Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

Έχω 2 ερωτήσεις.

1. Το Forza 4 χρειάζεται και τα 2 discs για να παίξει; και αν θέλει μόνο το install disc, το 2ο disc τι περιέχει μέσα;

2. Σκέφτομαι να αγοράσω τιμονιέρα αλλά δεν θέλω να δώσω πάνω από 60 ευρώ και είμαι ανάμεσα σε 2-3. Αν γνωρίζει κάποιος σχετικός θα μπορούσε να βοηθήσει;

http://www.thrustmas...rari-458-italia -50 ευρώ

http://www.plaisio.g...C2-Microcon.htm -50 ευρώ από άλλο μαγαζί

http://www.ebw.gr/el...FX-Racing-Wheel - 50 ευρώ

Δεν είμαι σχετικός με αυτά αλλά :

H madcatz δεν μου αρέσει, έχει μικρό τιμόνι και μου φαίνεται μια πλαστικούρα σκέτη άλλα είναι η μόνη που κάθεται στα πόδια σου, οι άλλες βιδώνουν σε γραφείο.

Η Logitech φαίνεται πολύ καλή, έχει και ένα υποκατάστατο του Fοrce Feedback- Αxial feedback νομίζω το λέει, αλλά έχει σε σχέση με την thrustmaster πιο φτωχό design και πλαστικά pads,νομίζω συνδέεται και στο PC.

Η Thrustmaster έχει ωραίο design με καλύτερο grip όπως και η Logitech , είναι replica original τιμονιού στα 7/10 του μεγέθους, με μεταλλικά pads αλλά δεν έχει FF ή AF,συνδέεται όμως και στο PC.

Το Force Feedback είναι αυτό που γυρνάει το τιμόνι στην ευθεία από μόνο του;

Είμαι ανάμεσα στην Logitech και στην Thrustmaster.Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας.

Ευχαριστώ!

Edit : Την Thrustmaster στο κατάστημα που είχα βρει μέσο internet δεν πρόκειται να την φέρουν και ήταν το μόνο που έλεγε ότι έκανε 50 ευρώ. Τιμές ξεκινάνε από 85 ευρώ. ΦΤΟΥ!

Γνωρίζετε κάποιες άλλες εναλλακτικές;

post-238002-0-47904900-1345640381_thumb.jpg

post-238002-0-44091900-1345640383_thumb.jpg

post-238002-0-34031600-1345640385_thumb.jpg

Επεξ/σία από Spyros_Spy
Δημοσ.

Madcatz ξέχνα τη.

Τη Logitech την είχα βρει πριν από 4 χρόνια σε προσφορά στο Πλαίσιο €20. Για τόσα δεν το μετάνιωσα ποτέ που την πήρα και δουλεύει ακόμα, μετά από αρκετή χρήση. 50άρι δεν ξέρω αν αξίζει. Είναι μεν πλαστικούρα, αλλά το τιμόνι δε θα φοβάσαι μη σου χαλάσει. Και, ναι, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις στο PC. Ωστόσο, έχει πολύ κακά πετάλια και μόνο 90 μοίρες εύρος.

Χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει τη Thrustmaster, έχοντας όμως ακούσει σχετικά καλά λόγια - για αυτό το εύρος τιμής πάντα - θα σου πρότεινα αυτήν.

Κάτι καλύτερο ή/και με Force Feedback στην τιμή που ψάχνεις δε νομίζω να βρεις. Εκτός αν καταφέρεις και βρεις πουθενά από δεύτερο χέρι σε καλή τιμή την παλιά της MS. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο, αλλά έχει FF και είναι ΟΚ. Σίγουρα καλύτερη από τη Logitech, σύμφωνα με την εμπειρία μου.

Δυστυχώς στο 360 οι επιλογές τιμονιών είναι περιορισμένες σε πολύ υψηλές τιμές, αν θες κάτι αξιόλογο.

• Like 1
Δημοσ.

Madcatz ξέχνα τη.

Τη Logitech την είχα βρει πριν από 4 χρόνια σε προσφορά στο Πλαίσιο €20. Για τόσα δεν το μετάνιωσα ποτέ που την πήρα και δουλεύει ακόμα, μετά από αρκετή χρήση. 50άρι δεν ξέρω αν αξίζει. Είναι μεν πλαστικούρα, αλλά το τιμόνι δε θα φοβάσαι μη σου χαλάσει. Και, ναι, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις στο PC. Ωστόσο, έχει πολύ κακά πετάλια και μόνο 90 μοίρες εύρος.

Χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει τη Thrustmaster, έχοντας όμως ακούσει σχετικά καλά λόγια - για αυτό το εύρος τιμής πάντα - θα σου πρότεινα αυτήν.

Κάτι καλύτερο ή/και με Force Feedback στην τιμή που ψάχνεις δε νομίζω να βρεις. Εκτός αν καταφέρεις και βρεις πουθενά από δεύτερο χέρι σε καλή τιμή την παλιά της MS. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο, αλλά έχει FF και είναι ΟΚ. Σίγουρα καλύτερη από τη Logitech, σύμφωνα με την εμπειρία μου.

Δυστυχώς στο 360 οι επιλογές τιμονιών είναι περιορισμένες σε πολύ υψηλές τιμές, αν θες κάτι αξιόλογο.

Αν πες έδινα τα 85 θα ήταν καλύτερα για Thrustmaster ή για ΜS;Το όλο θέμα του wireless δεν μου πολυαρέσει. Σίγουρα θα χάνει από κάτι από την ενσύρματη έτσι;

Δημοσ.

Δεν έχω προσωπική εμπειρία με τη Thrustmaster, οπότε δε θέλω να σε πάρω και στο λαιμό μου. Σίγουρα θα έδινα + στης MS, λόγω FF (αν και δεν είναι και ό,τι καλύτερο στο είδος του), αλλά θα είναι μεταχειρισμένη στα ίδια λεφτά με μια καινούργια Thrustmaster.

Ρίξε μια ματιά στο κανάλι Link.png Site: αυτών των τύπων. Δε θυμάμαι σίγουρα, αλλά πρέπει να έχουν είτε reviews είτε συγκριτικές που να αφορούν και τα τις δύο τιμονιέρες για τις οποίες μιλάμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...