Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Rising: Revengeance

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το οτι δεν υποστηριζει αναλυση μεγαλυτερη των 1080p μειωνει με καποιο τροπο την οποια αξια του παιχνιδιου για εσας?

σωπα ρε συ!! τοσα και τοοοοσα αλλα games της platinum εχουμε στο pc (=μηδεν), το συγκεκριμενο μας μαρανε?

αφου δεν εχει 4κ textures, να πα να απαυτωθει!! :D

σανιδα βρεμενη λεω!!

..και για τα ...χρυσοψαρα της παρεας:

http://lmgtfy.com/?q=platinum+games+petition+metal+gear+to+pc

xoxoxo

Δημοσ.

Εγώ που έχω οθόνη στα 1440 δηλαδή σύμφωνα με τα λεγόμενά σας θα πρέπει να ανεχθώ να στραβωθώ μιας κι εσείς έχετε συνηθίσει σε άλλα και δε σας λέει κάτι;Όταν από τη στιγμή μάλιστα που ενώ είναι κάτι απλούστατο να υλοποιηθεί (πάλι ένας modder θα τους ξεβρακώσει) τους βλέπεις να σε γράφουν στα παπάκια τους;Για σκεφθείτε και λίγο με διαφορετική νοοτροπία.Δεν είναι ζήτημα να είσαι graphics whore.Είναι θέμα να καταλαβαίνουν σε τι νερά πάνε να μπούνε.Βασικά πραγματάκια είναι.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν ήθελα να παίζω σε 1080p θα αγόραζα αντίστοιχο monitor, δεν θα έδινα τα υπερδιπλάσια χρήματα για να με αναγκάζουν στο τέλος να παίζω σε ανάλυση που θα είχα με το 1/3 των χρημάτων...

Το οτι δεν υποστηριζει αναλυση μεγαλυτερη των 1080p μειωνει με καποιο τροπο την οποια αξια του παιχνιδιου για εσας?

σίγουρα πάντως θα με απέτρεπε από το να το αγοράσω, ακόμα κι αν αυτό έσωνε τις οικογένειες των developers από σίγουρο θάνατο...

Δημοσ.

να μην το βγάζουν αν δεν είναι έτοιμο...

εχμ.. το παιχνιδι αυτο φτιαχτηκε με ελαφρια 720 textures για να μπορει να το παιζει ανετα ο κατοχος ps3, οχι εσυ.

αν κοιταξεις περα απο τους χαρακτηρες, πχ ακομα και στα cutscenes το δρομο ή το μπετο, καταλαβαινεις ευκολα οτι σε τι θα το κανεις εσυ render δεν παιζει και τοσο σπουδαιο ρολο. η θολουρα ειναι σχετικα ..κληρονομικη.

στο pc βγηκε επειδη και παλι μερικες χιλιαδες παρακαλαγαν, ως συνηθως. (δις εγινε το συγκεκριμενο petition αν θυμαμαι καλα)

οποιος περιμενε οτι ..θα το ξαναφτιαχνανε απο την αρχη.. τι να πω, εχω μια γεφυρα να του πουλησω..

οσο παντως για επιλογες 16:10 κλπ, το μονο σιγουρο ειναι οτι ο durante ειπε οτι ειναι τοσο ευκολο να πατσαριστει απο τη μαμα, που μαλλον δεν αξιζει ο κοπος του να κατσει να το πατσαρει ο ιδιος...

αν δεν κανει πωλησεις παντως, θα γελασω πολυ με το επομενο pc-petition προς στην platinum :)

Δημοσ.

Εγώ εγώ πάντως καταλαβαίνω απόλυτα τον thresh

Το 16:10 δε το καταλαβαίνω γιατί γενικά θεωρείται άκυρο για gaming όπως έχει γίνει το θέμα, αλλά όχι και μαξ 1080

Δημοσ.

Ειναι το πρωτο παιχνιδι της platinium στο pc. Θυμαστε πως ηταν το πρωτο παιχνιδι της namco στο pc το dark souls? Ας μη το συζηταμε καλυτερα. Που δεν υποστηριζε οχι πανω απο 1080 ουτε καν 1080 p και ηταν κλειδωμενο στα 30 fps. ενω αυτο τρεχει στα 60 fps και υποστηριζει dx11. Η platinum games ειπε οτι παιρνει στα σοβαρα τις συμβουλες των pc gamers για τα μελλοντικα της παιχνιδια στο pc http://steamcommunity.com/app/235460/discussions/0/630800446681945107/

Ερχονται και τα steam machines οποτε δεν γινεται να μην ασχοληθουν σοβαρα και με το pc.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

χρειάζεται να το ξαναφτιάξεις από την αρχή για να βάλεις όλες τις αναλύσεις? μάθαμε κάτι νέο σήμερα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νομιζω ελληνικα εγραψα.. τα assets του παιχνιδιου, ειναι σε πολυ χαμηλοτερη αναλυση απο το μονιτορ σου, οποτε τη θολουρα που τοσο σε ενοχλει τελικα δεν θα την αποφυγεις ουτε με ενα rescale.....

το screengrab που εβαλα λιγο πιο πανω, ειναι στα 4κ αν δεν το παρατηρησες. για δες το ποσο πιο ωραιο φαινεται απο το 1080 ή ακομα και το 720... αλλο πραμα, ε? μιλαμε ..πεντακαθαρο :D ;)

edit:

οριστε, παρε και 1440 , png κιολας..

235460_2014-01-15_0006wpo0.png

Επεξ/σία από p3tran
Δημοσ.

Το παιχνίδι όντως έχει θολούρα αλλά δεν νομίζω να καίγονται τα παλικάρια για την ανάλυση επειδή και καλά θα αλλάξουν τόσο πολύ τα γραφικά του παιχνιδιού.Απλά σκέψου ότι έχει ήδη θολούρα το παιχνίδι και αν δεν το έχεις και στην native ανάλυση του μόνιτορ κάηκες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...