Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Rising: Revengeance

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα γραφικά είναι όντως πρόχειρα ακόμα και για ps3/x360 αλλά διορθώνεται κάπως το πράγμα στην πορεία.Σαν παιχνίδι είναι εντυπωσιακό και σου δίνει την ευχαρίστηση της δικαιοσύνης - εκδίκησης.

Δημοσ.

αυτου του τυπου τα παιχνιδια για να τα απολαυσεις δεν θελουν ενα περασμα και παμε στο επομενο.ειναι παιχνιδια με πολυ replayability και πολυ μεγαλη επιβραβευση απο την πολυωρη ενασχοληση οταν πλεον μαθει καποιος το συστημα μαχης καλα.γενικα δεν ειναι για ολους οποτε αν δεν αρεσει σε καποιον σχετικα νωρις δυσκολα θα ασχοληθει οσο πρεπει για να το απολαυσει!

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις το τελείωσα και είμαι υπερευχαριστημένος  ! 

Μπορεί τα γραφικά σε κάποιους τομείς να μην ήταν τέλεια αλλά το gameplay ήταν άκρως απολαυστικό και τα boss fights καλοδουλεμένα.

Χαίρομαι που ήρθε στο pc τέτοιο game και μακάρι να έρθουν και άλλα! 

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

το τελείωσα μιας και βρήκα επιτέλους χρόνο, πολύ καλό και πολύ καλά δουλεμένο το σύστημα μάχης και ειδικά τα boss fights που ήθελαν στρατηγική και δεν ήταν ντου και ξύλο όπως πολλά εύκολα παιχνίδια του σήμερα 

με ζόρισε λίγο σε κάμποσα σημεία είναι η αλήθεια, αλλά το χάρηκα

τώρα πάω βουρ για castlevania 

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Συμφωνώ με τους παραπάνω για σύστημα μάχης και bosses αλλά η κάμερα είναι μεγάλο πρόβλημα κατά τη γνώμη μου.

Απορώ πως το έκαναν έτσι, σε πολλά σημεία σε ζαλίζει και φυσικά είναι αδύνατον να κάνεις parry. Επίσης αρνητικό που έχει 2 button press για να χρησιμοποιήσεις grenades-rockets κλπ. Μέσα στο πανικό άντε να βρεις στόχο..

Μου αρέσει πιο πολύ από το DmC πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...