kavalaSotiris Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μόλις αγόρασα 3 αντικείμενα από αυτό τον πωλητή http://myworld.ebay.com/ecell_accessorize τα πλήρωσα κανονικά και μετά από λίγα λεπτά μου έκανε 3 θετικά feedback. Μου αφαιρέθηκε το 1,50 ευρώ από το paypal balance και τα υπόλοιπα από την κάρτα. Στον τρόπο αποστολής λέει Standard Int'l Postage αυτό σημαίνει οτι θα έρθουν με απλό ταχυδρομείο?? Και όταν τα στείλει τα πράγματα μου έρχεται email???
madtaz Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Εμένα το 1,5 ευρώ μου έχει μείνει μέσα αν και έχω κάνει αρκετές αγορές. Η παράδοση θα κάνει το πολύ 4 εβδομάδες. Και ναι όταν ο πωλητής στείλει τα πράγματα σου έρχεται e-mail.
άδικος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Taz πρώτα αφαιρείται το ποσό από το paypal balance. Για το 1.5 ευρώ σου δε ξέρω.
kavalaSotiris Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μου ήρθε χθες email και λέει οτι έστειλε τα πράγματα.
kavalaSotiris Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Σήμερα ήρθαν τα πράγματα που είχα αγοράσει. Έκαναν 10 μέρες.
άδικος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 και γρήγορα σου ήρθαν!!!! Όχι & γρήγορα. 3-7 ημέρες δίνει ο πωλητής.Από Μ. Βρετανία στέλνει, μη μπερδεύεσαι
madtaz Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 α οκ sorry...πάντως τώρα που έγινε η αρχή και δούλεψε το όλο σύστημα σε βλέπω να λιώνεις στις αγορές kavalaSotiris
kavalaSotiris Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 α οκ sorry...πάντως τώρα που έγινε η αρχή και δούλεψε το όλο σύστημα σε βλέπω να λιώνεις στις αγορές kavalaSotiris χαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα