Greygore Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ε ναί, κακή διατύπωση/quoting εκ μέρους μου - η πραγματική απορία είναι "γιατί σταμάτησες".
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δεν τον είχα δει στο 4 και έλεγα μήπως εδώ ήταν πιο... cool.
Millennium Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=aXY-gdIhwdo
Millennium Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Ix6unOyWi-g
JohnVani18 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Kατέβασα τo demo στο Χ360, πάω να δώ τι λέει.
JohnVani18 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Λίγο που έπαιξα, πάρα πολυ ωραίο!! Πολύ τζαμάτες μάχες και τα Metal Gear τα τρώει για πλάκα. Πολύ όμορφο (ακόμα και για κονσόλα) και πρέπει να τρέχει στα 60fps. Και στις μάχες δεν ορμάς χύμα στο κύμα, θέλει τακτική, και μου άρεσε. Και σαν MG δεν λείπει το stealth στοιχείο. Πραγματικά δεν παίζει να περιμένω μέχρι Αύγουστο που είπε ο Οροκουσάκι αν θα αποφασήσουν να το βγάλουν σε PC ή όχι. Με τη πρώτη ευκαιρία το παίζω!
qsis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 ωραια γιατι μου φανηκε αρκετα ωραιο παιχνιδι απο τα trailer και ψηνομαι πολυ να το παιξω μακαρι να μην το καθυστερησουν τοσο
>-Nosakos<- Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Ακούω καλά λόγια για το game αλλά τελικά θα βγει για Pc ή εφαγε cancel?
JohnVani18 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Confirmed – Metal Gear Rising: Revengeance Coming To The PC And it is official everyone. Metal Gear Rising: Revengeance is officially coming to the PC platform, Hideo Kojima has announced. This confirmation came via today’s Hideradio and was spotted by GameChup. Kojima did not reveal further details about the PC version, or when it is expected to be released.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα