Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μια χαρά εφετζίδικο είναι το MGR μέχρι στιγμής. Το ασύρματο xbox έχει θέματα με τις μπαταρίες. Έχω δύο και τα δύο δεν κάνουν κάποιες φορές καλή επαφή οι μπαταρίες και αναγκάζομαι να τραβάω με ένα μιτοτσίμπιδο τα ελάσματα προς τα έξω. Επίσης ο τρόπος που κομπώνουν οι μπαταρίες δεν σου δίνουν την αίσθηση καλής ποιότητας. Ε οι μπαταρίες είναι ένα θέμα αλλά και το καλώδιο μέσα στη μέση δεν είναι λύση.
amdnikos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Το ασύρματο xbox έχει θέματα με τις μπαταρίες. Έχω δύο και τα δύο δεν κάνουν κάποιες φορές καλή επαφή οι μπαταρίες και αναγκάζομαι να τραβάω με ένα μιτοτσίμπιδο τα ελάσματα προς τα έξω. Επίσης ο τρόπος που κομπώνουν οι μπαταρίες δεν σου δίνουν την αίσθηση καλής ποιότητας.Εχω δυο ασυρματα. Το ενα με το που κυκλοφορησε (πανε αρκετα χρονια) και το δευτερο πριν 2 χρονια. Οι εμπειριες που εχω ειναι πραγματικα απιστευτες. ΔΕΝ υπαρχει πιο σκυλι χειριστηριο απο πλευρας αντοχης. Το προβλημα με τα ελατηρια που λες, νομιζα οτι συνεβαινε το ιδιο. Μετα απο μεγαλη διατριβη στο θεμα ανακαλυψα οτι το προβλημα δεν υπαρχει στα ελατηρια αλλα στους πολλους των μπαταριων. Εικαζω οτι χρησιμοποιεις επαναφορτιζομενες σωστα? Τριψε με ενα πολυ ψιλο γυαλοχαρτο τους πολους των μπαταριων και θα καταλαβεις τι εννοω. Απο το βαλε βγαλε στο φορτιστη πιανουν μακα στις ακρες των πολων με αποτελεσμα να μην εχουν σωστη επαφη. Το κανω 1 φορα το χρονο περιπου στις μπαταριες και απο τοτε κανενα προβλημα.
Heatspreader Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 @Psycho_Warhead Ναι εντάξει. Για αυτό έχω πάρει δύο ασύρματα. @amdnikos Επαναφορτιζόμενες χρησιμοποιώ φυσικά. Γενικά συμβαίνουν διάφορα κουλά. Ίσως να φταίει αυτό που λες. Μην ξεχνάμε την έκδοση που έχει battery pack το οποίο είναι επαναφορτιζόμενο και δεν φόρτισε ποτέ. Υπάρχουν πολλές αναφορές στο net γι΄ αυτό το πρόβλημα.Θα το δοκιμάσω αυτό που λες.
amdnikos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Με Battery pack δεν ασχοληθηκα ποτε μιας και eneloop>>all. Εχω παρει πριν χρονια 2 απο δαυτα με κοστος τοτε (και για τα δυο) καπου λιγοτερο απο 3.50€ και αν τυχει να μεινω απο μπαταρια και δεν εχω αποθεμα το κουμπωνω και τελος. Προφανως παιζεις χωρις να εχεις καν τις μπαταριες μεσα. http://www.ebay.com/itm/USB-Charger-Power-Cord-Cable-For-Microsoft-Xbox-360-Wireless-Controller-R1BO-/131060605367?pt=AU_Video_Game_Accessories&hash=item1e83d221b7
p3tran Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Με Battery pack δεν ασχοληθηκα ποτε μιας και eneloop>>all. συμφωνω και επαυξανω! υπαρχει και η σειρα 2700 evo παλι απο τη sanyο, κρατανε αρκετα μεγαλυτερη φορτιση, αλλα για αντοχη στο χρονο και καλη αποδοση απλα δεν υπαρχει αλλη μπαταρια. η σειρα hr-3ut κραταει 70% της φορτισης 5 χρονια (!!) μετα.
qsis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Το battery pack μιας και το χρησιμοποιούσα στο xbox, σας λέω από τώρα μην το πάρετε ποτέ, οι μπαταρίες χάνουν απόδοση απίστευτα γρήγορα Κι εγώ με eneloop φυσικά
liakjim Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δεν καταλαβαίνω τι παίζει. Η cpu στο 15%. Η gpu στο 35%. Τα frames γιατί είναι στα 23??? edit Σε window mode καρφι 60-άρι σε full όλα. Console port τί περίμενα...
Heatspreader Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Με Battery pack δεν ασχοληθηκα ποτε μιας και eneloop>>all. Εχω παρει πριν χρονια 2 απο δαυτα με κοστος τοτε (και για τα δυο) καπου λιγοτερο απο 3.50€ και αν τυχει να μεινω απο μπαταρια και δεν εχω αποθεμα το κουμπωνω και τελος. Προφανως παιζεις χωρις να εχεις καν τις μπαταριες μεσα. http://www.ebay.com/itm/USB-Charger-Power-Cord-Cable-For-Microsoft-Xbox-360-Wireless-Controller-R1BO-/131060605367?pt=AU_Video_Game_Accessories&hash=item1e83d221b7Παντα Eneloop.Ο υπολογιστης βρισκεται μακρια απο την Tv οποτε δεν βοηθαει το καλωδιο.
asx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Jack is back Kojima εγγύηση, σαν το παλιό καλό κρασί.... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 max resolution, 1080p... πια ζώα πεθαίνεις...
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Πιο console-port πεθαίνεις βασικά.
p3tran Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 σβηστε το ρε παιδια.. μην παθουν και τα ματακια σας τιποτα... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Πιο console-port πεθαίνεις βασικά. πιάνουμε άλλα επίπεδα προχειρότητας, ok να μην υποστηρίζει 16:10, αλλά ούτε όλα τα 16:9 ρε γμτ?
stavros88 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Το οτι δεν υποστηριζει αναλυση μεγαλυτερη των 1080p μειωνει με καποιο τροπο την οποια αξια του παιχνιδιου για εσας?
ADHD Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Ναι γιατι οποιος εχει >1080p οθονη ειναι αναγκασμενος να βλεπει τη θολουρα τωρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα