Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Rising: Revengeance

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοεις που κολλαει?

Εννοω σε σχεση με τα προηγουμενα που γραφτηκαν πριν απο αυτο,και μιας και το παιχνιδι εχει ηδη βγει εδω και σχεδον 1 χρονο στις κονσολες.

• Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορει να πει την αποψη του ο ανθρωπος?Μπορει τωρα να το παιζει πρωτη φορα

Επεξ/σία από stavros88
  • Super Moderators
Δημοσ.

νομιζω ελληνικα εγραψα..

ναι ενώ εμείς απαιτήσαμε να το ξαναφτιάξουν από την αρχή...

...oh wait

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Aaaaaaaaaanyway, αν εξαιρέσουμε κάτι θέματα με την κάμερα που θέλει να κεντράρει μόνη της, μια χαρά παίζεται με M&KB. :P

Επίσης είχα ξεχάσει πόσο καλό soundtrack έχει.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το ευχαριστιέμαι στην 42άρα με το X360 controller.Τα textures σε μερικά σημεία δεν βλέπονται βέβαια αλλά τι να κάνεις, περνάει η ώρα και έτσι.

• Moderators
Δημοσ.

αυτα ειναι!! 4Κ και πληκτρολογιο! PC gamer, the ultimate breed :D

Βαριέμαι να τα δώσω να πάρω XBOX Controller. :P

Αφού παίζω με competition τον εαυτό μου. ;)

Μόνο αεροπλάνα δεν μπορώ να παίξω με M&KB, εκεί πιάνω κανονικά το HOTAS μου. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορει να πει την αποψη του ο ανθρωπος?Μπορει τωρα να το παιζει πρωτα φορα

Καταλαβαινω τι εννοεις,ειδικα στο δευτερο που γραφεις, αν και τιποτα απο αυτα δεν ειδα στο post.Anyways :P

Δημοσ.

Καταλαβαινω τι εννοεις,ειδικα στο δευτερο που γραφεις, αν και τιποτα απο αυτα δεν ειδα στο post.Anyways :P

Κατσε ρε συ.O asx σχολιασε 3 ημερες μετα το τελευταιο ποστ κσι λεει jack is back kojima κτλ κτλ.

Πως ακριβως δεν κολλαει αυτο το μηνυμα εδω? Προτιμας δηλαδη τα σχόλια περι pixel και οχι σχολια σαν και αυτο?

Δημοσ.

Κατσε ρε συ.O asx σχολιασε 3 ημερες μετα το τελευταιο ποστ κσι λεει jack is back kojima κτλ κτλ.

Πως ακριβως δεν κολλαει αυτο το μηνυμα εδω? Προτιμας δηλαδη τα σχόλια περι pixel και οχι σχολια σαν και αυτο?

Ναι ωραια Jack Is back απο που/ποτε??? Kojima εγγυηση ενω ειναι απλα ενα Hack n Slash με ψιλοαδιαφορο story(σε σχεση με τα Original παιχνιδια παντα)?? Ας αναλυσει πχ λιγο παραπανω τι ακριβως του αρεσε να γινει κουβεντα (οπως σωστα λεςγια τα σχολια περι αναλυσεων )

• Like 1
Δημοσ.

Jack is back from mgs2/4.

Οσο για τον κοτζιμα Οκ δεν εδωσε και την ψυχη του στο παιχνιδι.

Και παλι ομως εγω σχολίασα επειδη πιστεύω μια χαρα κολλαει το σχολιο εδω περα

• Moderators
Δημοσ.

Το στόρυ (στο τελικό boss που ως συνήθως γίνεται η "ανάλυση") δεν είναι τόσο ουάου, αλλά έχει πάλι ένα "ρεαλιστικό" theme.

Το καλό είναι ότι παίζεις και δεν βλέπεις μια ταινία που παίζεις στα διαλλείματα όπως στα MGS. :P

PS. Jack should decide what voice he'd rather use. :P
Το μεγάλο μειονέκτημα για μένα είναι το πολύ ανισόρροπο (all puns intended) voice acting του Raiden.

Δημοσ.

Jack is back from mgs2/4.

Οσο για τον κοτζιμα Οκ δεν εδωσε και την ψυχη του στο παιχνιδι.

Και παλι ομως εγω σχολίασα επειδη πιστεύω μια χαρα κολλαει το σχολιο εδω περα

και εγω απορια ειχα γιαυτο και το ανεφερα :P. Ξερω πχ αρκετους που επειδη ακριβως ξεφευγε αρκετα απο τα προηγουμενα παιχνιδια οσον αφορα το story,το παιχνιδι δεν τους αρεσε τοσο(+το οτι ηταν πολυ μικρο σε διαρκεια),γιαυτο και εχει ενδιαφερον να ακουμε απο τους αλλους τι τους αρεσε/δεν τους αρεσε στο παιχνιδι αυτο οπως αναφερει ωραια ο GhostRider παραπανω την γνωμη του.:D

Οσο για το Jack is back θεωρω οτι πιο πολυ θα εστεκε αν το γραφαμε οταν πρωτοβγηκε το παιχνιδι το 2013(και ας μην το εχουμε στην κατοχη το παιχνιδι,απλα σαν οπαδοι του συγκεκριμενου χαρακτηρα :D)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το προχώρησα αρκετά το παιχνιδάκι, το απολαμβάνω so far..Εν τω μεταξύ το παιχνίδι από ένα σημείο και μετά γίνεται αρκετά πιο όμορφο(graphics wise).Τι στην ευχή τα ήθελαν αυτά τα τσιμέντα και αυτή τη γκριζίλα στην αρχή δεν μπορώ να καταλάβω.Χάλασε όλη την εικόνα του παιχνιδιού..Χάθηκε να βάλουν λίγο χρώμα δηλαδή..

Επίσης άλλο ένα αρκετό κουλό που μου συνέβη.Έπαιζα στο monitor μου το οποίο είναι 16:10(1680*1050) και είχα black bars πάνω κάτω.Ξαφνικά όσο προχώραγα το παιχνίδι, κοιτάω πουθενά οι black bars..Μπαίνω στα settings να δω αν άλλαξε κάτι, τίποτα.Εν τω μεταξύ ούτε παραμόρφωση ούτε τίποτα, λες και έβαλα patch που εξαφάνιζε τις μαύρες μπάρες.Βγαίνω και ξαναμπαίνω στο παιχνίδι και είχε και πάλι black bars  :cry:

Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά θέλω να ξαναγίνει :)

***Edit: No filter mod.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.

Μόλις το τερμάτισα, ωραίο ήταν.Πάντως αδικείται στην αρχή το παιχνίδι, δεν είναι καθόλου καλοφτιαγμένα τα αρχικά levels, από ένα σημείο και μετά(Από τη μέση αν δεν κάνω λάθος) γίνεται πολύ πιο ωραίο/ενδιαφέρον.Και για όσους δεν ξέρουν, μετά τα credits έχει cutscene.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...