arxaggelos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Παιδιά έχω έναν παλιό φορητό μεTurion 64 και 1gb RAM. Τρέχει ΧΡ και το φορματ θα το φάει έτσι κι αλλιώς, οπότε αν πιστεύετε ότι μπορώ να βάλω 7 πέιτε μου τί μνήμη να πάρω για να ανασάνει λίγο. Πήρα μερικά screenshots για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. χωρίς τίτλο.bmp χωρίς τίτλο2.bmp χωρίς τίτλο3.bmp χωρίς τίτλο4.bmp χωρίς τίτλο5.bmp
arxaggelos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δεν είναι ακριβώς δικό μου...είναι το προηγούμενο της κοπελιάς, και μάλλον θα καταλήξει στον μαπμπά της. Αλλά και σε εμάς να μείνει, θέλω πρώτα να εξαντλήσω τις προοπτικές για Win7 και μετά να πάω σε Linux. Όχι τίποτε άλλο, αλλά σε ubuntu με βλέπω πάλι, που το ψιλο-ξέρω, και δεν το λες και ελαφρύ (για λίνουξ). Να μείνει με XP απλά δεν παίζει, προτιμώ να το βάψω μπλε και να το φουντάρω. Αν και παρωχημένο, είναι σε άριστη κατάσταση. Είναι το fujitsu siemens amilo a1667g
shodan Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Αναβάθμιση σε 2 τουλάχιστον gb μνήμης δεν παίζει; Τα 7αρια με 1γιγα είναι βάσανο. Αν βάλεις τελικά 2γιγα πιστεύω με windows 7 starter να κανεις βασικές δουλειές. Sent from my iPad using Insomnia
arxaggelos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δεν έχω ιδέα, και δεν ξέρω και πό πού μπορώ να το δω αν μπορώ να ανεβάσω άλλο ένα g τη μνήμη. Ούτε καν τί τύπο παίρνει δεν βγάζω.
tr3quart1sta Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 με αυτο δεν νομιζω να θες παραπανω ram http://cdimage.ubuntu.com/lubuntu/releases/12.04/release/lubuntu-12.04-desktop-i386.iso δοκιμασε το
dimpa16 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Νομιζω οτι αν του φορτωσεις οσο το δυνατο περισοτερη RAM μπορει να παρει, βαζοντας του εναν SSD,εστω και 60Gb (απο αγγελια)και XP,αν δεν σηκωνει πανω απο 2Gb RAM, θα εχεις πολυ καλυτερο μηχανημα. RAM πρεπει να περνει ddr 333Mhz SODIMM : http://www.memoryupgrade.pro/512mb-fujitsu-amilo-a1667ex-memory-1x-512mb-pc2700-ddr-333mhz-so-dimm-upgrade.html
arxaggelos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Ευχαριστώ για τη ραμ, θα το τσεκάρω. Στο μεταξύ, έβαλα ubuntu live cd να δω τί παίζει. Δεν έβρισκε firmware για την ασύρματη κάρτα, ούτε από το additional drivers. Κοίταξα στο forum και από ότι φαίνεται είναι γνωστό θέμα. Μόλις άρχισαν οι προτάσεις "πάτα terminal αυτό και αυτό και μετά κατέβασε αυτό και μπλα μπλα μπλα" θυμήθηκα για ποιό λόγο ξήλωσα το ubuntu πριν 3 χρόνια και δεν ξανασχολήθηκα. Και όλο αυτό, απλά για να παίξει το wireless, και πριν καν κάνω εγκατάσταση (ευτυχώς δηλαδή). Σόρι canonical, κάποτε είχε τη χάρη του όλο αυτό το sense of accomplishment αλλά πλέον δεν έχω χρόνο για τέτοια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα