Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Όχι βέβαια. Ειλικρινής ερώτηση ήταν. Για να μάθω--> post #11 τελευταία γραμμή λάθος.

Και πάλι ποιο είναι το λάθος, δεν το κατάλαβα?

Δημοσ.

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα, πότε θα μου έρθει ο κωδικός για να γίνει ο λογαριασμός μου verified?? γιατί μέχρι τώρα στις κινήσεις του λογαριασμού δεν φαίνεται τίποτα μόνο τα 2,50 ευρώ που έχουν δεσμευτεί.

Eπειδή και μένα είχε περάσει κανά 10ημερο και δεν έβλεπα κωδικό στο web-banking και ένας φίλος μου πε ότι αυτός ο κωδικός φαίνεται μόνο στο αναλυτικό χαρτί συναλλαγών που έρχεται στο σπίτι....έτσι πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας, τους είπα τα στοιχεία μου (ζητούν αρκετά) και μου είπαν κατευθείαν τον 4ψήφιο αριθμό που χρειάζεται για την ενεργοποίηση του paypal. μόλις βάλεις αυτόν τον κωδικό στου γίνεται και η επιστροφη του ποσού που σου δέσμευσε στο paypal balance αυτή τη φορά και όχι στον τραπεζικό σου λογαριασμο που τα είχε τραβήξει εξ αρχής.

Δημοσ.

Οκ, απλά δεν πιστεύω ότι έχει κάποια διαφορά μίας και το ξέρω απο προσωπικη εμπειρία, αφου ο λογαριασμός είναι unverified. Τώρα αν θες να κάνεις μεγάλες αγορές η να πουλησεις πράγματα είναι μια διαδικασία που πρέπει να γίνει.

Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο στη τράπεζα αλλά μου είπαν οτι δεν φαίνεται τίποτα σε αυτούς μόνο τα 2,50 ευρώ που έχουν δεσμευτεί (οτι δηλαδή βλέπω και εγώ από το winbank). Εσύ madtaz που πήρες τηλέφωνο?? γιατί εμένα μου ζητήσαν μόνο τον αριθμό λογαριασμού. και επιπλέον εμένα δεν θα μου έρθει κανένα χαρτί στο σπίτι γιατί η κάρτα που έχω είναι αυτή που δίνουν μαζί με το λογαριασμό.

Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο στη τράπεζα αλλά μου είπαν οτι δεν φαίνεται τίποτα σε αυτούς μόνο τα 2,50 ευρώ που έχουν δεσμευτεί (οτι δηλαδή βλέπω και εγώ από το winbank). Εσύ madtaz που πήρες τηλέφωνο?? γιατί εμένα μου ζητήσαν μόνο τον αριθμό λογαριασμού. και επιπλέον εμένα δεν θα μου έρθει κανένα χαρτί στο σπίτι γιατί η κάρτα που έχω είναι αυτή που δίνουν μαζί με το λογαριασμό.

χαχαχα είδες οι πολυάσχολοι χρήστες έχουν και γραμματέα...Εγω στην ALPHA bank το έκανα, στο τηλέφωνο τους ζήτησα τον κωδικό της χρέωσης για αυτό το ποσό και μου παν ένα 4ψήφιο αριθμό, το βαλα στο paypal και ενεργοποιήθηκε. Οσον αφορά για το άλλο θέμα και γω την κλασσική χρεωστική κάρτα πήρα που αντιστοιχεί σε λογαριασμο και είναι VISA, δεν μου χαν πει στην έκδοση ότι θα μου έρχεται αναλυτικό χαρτί, αλλά μετά από 3 μήνες μου ήρθε ταχυδρομικώς αναλυτική κατάσταση 3μήνου με ημερομηνίες συναλλαγής, ανέφερε ότι είναι από paypal μαζί με τους κωδικούς χρέωσης και δίπλα είχε το ποσό της χρέωσης σε Δολλάρια και το ποσό της μετατροπής σε Ευρώ.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Πριν από λίγο εμφανίστηκε η συναλλαγή στο winbank, έβαλα τον κωδικό στο paypal και έγινα verified. Αμέσως μπήκε το 1,50 ευρώ στο paypal balance. Τώρα δεν καταλαβαίνω κάτι, το 1,50 ευρώ θα παραμείνει εκεί?? θα μπει ξανά στο λογαριασμό?? ή αν κάνω κάποια αγορά θα αφαιρεθεί?? Και όταν αγοράζω χρησιμοποιώντας το paypal τα χρήματα θα αφαιρούνται κατευθείαν από την κάρτα χωρίς να φαίνονται στο paypal balance??? Συγνώμη αν σας κούρασα με τις πολλές ερωτήσεις αλλά ελπίζω να με καταλαβαίνετε.

Δημοσ.

με οποιαδήποτε αγορά κάνεις το paypal θα τραβήξει πρώτα ό,τι υπάρχει στο Paypal balance και τα υπόλοιπα από το λογαριασμό. επίσης δεν χρειάζεται να μετακινείς εσύ τα χρήματα, αφαιρούνται από το λογαριασμό απ' ευθείας.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Πριν από λίγο εμφανίστηκε η συναλλαγή στο winbank, έβαλα τον κωδικό στο paypal και έγινα verified. Αμέσως μπήκε το 1,50 ευρώ στο paypal balance. Τώρα δεν καταλαβαίνω κάτι, το 1,50 ευρώ θα παραμείνει εκεί?? θα μπει ξανά στο λογαριασμό?? ή αν κάνω κάποια αγορά θα αφαιρεθεί?? Και όταν αγοράζω χρησιμοποιώντας το paypal τα χρήματα θα αφαιρούνται κατευθείαν από την κάρτα χωρίς να φαίνονται στο paypal balance??? Συγνώμη αν σας κούρασα με τις πολλές ερωτήσεις αλλά ελπίζω να με καταλαβαίνετε.

Στα έχω απαντήσει αυτά στο ποστ #6

με οποιαδήποτε αγορά κάνεις το paypal θα τραβήξει πρώτα ό,τι υπάρχει στο Paypal balance και τα υπόλοιπα από το λογαριασμό. επίσης δεν χρειάζεται να μετακινείς εσύ τα χρήματα, αφαιρούνται από το λογαριασμό απ' ευθείας.

όταν κάνεις αγορά το σύστημα αφαιρεί τα λεφτά απο τον τραπεζικο λογαριασμό, το ποσό που υπάρχει στο paypal balance μένει ανέπαφο. (δλδ το 1,5ευρώ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...