Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

θα ήθελα ένα προγραμματάκι απλό με το οποίο μπορώ να "βάλω" μόνιμα υπότιτλους .srt σε μία ταινία τύπου .mkv.

Έχετε να προτείνετε κανένα; Επιπλέον, υπάρχει κάτι για να γίνεται η όλη διαδικασία γρηγορότερα; Έχω ένα πρόγραμμα τέτοιο αλλά για .avi ταινίες το οποίο κάνει 1-2 ώρες για να βάλει τους υπότιτλους και σε μια ταινία σαν και αυτή που έχω διαρκεί 3 ώρες οπότε δεν θέλω να φανταστώ πόση ώρα θα κάνει να τους <<περάσει>>.

Δημοσ.

Υπάρχουν δυο τρόποι ο πρώτος που είναι γρήγορος είναι με το mkvtoolnix τρέχεις το mmg.exe ρίχνεις μέσα την ταινία Mkv και τον υπότιτλο και πατάς το mux, αν θες άλλαξε πρώτα το που θα γράψει το νέο αρχείο, οι υπότιτλοι αυτοί δεν θα φαίνονται πάντα αλλά μόνο αν τους επιλέγεις από το πρόγραμμα αναπαραγωγής(εκτός και εάν αυτό το έχει σαν προεπιλογή).

Αυτό που έκανες εσύ και που κρατάει δυο ώρες(και βάλε) είναι ο δεύτερος τρόπος η επανάκωδικοποίηση που πάντα κρατάει πάρα πολύ ώρα.

Δημοσ.

οι υπότιτλοι αυτοί δεν θα φαίνονται πάντα αλλά μόνο αν τους επιλέγεις από το πρόγραμμα αναπαραγωγής(εκτός και εάν αυτό το έχει σαν προεπιλογή).

Εδώ είναι το πρόβλημα. Θέλω να <<περάσω>> τους υπότιτλους ώστε να βάλω την ταινία σε USB Flash και να την απολαύσω στην τηλεόραση. Αλλιώς δεν το χρειάζομαι. Αν χρειάζεται να την δω σε υπολογιστή, σέρνω απλώς τους υπότιτλους στον Player.

Δημοσ.

Τηλεόραση που να υποστηρίζει mkv και δεν υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους; Δοκίμασες και δεν στους αναγνώρισε; Εννοείτε ότι πρέπει το srt να έχει το ίδιο ακριβώς όνομα με το mkv.

Δημοσ.

Μισό λεπτό. Δηλαδή προτείνεις να δώσω το ίδιο όνομα(movie.mkv & movie.srt), να τα μεταφέρω στο στικάκι και να ανοίξω το αρχείο στην τηλεόραση; Δεν το έχω δοκιμάσει αυτό.

ΥΓ: Το δοκίμασα. Αναπαράγει την ταινία αλλά χωρίς υπότιτλους.

Δημοσ.

Το γράφει από πίσω, στο μεταλλικό ταμπελάκι.

Για τους υπότιτλους, ψάξε στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης ή πάτα το κουμπάκι subtitles ή μπορεί να το έχει με τρεις τελείες (...).

Τέλος πάντων διάβασε το manual, δεν μπορεί, θα λέει τι υποστηρίζει και τι όχι κάπου προς το τέλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...