Andreas2 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Τι γνώμη έχετε για το εν λόγο παιχνίδι της Monolith Productions; Αυτό παίζω τελευταία και είναι ωραίο, καλύτερο από Duke 3d.
micos000 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Πολύ καλό το blood 2, το έχω τελειώσει 3 φορές. Από την ίδια εταιρεία (monolith) είναι και το 1ο Blood και τα No one lives forever 1 & 2 καθώς και τα γνωστά fear 1 & 2 και Condemned 1 & 2. Δες και το nosferatu και το clive barkers' undying. Επίσης, το πρώτο metal of honnor μαζί με τα δύο expansions. Μην χάσεις το πρώτο half-life μαζί με τα άπειρα mods του, ιδίως τα opposing force και blue shift. Από λίγο πιο πρόσφατα παιχνίδια δες το return to castle wolfenstain και το άπαιχτο farcry (το 1ο). Τέλος, μην παραλείψεις τa πολύ ατμοσφαιρικa Call of Cthulhu, τα Penumbra Overture και Black Plague και το Amnesia: The Dark Descent (καλή τρομάρα και με τα τέσσερα). Αν σου αρέσουν τα stealth action δες την τριλογία Thief (Thief: The Dark Project, Thief: The Metal Age, Thief: Deadly Shadows) Υ.Γ. Νομίζω παραφέρθηκα... 1
Andreas2 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δεν παίζω μόνο retro αλλά και νέα. Ακόμα να παίξω το πρώτο half life αλλά έπαιξα το 2. Αν και μιλώ για το Blood το πρώτο εγώ όχι το 2.
micos000 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Το Blood 2 είναι πολύ καλύτερο και το hl 1 είναι αρκετά διαφορετικό από το 2.
Andreas2 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Το πρώτο είναι όμως το cult classic.
Tobajara Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Το πρώτο είχε κούκλα βουντού για όπλο, το δεύτερο voice overs από άλλο κόσμο. Και τα δύο διαμαντάκια, αν και το 2 είχε θέματα στο ΑΙ και το animation.
DimAslan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ, αν και τεράστιο, το Necrovision... Πάρα πολύ καλό... αλλά τεράστιο...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μου την έσπαγαν τα cutscenes στο Blood 2, λόγω idle animation (να μιλάει ο Caleb και συνέχεια να κοιτάει δεξιά-αριστερά) και της παράδοσης της Monolith μετά του να ξεφεύγουν άτομα εξαιτίας cutscene. Τον κυνηγάς τον μκα από την αρχή και μιλάς αντί να τον πυροβολείς να τελειώνεις. Κάπως έτσι και στο FEAR, DAMN YOU NORTON MAPES, JUST DIE!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα