Προς το περιεχόμενο

[DEV]{MINIGAME}Trilizan GR Beta 1 v26.08 (Discontinued)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μία απλή τρίλιζα 3x3 φτιαγμένη σε Visual Basic 2008.Give it a try.

http://www.insomnia....28-trilizan-gr/

ΠΡΟΣΟΧΗ.Προς το παρών δεν λειτουργεί.Αυτό μάλλον οφείλεται στην αλλαγή Target Framework.Please,δοκιμάστε το Build που υπάρχει στα σχόλια και αφήστε σχόλιο για το αν λειτουργεί ή όχι!

Requirements:

.NET Framework 3.0

Επεξ/σία από sakisosf
Δημοσ.

ακόμα και η τρίλιζα θέλει τα γραφικά του, όχι έτσι...

Σωστός...Απλώς πρώτα θα βάλω τα βασικά και μετά θα βάλω γραφικά (Beta 3).Το δοκίμασες?Παίζει?

Δημοσ.

An unhandled exception of type 'System.InvalidOperationException' occurred in Microsoft.VisualBasic.dll

Additional information: Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη δημιουργία της φόρμας. Δείτε το Exception.InnerException για λεπτομέρειες. Το σφάλμα είναι: Δεν είναι δυνατή η φόρτωση του αρχείου ή της συγκρότησης 'Microsoft.VisualBasic.PowerPacks.Vs, Version=9.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a' ή σχετικής εξάρτησης. Δεν είναι δυνατή η εύρεση του καθορισμένου αρχείου από το σύστημα.

έχω .NET Framework v4, σε τι το έχεις φτιάξει

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ.Μην κατεβάσετε την έκδοση που υπάρχει στην σελίδα της εφαρμογής.Δεν λειτουργεί σε Windows Vista/7 (ίσως και σε XP).Προς το παρών κατεβάστε την έκδοση που υπάρχει στα σχόλια από εμένα.Δοκιμάστε την και αν λειτουργεί αφήστε σχόλιο ώστε να ενημερώσω την σελίδα.

Για ποιό λόγο να μην παίζει σε Win Vista/7 ;;; Έχει καμία ειδική κλήση στο λειτουργικό;;;

Δημοσ.

Λοιπόν το έφτιαξα σε Visual Basic 2008 με .NET Framework 3.5 αλλά άλλαξα το Target Framework σε 3.0 και από εκεί άρχισε η κατηφόρα.

έχω .NET Framework v4, σε τι το έχεις φτιάξει

Από πού το κατέβασες?Από τη σελίδα του Insomnia.gr ή από τα σχόλια?Εάν το κατέβασες από τα σχόλια κατάλαβα...Πρέπει να το ξαναφτιάξω...

Δημοσ.

Αν θέλεις έχω λύσει κάπως και το Level 1 Challenge στο hackerrank για αλγόριθμο που παίζει τρίλιζα, αν θέλεις να βάλεις bot, γραμμένο σε C.

Δημοσ.

Παιδιά τι έγινε?Το δοκιμάσατε από τα σχόλια?

Σε μένα δεν τρέχει το copy που έχεις στο site, κι επίσης δεν μου δίνει access στα Google Docs όταν πατάω το link που είπες από τα σχόλια. Οπότε δεν έχω καταφέρει να το τρέξω.

Παλαιότερα είχα φτιάξει κι εγώ μια τρίλιζα σε C με 3 επίπεδα δυσκολίας του υπολογιστή, καθώς και δυνατότα Human vs Human play. Δεν χρησιμιποίησα όμως game-tree στον αλγόριθμο και την πάτησα (ταλαιπωρήθηκα με brute-force).

GTK+2 Tic Tac Toe: http://x-karagiannis.gr/prg/c-prog/c-games/gtk2-tic-tac-toe/

Σχετικό νήμα στο Insomnia: http://www.insomnia.gr/topic/428022-brute-force-%CE%B1%CE%BB%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%BB%CE%B9%CE%B6%CE%B1%CF%82/

Το download από το site (και όχι από το insomnia) είναι το πλέον πρόσφατο, αλλά το νήμα του insomnia έχει περιληπτικές οδηγίες στα Ελληνικά.

Δημοσ.

Λοιπόν τα παράτησα...Το ξαναέχτισα αλλά ξαναέκανα την ίδια βλακεία.Άλλαξα το Target Framework σε 3.0 και από τότε δεν ξανάνοιξε σε Windows 7/Vista.Λογικά μόνο σε XP θα παίζει και μόνο από το κουμπί "Μεταμόρφωση" του σχετικού Thread εδώ (http://www.insomnia.gr/files/file/428-trilizan-gr/).Όποιος θέλει τον κώδικα ας μου στείλει PM και ελπίζω να μην την πατήσει όπως εγώ.Θα αρχίσω ένα νέο Project με το όνομα Classic Snake GR.Ένα απλό φιδάκι.Τίποτα περισσότερο!!!Ευχαριστώ για την υποστήριξη και για τις αναφορές σχετικά με αυτό το Project.

@migf1

Sorry για το λάθος link.Στην τρίλιζα που έχτισα εγώ είχα σκοπό να έχω και εγώ 3 επίπεδα λειτουργίας και στις επόμενες εκδόσεις θα του έβαζα γραφικά και θα έβαζα για επιλογή HUM v HUM.

Δημοσ.

Πάντως μια συμβουλή όταν βρίσκεις ένα πρόβλημα να μη τα παρατάς έτσι απλά γιατι στο τέλος θα καταλήξεις με ένα τσούρμο σκουπίδοεφαρμογές και το χειρότερο: δε θα έχεις μάθει τιποτα απο τα λάθη σου....

Εντελώς φιλικά και με καμία πρόθεση σάτηρας...

υ.γ. το system analyzer σε win7 64bit δε λειτουργεί , crashάρει πριν καν ανοίξει...

• Like 1
Δημοσ.

@Reselie-206

Έχεις απόλυτο δίκιο απλά το ότι ξαναέκανα την ίδια βλακεία ήταν κίνητρο και αφορμή να τα παρατήσω αφενός γιατί ξεκίνησα νέο Project αφετέρου γιατί όταν λέω τα παράτησα εννοώ βαρέθηκα να το φτιάξω μιας και δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο.Επίσης ξέρω πολύ καλά που οφείλεται αυτό:Η Visual Basic με είχε προειδοποιήσει ότι με την αλλαγή Framework ίσως υπάρξουν Compilation Errors αλλά εγώ έκανα του κεφαλιού μου.Ευχαριστώ πάντως.

Υ.Γ.Ανέβασα το νέο μου παιχνίδι στο επίσημο Site.Είναι ένα απλό φιδάκι φτιαγμένο σε Adobe Flash και μπορείς να το παίξεις Online (στην καρτέλα ONLINE GAMES) και Offline κατεβάζοντας στο από την καρτέλα DOWNLOADS.Βέβαια η Offline έκδοση απαιτεί Adobe AIR οπότε όποιος δεν το έχει το κατεβάζει από εδώ (http://get.adobe.com/air/?promoid=JZEFV)

Δημοσ.

αυτή είναι η μλκια με τις Framework γλώσσες, θα πρέπει να έχεις το Framework εγκατεστημένο

λίγο κουφό αυτό το πράγμα, να έχεις εγκατεστημένο το 4.0 (που υποτίθεται ότι περιέχει και τα παλιά Version) και να μην σου παίζουν 3.0 & 3.5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...