε θα γίνει στην Ελλάδα. Αξίζει να περιμένω ή μπορώ να γίνω poweruser και να περάσω custom rom (σωστά τα λέω; :D) στο κινητό και να μην δω διαφορά από την official αναβάθμιση όταν και αν γίνει αυτή;; Και κυρίως... πώς μπορώ να το κάνω αυτό; Από ότι είδα στο youtube το κινητό γίνεται αρκετά πιο γρήγορο με την αναβάθμιση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Δημοσ.

ανοιξε το wifi του κ ψαξε για ενημερωση λογισμικου/τηλεφωνου η οπως αλλιως το εχει.

Μαθε πρωτα τι μπορεις κ τι θες να κανεις με το κινητο,αν δεν σε καλυπτει περα custom.Δεν βλεπω το λογο να πειραξεις το τηλεφωνο αν σε καλυπτει ετσι οπως ειναι.

Ενα rootαρισμα ναι να κανεις για εφαρμογες που το χρειαζονται πχ για να τραβας screenshots αν δεν το υποστηριζει το τηλεφωνο.

Δημοσ.

Το έχω κάνει αυτό. Θέλω να φτιάχνω καμία μικρή εφαρμογή για το κινητό. Τίποτα άλλο εξηζητημένο. Απλά είδα πως είναι πιο γρήγορο με την αναβάθμιση,Ακόμα πολλές εφαρμογές δεν υποστηρίζουν froyo αλλά gingerbread. Ok θα το προσπαθήσω για το rootαρισμα ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...