Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Το σωστό είναι να έχει από όλα ο μπαξές Agreed. Πόντιος, τα ακουστικά είναι στο κεφάλι μου. 2
qsis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δεν πιστεύω να είναι το δικό σου setup αυτό γιατί τα ηχεία είναι τελείως λάθος Βασικά εγώ έλεγα να περιμένω να βγουν επίσημα οδηγοί για το controller του Xbox One αλλά η M$ είπε μέσα στο 2014 και δεν ξέρουμε πότε ακριβώς οπότε λέω δεν μαμιέται.. Δικό μου είναι, πεταμένα τα έχω στη φωτο αυτή Σπάνια βάζω σωστά το 5.1 Το νέο χειριστήριο του xboxone δεν πρέπει να είναι καλύτερο συνολικά από το υπάρχον, δηλαδή πέρα από τον κανονικό σταυρό δε νομίζω ότι υπερτερεί πουθενά ιδιαίτερα, αντιθέτως σε κάποια θέματα έχει χαρακτηριστεί και χειρότερο Οπότε δε χάνεις κάτι, η αρχαιολογία από την άλλη είναι αποδεδειγμένο σκυλί
konstantinos77 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μπα δεν νομιζω qsis ,εγω οπου διαβαζω αναφερουν οτι ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο και πιο τελειοποιημενο .Φυσικα δεν μιλαμε για τραγικες διαφορες πως θα μπορουσε αλλωστε αλλα τουλαχιστον οι περισσοτεροι λενε οτι ειναι καλυτερο .
Millennium Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 qsis δε το καταλάβαμε οτι είναι πεταμένα... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Καλά σου αρέσει; Δύο φορές προσπάθησα να ασχοληθώ και δεν τα κατάφερα. Πιο μούφα δεν γίνεται. Πάντως το xbox controller είναι εγγύηση, ειδικά το ενσύρματο, το ασύρματο έχει κάποια θέματα. Ποιο δεν σου άρεσε ; Το Castlevania ; Τι θέματα έχει το ασύρματο ; Μπα δεν νομιζω qsis ,εγω οπου διαβαζω αναφερουν οτι ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο και πιο τελειοποιημενο .Φυσικα δεν μιλαμε για τραγικες διαφορες πως θα μπορουσε αλλωστε αλλα τουλαχιστον οι περισσοτεροι λενε οτι ειναι καλυτερο . Περιμένεις τους Xbox fans να πούνε ότι είναι χειρότερο ; Όχι ότι πιστεύω πως είναι απλά και 'γω δεν πιστεύω ότι έχει καμία σημαντική διαφορά σε σχέση με του 360. Agreed. Πόντιος, τα ακουστικά είναι στο κεφάλι μου. Τι λες τώρα..Θα πάρω εξομοιωτή για το m320
konstantinos77 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Περιμένεις τους Xbox fans να πούνε ότι είναι χειρότερο ; Όχι ότι πιστεύω πως είναι απλά και 'γω δεν πιστεύω ότι έχει καμία σημαντική διαφορά σε σχέση με του 360. Ειπαμε ,οι διαφορες ειναι ετσι και αλλιως σε επιπεδο λεπτομερειας .Εγω διαβασα οτι εχουν βαλει καλυτερους διακοπτες πισω και μαλιστα εχει σαφως καλυτερη αισθηση απο τον προκατοχο του .Τωρα αν ειναι αληθεια ή ψεματα αυτο ειναι αλλο θεμα ,δεν εχω λογο ομως να μην το πιστεψω γιατι το ειδα σε σοβαρα reviews που δεν ηταν xbox fans ,τουλαχιστον δεν φανηκαν ετσι .Οχι οτι δεν ειναι καλο αυτο που πηρες η λογικη ομως λεει οτι παντα το καινουργιο ειναι εργονομικα ,κατασκευαστικα και λειτουργικα καλυτερο .
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Αν έχει διαφορά που αξίζει και 'δω ότι βγαίνουν συχνά γκέιμς που λειτουργούν καλύτερα με gamepad θα τιμήσω και το controller του One.
konstantinos77 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δοκιμασε παντως να παιξεις και jets στο bf4 που το pad ειναι must.. Ακομα παντως και στα υποτιθεμενα παιχνιδια που απαιτουν pad οπως το castlevania εγω παντα βολευομουν μια χαρα με το mouse -keyboard.
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Καλά ειδικά το πρώτο Castlevania που είχε fixed κάμερα δεν παλευόταν με τίποτα με keyboard/mouse.Δηλαδή έπαιζες αλλά δεν το χαιρόσουν. Metal Gear Rising: Revengeance Now Available On PC, Suffers From Always-Online Bug [uPDATE] Konami has confirmed that this always-online issue is a bug and not an additional DRM. The company is currently working on a fix, though there is no ETA yet. We’ll be sure to keep you posted though.
konstantinos77 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Καλά ειδικά το πρώτο Castlevania που είχε fixed κάμερα δεν παλευόταν με τίποτα με keyboard/mouse.Δηλαδή έπαιζες αλλά δεν το χαιρόσουν. Μπα οχι μωρε ,εγω μια χαρα το ευχαριστηθηκα και αυτο και τα dlc ..Οταν το συνηθισεις στην αρχη μετα ξεχνιεσαι .
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Installing..Για να δούμε τι θα δούμε. **Edit: Λοιπόν πρώτες εντυπώσεις ανάμεικτες.Έφτασα μέχρι το πρώτο boss στην αρχή, ωραίο gameplay αλλά..Οπτικά είναι τελείως Ps3/X360.Μαύρες μπάρες πάνω κάτω σε 16:10 και πολύ χαμηλά textures.Τουλάχιστον δεν έχει performance issues μιας και σε τέτοια παιχνίδια θες αρκετά fps για να το απολαμβάνεις.
qsis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή δε θα έλεγες ότι είναι castlevania στο οπτικό κομμάτι που έγιναν κάποιες βελτιώσεις, αλλά dmc που ήταν τίγκα port απλά 1080/60fps αυτό που έβλεπες στις κονσόλες; Τεσπα, τουλάχιστον να είναι καλό το gameplay και πάνε στο διάολο τα γραφικά Η ιστορία λέει τίποτα;
Fulgore Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή δε θα έλεγες ότι είναι castlevania στο οπτικό κομμάτι που έγιναν κάποιες βελτιώσεις, αλλά dmc που ήταν τίγκα port απλά 1080/60fps αυτό που έβλεπες στις κονσόλες; Τεσπα, τουλάχιστον να είναι καλό το gameplay και πάνε στο διάολο τα γραφικά Η ιστορία λέει τίποτα; Δεν το παιζεις αυτο το παιχνιδι για την ιστορια θα ελεγα . Και εγω περιμενω να ερθει το XboxOne controller και απο Ελλαδα μερια γιατι ορισμενα παιχνιδια και εγω τα προτιμαω με controller. Ειμαι τωρα με αυτο του ps3 και ειπα να μην αγορασω αυτο του 360 και να παω κατευθειαν για XboxOne controller
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Η ιστορία του δεν έχει τις συνωμοσίες άλλων MG, αλλά έχει αρκετό technobabble και μπλα μπλα στα codecs αν θες. Αν δεις το τελικό boss πάντως, θα πεις "really now? -_-". Κυρίως για την εφεδιά είναι το game πάντως. Το μόνο που μου την σπάει είναι το voice acting του Raiden, μπορεί και στην ίδια συζήτηση να ακούγεται "ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΙΟΣ ΓΡΡΡΡΡ!" την μια στιγμή και την άλλη "τώρα είμαι ήρεμος". Γενικά θα προτιμούσα jap voice / english subs.
Heatspreader Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ποιο δεν σου άρεσε ; Το Castlevania ; Τι θέματα έχει το ασύρματο ; Το Castlevania το έπαιξα στο PS3. Από τα καλά παιχνίδια. Νόμιζα ότι έλεγες για το Rising. Το ασύρματο xbox έχει θέματα με τις μπαταρίες. Έχω δύο και τα δύο δεν κάνουν κάποιες φορές καλή επαφή οι μπαταρίες και αναγκάζομαι να τραβάω με ένα μιτοτσίμπιδο τα ελάσματα προς τα έξω. Επίσης ο τρόπος που κομπώνουν οι μπαταρίες δεν σου δίνουν την αίσθηση καλής ποιότητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα