alex85 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Απο το μεσημερι οταν κανω εκκινηση τον υπολογιστη βλεπω στην οθονη το σημα της μητρικης και δε παει παρακατω.Δηλαδη η εικονα αυτη κολαει στην οθονη για ωρες και φυσικα το pc δε μπαινει ποτε στα windows.Τωρα πριν επισκεφτω αυριο καποιο καταστημα υπαρχει κατι που θα μπορουσα να κανω;Εχω ακουσει για cd εκκινησης αλλα δεν εχω.Θα εκανε δουλεια αν ειχα και αραγε θα μπορουσα να φτιαξω ενα (εχω και 2ο υπολογιστη στο σπιτι). Ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μπες στο bios με το del / F1 ή F12,αν δεν πιάσουν αυτά θα λέει στο εγχειρίδιο με ποιο κουμπί μπαίνεις,μέσα στο bios υπάρχει μια επιλογή να μην δείχνει το σήμα αλλά της κανονικές πληροφορίες κάνε το αυτό κάνε ξανά εκκίνηση και πες μας τι μήνυμα βγάζει.
alex85 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Το ειχα δοκιμασει αυτο φιλε thelf.Ομως ο,τι κι αν κανω δεν εχει ανταποκριση.Η εικονα με το σημα της μητρικης παραμενει για οση ωρα κι αν το αφησω ανοικτο Ξεχασα να προσθεσω το εξης.Ολα ξεκινησαν με ενα παιχνιδι που μου εφερε ο θειος μου απο την Αμερικη.Απο τη στιγμη που το εβαλα ο υπολογιστης ειχε προβληματα στην εκκινηση,εκανε 10 λεπτα να μπει στα windows κα.
TheELF Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δοκίμασες να ξεσυνδέσεις τους σκληρούς;;;Μόνο έτσι θα ξεκαθαρίσεις εάν έχει οποιαδήποτε σχέση με τον δίσκο.
alex85 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ξεσυνδεσα τον δισκο και μου βγαζει μια μαυρη οθονη και μου ζηταει να επιλεξω συσκευη για boot.Λογικα τα windows εχουν κρασαρει ε;Απλα ηλπιζα να εχω κμια ευκαιρεια να μπω στα windows για να τους κανω μια εξεταση δισκων μηπως και διορθωσω τη ζημια.Αλλα η παρουσα κατασταση δε μ αφηνει να κανω τιποτα
TheELF Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Οκ άρα υπάρχει πρόβλημα στον δίσκο ή έχει κολλήσει το bios , τώρα χωρίς δίσκο πάνω κάνε αυτό που είπα, βρες την επιλογή να μην δείχνει το logo έτσι ώστε να σου βγάλει μήνυμα για τον λόγο που κολλάει(αφού ξανά βάλεις τον δίσκο).
alex85 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Φιλε εκανα ο,τι ειπες.Μετα απ αυτο αφου βεβαια ξανασυνδεσα το δισκο οταν κανω εκκινηση δε βγαζει το logo της μητρικης αλλα ξεκιναει εχοντας μια μαυρη οθονη η οποια παραμενει κι αυτη χωρις να αλλαζει.
TheELF Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Έχει και κάναν κέρσορα(άσπρη γραμμούλα) ίσως να αναβοσβήνει;;;
alex85 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Οχι.Απλως μια μαυρη -καταμαυρη οθονη.Τα παραταω.Αυριο παω για format
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα