Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Τι ακριβώς δεν σου κάνει? 800 δεν είπες? Ε, 825 βγήκε.
Rush13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Γιατι το plaisio δέν έχει καλές τιμές και ειναι και πιθανό να τρέχεις άμα χαλάσει κάτι... Κοίτα κανένα άλλο αξιόπιστο μαγαζί
madtaz Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 ο SSD (περίπου στα 128GB) με σύνδεση SATA-3 θα ενισχύσει κατά πολύ τη δύναμη του μηχανήματος με αυτόν τον επεξεργαστή. Βέβαια μια καλή κάρτα γραφικών θα σου χρειαστεί όπως ανέφερε και ο άδικος για Hardware acceleration σε προγράμματα επεξεργασίας video και φωτογραφίας!
άδικος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Άκου αφού υπάρχει πρόβλημα budget ξέχνα τη κάρτα γραφικών για τώρα. Αγνόησε αυτό που είπα. Τώρα δε γνωρίζω ποια άλλα καταστήματα κάνουν δώσεις. Το vision studio πάντως κάνει, θα το προτιμούσα από εκεί. Το πλαίσιο έχει χάσει πλέον την αξιοπιστία του σε όλα, άσε που τα ίδια πράγματα θα σου πάνε ίσως πιο ακριβά εκεί. edit: Αγνόησε & τον Taz από πάνω για τη gpu . Είπαμε αργότερα αυτή στα γεννέθλια.
Warner Bro Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ναι αλλά δεν παραμένει στα πλαίσια που βγάλαμε με τον νονό μου. Επεξεργαστής αυτός είναι AMD στα 3.1 GHz, τροφοδοτικό 500W και το κουτί είναι ακριβό. Για να τα ξεδιαλύνω, δείτε αυτός τι μου είχε βγάλει: Intel i7 2700k Τροφοδοτικό 600W Ram Kingston 2 x 4GB Μνήμη 1TB DVD-Rw Sony Ad-7280S Οθόνη Dell 23" U2314HM Κουτί Midi Tower Thermaltake Keyboard - Mouse Αυτά όλα 750 ευρώ. Συν Motherboard που βρήκε μία στα 45 ευρώ πάμε στα 795 ευρώ ΥΓ:Τώρα είδα τα μηνύματα σας. Λοιπόν, αυτά δεν είναι στο πλαίσιο. Είναι σε ένα άλλο που τα έχει φθηνά. Είναι χονδρικής, λιανικής πώλησης η όπως τα λένε. Μπερδεύομαι με τέτοια. Φίλε madtaz σε έχασα λίγο να ξέρεις γιατί δεν σκαμπάζω και ιδιαίτερα από Hardware.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δες και το παρακάτω, είναι από το visionstudio.gr μαγαζί στη Θεσσαλονίκη και λογικά θα μπορείς να βάλεις και δόσεις. + αυτόν τον δισκο: http://www.visionstu...ndefined&step=2 βγαίνει συνολικά 757 ευρώ Ναι αλλά δεν παραμένει στα πλαίσια που βγάλαμε με τον νονό μου. Επεξεργαστής αυτός είναι AMD στα 3.1 GHz, τροφοδοτικό 500W και το κουτί είναι ακριβό. Για να τα ξεδιαλύνω, δείτε αυτός τι μου είχε βγάλει: Intel i7 2700k Τροφοδοτικό 600W Ram Kingston 2 x 4GB Μνήμη 1TB DVD-Rw Sony Ad-7280S Οθόνη Dell 23" U2314HM Κουτί Midi Tower Thermaltake Keyboard - Mouse Αυτά όλα 750 ευρώ. Συν Motherboard που βρήκε μία στα 45 ευρώ πάμε στα 795 ευρώ ΥΓ:Τώρα είδα τα μηνύματα σας. Λοιπόν, αυτά δεν είναι στο πλαίσιο. Είναι σε ένα άλλο που τα έχει φθηνά. Είναι χονδρικής, λιανικής πώλησης η όπως τα λένε. Μπερδεύομαι με τέτοια. Φίλε madtaz σε έχασα λίγο να ξέρεις γιατί δεν σκαμπάζω και ιδιαίτερα από Hardware. Το τροφοδοτικό ποιό είναι? Τα 500 watt είναι υπεραρκετα, η ποιότητα παίζει ρόλο. i7 σε μητρική των 45 ευρώ δεν βάζεις. Αν θες i7 ανέβασε το ποσό. Αλλιώς δεν φτιάχνεις σωστό μηχάνημα. Επίσης αυτό που λες δεν έχει σσδ.
Warner Bro Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Αυτός έχει 21,5" οθόνη και δεν έχει επεξεργαστή Intel. Μου δίνεις λίγο link να ρίξω μια ματιά;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Γιατί να έχει επεξεργαστή intel? Aφού λες ότι δεν σκαμπάζεις από hardware, πώς το τεκμηριώνεις? Ναι, o intel επεξεργαστής είναι καλύτερος αλλά όχι τόσο ώστε να δικαιολογεί την επιλογή να διαλέξεις εξαρτήματα της σειράς για να τον πάρεις. Επίσης η μητρική των 45 ευρώ δεν θα έχει καν sata3 (για να συνδέσεις γρήγορο ssd δίσκο και usb3 για να συνδέεις γρήγορα φλασάκια και εξωτερικούς δίσκους). Το ερώτημα τίθεται ως εξής: Θες καλό υπολογιστή ή υπολογιστή ότι να ναι με i7? Και γω μέσα είμαι για τον i7 αλλά αν δεν ανεβάσεις το ποσό 200 ευρώ, δεν γίνεται. Το μαγαζί είναι το visionstudio.gr 2
madtaz Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Αγνόησε & τον Taz από πάνω για τη gpu . Είπαμε αργότερα αυτή στα γεννέθλια. Καλά αγνόησέ με και μένα για την κάρτα γραφικών προς το παρόν......εγω για δώρο Χριστουγέννων τη βλέπω, είναι άρχοντας ο νονός!!! ΥΓ: Φίλε madtaz σε έχασα λίγο να ξέρεις γιατί δεν σκαμπάζω και ιδιαίτερα από Hardware. Απλά εννοούσα ότι η κάρτα γραφικών επιταγχύνει τον χρονο επεξεργασίας ενος βίντεο ή μιας φωτό. Επίσης και εγώ πιστεύω ότι επειδή η μητρική είναι ο σκελετός όλου του συστήματος, θα πρέπει να δωσεις τουλάχιστον 100ευρώ για αυτή, τα 45ε ειναι πολύ λιγα και θα υπάρχουν ελλείψεις που θα ανακαλύψεις αργότερα και θα ''κλαίς''.
spokosjr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Πρόταση για ram http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Vengeance-32GB-Quad-1866-C10-CMZ32GX3M4X1866C10.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα